Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M14 5G [ANA KONU] 4/128 6000mAH (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
14
Favori
12.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam M14'te böyle bir sorun yaşamıyorum

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Bende var. Whatsapp'ın güç modu şu an kısıtlı modunda olabilir sizde. "Optimize" moduna geçmek gerek sorunu çözmek için. Ama bazen yine problem olabiliyor, ki bende oluyor. Pilden feragat etmemek için önemli bir haber alacaksam ya da yazışma yapacaksam geçici olarak "kısıtlanmamış" moduna geçiyorum.

Çok saçma bir vaziyet bu arada. Yarım saat önce mesaj geliyor mesela, uyarı vermiyor telefon. Yarım saat sonra mesajı yazan kişi "orda mısın" mahiyetinde bir mesaj daha atınca mevzuya uyanıyor telefon.

• Serpico. S kullanıcısına yanıt
    Sorun tam olarak mesajınızın son paragrafında ifade ettiğiniz gibi. Rezillik resmen. Mağduriyet yaratan bir sorun ikili ilişkilerde ve iş yazışmalarında.

Yalnız ben güç modunu WhatsApp için 'kısıtlanmamış' yapmama rağmen çözemedim. Bazen bildirim sessiz geliyor, yani bildirim sesi gelmiyor. Bazen bildirim sesi yarım çalıp duruyor. İlkinde bildirim sesi gelmedi diyelim, peş peşe gelen ikinci mesajın bildirim sesi geliyor garip şekilde. Telefon Android Doze modundan uyanıyor muhtemelen. Böyle leş bir sorun. Ayrıca One UI 5 yüklü M23 5G cihazında da bu sorun var M14 haricinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Haziran 2024; 16:20:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Sorun tam olarak mesajınızın son paragrafında ifade ettiğiniz gibi. Rezillik resmen. Mağduriyet yaratan bir sorun ikili ilişkilerde ve iş yazışmalarında.

Yalnız ben güç modunu WhatsApp için 'kısıtlanmamış' yapmama rağmen çözemedim. Bazen bildirim sessiz geliyor, yani bildirim sesi gelmiyor. Bazen bildirim sesi yarım çalıp duruyor. İlkinde bildirim sesi gelmedi diyelim, peş peşe gelen ikinci mesajın bildirim sesi geliyor garip şekilde. Telefon Android Doze modundan uyanıyor muhtemelen. Böyle leş bir sorun. Ayrıca One UI 5 yüklü M23 5G cihazında da bu sorun var M14 haricinde.

Ben mesela telefonu devamlı güç tasarruf modunda kullanıyorum. Performans isteyen işler yapmadığım ya da oyun oynamadığım için, senelerin alışkanlığı tüm telefonlarımı böyle kullandım bugüne kadar.

Sizde güç tasarrufu kapalı olduğu halde mi bildirim gelmiyor mesela? Yoksa güç tasarrufunda mısınız siz de?

Güç tasarrufu aktifken de aynı sorun vardı, kapalı iken de aynı. Tıpkı bir önceki mesajımda ifade ettiğiö türde sıkıntı oluyor. Bazen WhatsApp mesaj bildirim sesi kesikli çalıyor, yani yarısını çalıp durması gibi. Bazen hiç ama hiç gelmiyor ta ki takip eden mesaj gelene ve telefon uyanana kadar. Mesela Samsung Mail uygulamasında bu sorun yok.
  • 6.1 yükleyen M14 kullanıcıları

Görüşleriniz nedir?

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Şarj ömrü dengesizleşti. Eskiden daha stabildi. 2 günde 1 şarj ederdim ben hep. Güncellemeden sonra bazen 1,5 günde şarj ediyorum, bazen yine 2 güne çıkıyor, bazen tekrar 1,5 güne düşüyor. Kullanım senaryosu hep aynı olmasına rağmen bazen gözle görülür şekilde hızlı gidiyor şarj. Yaz sıcağına denk geldi güncelleme, belki onun da etkisi vardır bilemiyorum.

Şarj haricinde her şey aynı. Eski sürümden kalma bug(yukarıda da konuşuldu) bile hala duruyor.

Sıcaklar etkili ama bende de şarj stabil değil

Kullanım aynı ama bir şarjda eskisi gibi ekran süresi alırken bir sonraki şarjda 1 saat 1,5saat daha az ekran süresi alıyorum

• SAMSUNG GALAXY M14 5G [ANA KONU] 4/128 6000mAH
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.