Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Verileri Bilgisayara yedekleyip güncellemeyi yükledikten sonra komple sıfırlamanızı öneririm hocam, ya internete ya da bilgisayara yedek almadan sıfırlama yapamazsınız, hard format ile telefon ciddi rahatlıyor ve hızlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 17 Haziran 2019; 17:7:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam hardreset yapmayı istiyorum fakat elimde şuan da bir bilgisayar yok başka bir yedekleme yöntemi var mıdır?

• hourgon7 H kullanıcısına yanıt
    Samsung cloud'u bir araştırın isterseniz, ben sizin için denerdim fakat uygulamayı sildim telefondan.

• Telefonunuzda hesaplar bölümünde var olan bir uygulama. Samsung hesabınız yoksa oluşturun. Daha sonra buradan girerek yedek alın. Ben sürekli kullanıyorum. Tüm uygulamalarımı yedekliyorum. Geri yüklediğimde uygulama ayarları bile yüklenmiş oluyor.

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brboros -- 17 Haziran 2019; 22:52:5 >

• selam arkadaşlar. j730F telefonum sürekli durduruldu hataları ve restrat atıyordu(8.1). bunu çözmek için ispanya pie romunu yükledim ancak telefon 20 kez samsung yazısından dönüp dönüp başlıyor . sonunda açılmasına açılıyor kurulum ekranında 2 aşama ilerlerken tekrar kapanıyor. şu an tel elimde download modda bekliyorum. yardımcı olacak arkadaşlardan acil cevap bekliyorum.
    ayrıca oreo için hızlı link varsa minnettar kalırım.
  • ysfyrgc Y kullanıcısına yanıt
    Wipe data factory resetve wipe partition yapınız.

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    yaptım, sürekli başlatmalarla kurulumu geçtim açıldı ancak oreodaki sorun devam ediyor. sürekli çeşitli uygulamalar durma hatası veriyor ve telefon restart atıyor. ve restart atarken 3 kere 5 kere atıp açılıyor. ve bu döngü halinde devam ediyor. donanımsal mı yazılımsal mi bilemedim. 2 ana yazılımda da aynı hatayı vermesi nedendir. şu an kullanılmayacak derecede.
    şimdi farkettigim bir durum daha var telefon açıldığında sadece galaxy j7 yazıyor ancak j7 pro pie attığıma eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfyrgc -- 18 Haziran 2019; 19:29:53 >
    Hafıza kartı varsa çıkartınız, bazen böyle durumlar olabiliyor. Servis yolu gözükmüş gibi.

En hızlı şekilde Samfirm uygulaması ile indirebilirsiniz, henüz Tr Pie yayınlanmadığından uygulamayı açıp Model kısmına smj730f ,region kısmına ise Tur yazdığınızda istediğiniz Oreo firmware'i indirebilirsiniz.

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim indiriyorum bakalım.
  • hocam kendime micro usb ucu olan bir usb aldım.Fotoğraflarımı , rehberimi oraya attım.Samsung cloud üzerinden diğer verileri yedekledim.Şimdi asıl soruya geçelim; hardreset nasıl atılır ?

• hourgon7 H kullanıcısına yanıt
    @Brboros kardeşim bizi bağışlasın, hard reset için telefonu kapatın, sırasıyla ses açma tuşu+ ana menu tuşu+ power tuşuna samsung yazısı görünene kadar basılı tutun, samsung yazısı görününce sadece power tuşundan parmağınızı çekin, mavi bir ekran gelecek tüm tuşlardan parmaklarınızı çekin, bir müddet beklediğinizde recovery menüsü çıkacak karşınıza.

Oradan wipe data factory reset'e ses tuşları ile gidip power ile tıklayarak yes dedikten sonra aynı işlemi wipe partition için yapın ve tertemiz bir işletim sistemi kullanmaya başlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 20 Haziran 2019; 1:15:8 >
  • Hocam yarın deneyeceğim tavsiyeleriniz için çok ama çok teşekkürler.

• Yarın Android 9 (P) güncellemesi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostsailor -- 27 Haziran 2019; 19:21:10 >
  • Arkadaşlar bu mor lekeden muzdarip olup garantiden değişim alabilen var mı bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim veya tüketici hakem heyetinde nasıl bir sonuç çıkıyor.

• Pie güncellemesi sonrası telefon takılmaya başladı, uygulamalar arası geçişlerde yavaşlama söz konusu, bu sorunu başka taşıyan arkadaşlarda varmi?

• supernatrll42 kullanıcısına yanıt
    Darbe çizik gibi fiziksel belirti yoksa
    Garanti kapsamında değiştiriyorlar
    Tabi baya bi kusur arıyorlar

• Legend3017 kullanıcısına yanıt
    Aksine takılmalar Pie ile tarihe karışmıştı bende, geçişler ilk defa bu kadar yumuşak ve hızlanmıştı, ben yazılımsal olduğunu farkettiğim kötü bir bug ile karşılaşmıştım ilk yüklediğim ve kullandığım 1 hafta içerisinde.

Örnek resimde görüldüğü üzere telefon sık sık bu görüntüye geçiyor home tuşu ile düzeliyordu, yazılımın biraz molekülleri ile oynadım ondan olduğunu sandım hard-reset attım ama yine devam etti. Ancak 8.1'e döndüğümde kurtuldum bu sorundan.

Şimdi Bosna romunu deneyeceğim gelişmeleri yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 28 Haziran 2019; 5:15:10 >

• SM-J730G kodlu cihazıma dün 9.0 sürümünü yükledim şu an için memnunum. Arayüz bana çok farklı geldi ama güzel olmuş.
  • rezofren kullanıcısına yanıt
    Evet fiziksel bi kusur yok garantideki kadın sallanıp kendi içinden kırılmış olabilir felan dedi çok saçma geldi bana garantiden yazılı bir belge alıp tüketici hakem heyetine başvuracam.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.