Samsung Galaxy M15 beklenen özellikler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 30 Mart 2024; 19:16:18 > |
SAMSUNG GALAXY M15 5G [ANA KONU]
-
-
M15 konusunu açmıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düzenlendi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Almak isteyenlere duyrulur!..
an itibariyle `n11.com` da mobil uygulamasına özel olarak 6.949 tl gibi oldukça uygun bir fiyatla satılmakta
1 tane kaptım.
----- Son Güncelleme -------
Telefonu aldım. Elimde type C uçlu şarj kablosu yoktu ama önceden kalma micro usb ucunu type c ye çeviren bir parça/adaptör/çevirici vardı. onu kullanırım diye düşündüm ama nafile. Telefonu şarj edemedim. Hatta konuyu açan @Alpha Centauri'ye mesaj atıp sağolsun ondan akıl bile aldım. belki yanlış birşey yapıyorumdur diye. Bir de telefonun üzerinde üst üste iki güvenlik bandı vardı. sanki açılmış ve yeniden paketlenmiş gibi. %55 şarjla çıktı kutudan. yeni alan diğer arkadaşlar da bunlara dikkat edip paylaşım yaparsa sevinirim.
Neyse dostlar, gittim kendime Bim'den bir tarafı usb a (eski şarj adaptörüme uyumlu) diğer ucu type C kablo aldım hatta elimdeki adaptörle orada denedik ve sarj oldu. Sonrasında elimdeki eski kablo ve çevirici ucu bir telefoncuya gösterip" bunlarla bu telefonu şarj edemedim, sizce neden?" diye sordum. Telefoncu adaptör ve kabloları denedi ve ta daaaa!.. telefon şarj oldu yahuuu.. şaka gibi değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 9 Ağustos 2024; 20:2:14 >
-
Bence 25watt hızlı şarj yapan samsung adaptör ve kablo alın. Çok pahalı değil
Geçen yıl hepsiburadada almıştım
-
2 aylık kullanım sonrası değerlendirmem;
+ NFC çok güzel bir özellikmiş, kullanmadan önce ihtiyacım olduğunu bile bilmiyormuşum. (NFC Kullanım için internet bağlantısına da ihtiyaç duymuyormuş)
+ Batarya gayet iyi gidiyor. ilk aldığımda eski adaptörün ucuna typeC çevirici taktım ama malesef şarj etmedi. Bim'den 150 TL ye 20w type-c şarj aleti aldım. Sorunsuz ve hızlıca şarj oluyor.
+ Yüz tanıma cidden iyi ve hızlı çalışıyor ama bazen gözümde gözlük varken ve hatta yan profilden tanıma yapsa da çok nadir olarak yüzümü tanımayabiliyor.
+ 4gb ram şimdilik sıkıntı yaşatmadı. Telefonla çok içli dışlı bir kullanıcı değilim. Aynı anda iki uygulama bile açtığım çok nadirdir. O yüzden benim için sorun yaratmıyor ama yoğun bir kullanıcı için tavsiye etmem.
+ Samssunglarda mesaj sesi için kendimiz bir müzik atayamıyormuşuz, hazırda/hafızada olan mesaj bildirim tonlarından seçmemiz gerekiyormuş. bu biraz üzdü.
-
ortalama ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?
-
-
sanırım hayatımda ilk kez 6000 mah'lık telefon kullanıyorum. şarjı mükemmel ya. 3 gün gidiyor bana çok kullanmadığım için. ekran sürem 12 saate yakın.
oyun hiç oynamıyorum. sadece whatsapp ve arama nadiren sosyal medya. kamerası bu fiyata iyi işimi görüyor. akıcılık da iyi.
bugün güncelleme geldi onu yaptım ama ne farkı var anlamadım gelen bir özellik var mı fark etmedim
-
Arkadaşlar Galaxy M15 mi daha iyi yoksa Galaxy A06 mı?
Tabii ki M15 daha iyi
İşlemci, amoled ekran, fhd+, 4 yıl android güncelleme garantisi, 6000mah pil, 5g desteği, daha iyi kamera
İki telefon arasında kaldıysanız kesinlikle m15 alın
Hocam kendim için değil babamın telefonu bozuldu ve ona telefon bakıyorum. Sadece whatsapp kullanıyor başka bişey yok. Ne instagram, ne başka sosyal medya. Hiç bir şey kullanmıyor :) en iyi seçenek bu heralde bu parayaquote:
Orijinalden alıntı: Alpha CentauriTabii ki M15 daha iyi
İşlemci, amoled ekran, fhd+, 4 yıl android güncelleme garantisi, 6000mah pil, 5g desteği, daha iyi kamera
İki telefon arasında kaldıysanız kesinlikle m15 alın
A15 6gb'ta var
Bence A06 almayın. Ya m15 veya A15 6gb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X