< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY M14 5G [ANA KONU] 4/128 6000mAH (5. sayfa)
-
-
Bu ay Android 14 geliyor
www.guncelmiyiz.comGalaxy M14 5G | SM-M146B | Güncellemeleri | Guncelmiyiz.comhttp://www.guncelmiyiz.com/cihaz/sm-m146b
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pusulanın telefonun neresinde olduğunu bilmiyorum ama Epey sitesine göre var görünüyor
Evet bazen yanıltma yapabiliyor site o yüzden buraya sordum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu telefonun işlemcisi harika
Pusula telefonun neresinde oluyor siz biliyorsanız bana tarif edin sizin için bakayım
menüde pusula uygulaması olması lazım.
baktım bulamadım konudaki arkadaşlar biliyorsa cevap yazabilir
-
arkadaşlar kullananlar yokmu. pusula özelliği varmı yokmu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 2 Kasım 2023; 14:24:35 >
Dostum senden bir şey rica edebilir miyim telefonla bir pusula uygulaması yükler misin doğru gösteriyor bir bakarsın bulamadıysan
Pusula kurdum program çalıştı ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum
kullanmakta ne var pusulayı açacaksın yönleri doğru gösteriyor mu telefonu çevirdikçe ona bakacaksın sadece
Gsmarena ve Epey'de pusula sensörü var olduğu yazıyor: m.gsmarena.comSamsung Galaxy M14 - Full phone specificationshttps://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_m14-12160.php
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Müşteri hizmetlerini aradım zaten onlara da sordum
İzci değilim pusula programını kurdum program ingilizce olarak çalıştı
Türkçe yokmu. play store da vardır. önemli olan telefonu çevirdikçe hareket etmesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 3 Kasım 2023; 15:10:56 >
Kıble pusula uygulaması indirip 2 farklı konumda denedim. Kıbleyi doğru gösteriyor. Telefonda pusula var. Çünkü telefona metal cisim yaklaştırınca yön sapıtıyordu onu da denedim.
Türkçe yok ama pusula çalışıyor
-
Merhabalar... bu telefona goodlock yüklemenin bir yolu yok mu? bu arada bir tek benim telefon mu türk malı çıktı anlamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X