Samsung Galaxy M14 5G Yonga Seti (Chipset): Samsung Exynos 1330 CPU Frekansı: 2.4 GHz CPU Çekirdeği: 8 Çekirdek GPU Frekansı: 950 MHz CPU Üretim Teknolojisi: 5 nm AnTuTu Puanı (v8): 323.800 Puan AnTuTu Puanı (v9): 370.300 Puan Geekbench 5 (Single-core): 770 Puan Geekbench 5 (Multi-core): 2.145 Puan Geekbench 6 (Single-core): 990 Puan Geekbench 6 (Multi-core): 2.110 Puan Ana İşlemci (CPU): 2x 2.4 GHz ARM Cortex-A78 1. Yardımcı İşlemci: 6x 2.0 GHz ARM Cortex-A55 Dahili Hafıza: 128 GB depolama biçimi: UFS RAM Kapasitesi: 4 GB + 4GB Sanal RAM Ekran Boyutu: 6.6 inç Batarya Kapasitesi: 6000 mAh Çıkış Yılı: Mart 2023 Ekran Dayanıklılığı:Corning Gorilla Glass 5 Ekran Çözünürlüğü: 1080x2408 px Ekran Yenileme Hızı: 90 Hz Ekran Teknolojisi: PLS Piksel Yoğunluğu: 400 PPI Ekran Gövde Oranı: 80.8% HDR: var Arka Kamera Sayısı: 3 Kameralı Arka Kamera: 50 MPİkinci Arka Kamera: 2 MP video sabitleme (EİS): var Üçüncü Arka Kamera: 2 MP Video Kayıt Çözünürlüğü: Full HD Video FPS Değeri: 30 fps Ön Kamera: 13 MP Ön Kamera Video Çözünürlüğü: Full HD Ön Kamera Video FPS Değeri: 30 fps Arttırılabilir Hafızalı: var 1TB İşletim Sistemi: Android 13 , 2 yıl güncelleme & 4 yıl güvenlik güncellemesi garantisi
SAR Değeri (Baş): 0.485 W/kgSAR Değeri (Vücut): 1.530 W/kg Süper Hızlı Şarj : 25 W USB Türü: USB Type-C SIM Türü: Nano Çift Hatlı: (üç slotlu) sim1 + sim2 + micro sd Kulaklık Bağlantısı: 3.5 mm Bluetooth Versiyonu: 5.2 NFC: var 5G: var Boyutlar: 166.8x77.2x9.4 mm Ağırlık: 206 gr Güvenli klasör: var < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 13 Kasım 2023; 11:53:51 > |
SAMSUNG GALAXY M14 5G [ANA KONU] 4/128 6000mAH
-
-
M14 5g'yi (4/128 6000mAH) Samsung Shop'tan 5999 liraya aldım.
-
kılıf yok bu telefona yurtdışından alacam inşallah a14 göndermezler
-
M14'e A14'ün kılıfları ve ekran koruyucu camlar uyuyor. telefoncuda A14 reyonundan şeffaf kılıf aldım uydu
-
2tane aldım bol hocam emanet gibi
-
Şeffaflar bol, evet bende aldım
Bugün siyah A14 kılıfı aldım fena durmadı
Siz M14'te ne kadar ekran süresi aldınız? Baktınız mı?
-
cihaza daha geçmedik hocam kılıf yok diye
-
Merhaba. Ekranda gorilla glass var mı?
-
Lütfen acil cevaplarmısınız, bu tlf dan almayı düşünüyorum ,iş yeri çok gürültülü makinalar var , titreşimi güçlü mü , karşı tarafın sesi iyi geliyormu görüşmede şebeke cekimi iyi mi , ?
-
M14 5g kullanıyorum titreşimi iyi. ses iyi geliyor. şebeke çekimi biraz bulunduğunuz yerle ilgili. TT kullanıyorum sıkıntı yok
-
M14 5g kullanmama rağmen bende bu sorunun cevabını bilmiyorum
-
Cihaz ayarlarında 5G açık mı acaba, 5G denk geldiniz mi hiç? Ya da Turkcell'de 5G mesajı atmayı deneyen oldu mu? S serisinde Samsung henüz S23'ler hariç 5G açmadı, bu sınıfta durum nasıl merak ettim.
-
m14 5g'de orta düzey tasarruf modunu kullandığım için bu modda 5g hep kapalı oluyor
-
O modda kapalı oluyor ama onun dışında açık oluyor mu acaba?
-
İzmir Karşıyaka dayım. Çarşıda 5g olduğu söyleniyor oraya gittiğimde tasarruf modunu kapatıp deneyeceğim
-
hocam sanal ram veya ram arttırma olayı hakkında bilginiz var mı? mesela arttırdık diyelim 6 gb ram performansı verecek mi telefon?
-
Arkadaşlar merhaba. İnstagramda video çektiğimde önizlemede izlerken görüntü kasıyor . Yayınladıktan sonra herhangi bir sorun yok. Onun dışında videoları kaydırarak izlediğimiz bölümde izleme esnasında bu kasmalar geliyor. Aynı sorunu yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı ? Cihazın %45 depolaması dolu, Ram boşta 1 GB civarı var.
-
4gb sanal ram var 2gb olarak ta ayarlayabiliyorsun , sanal ram, fiziksel ram'in yerini tutmaz
-
instagramda hiç video çekmedim. ama telefonu rahatlatmak için az kullandığınız uygulamaları derin uyku moduna alın
samsung ile gelen gereksiz uygulamaları kaldırın
orta düzey tasarruf modunu açın
ben öyle kullanıyorum. telefon bariz hızlandı daha akışkan hale geldi. zaten 4gb ram var. 4gb sanal ram'in de çok işe yaradığını düşünmüyorum ama hızlı bir telefon işlemcisi güzel
-
Orta düzey tasarruf modu dediğiniz nasıl oluyor tam olarak? Ayarlarda arattım ama bende böyle bir ayar yok.
Benzer içerikler
- iphone kaydırarak geri gitme
- telefon ekranında beyaz çizgiler nasıl geçer
- yurt dışı telefon başka hat kullanımı
- klavyede mikrofon işareti kayboldu
- samsung account nedir
- samsung s23 yurtdışı fiyatı
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- uygulama indirmeden karekod okutma
- samsung a16 ne zaman çıkacak
- android 14 alacak telefonlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X