Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M14 5G [ANA KONU] 4/128 6000mAH (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
14
Favori
12.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

memnunum

işlemcisi çok iyi 5nm exynos 1330, antutu puanı çok yüksek, 6000mah pil, 2 ana güncelleme desteği android 14 ve 15 alacak, 4 yıl güvenlik güncelleme desteği alacak

nfc var, video modunda eis var, güvenli klasör var, işlemciden dolayı 5G desteği var

süper hızlı şarj desteği var (25watt orijinal samsung adaptör lazım) , depolama biçimi bile eski nesil eMMC değil UFS

giriş seviyesi telefonlarda bunların hiç biri olmaz tek eksi 4gb ram var ama günlük uygulamalarda çok rahatlıkla yeter çünkü samsung Uİ core yazılımı çok stabil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 13 Kasım 2023; 11:45:5 >
  • Güncelmiyiz sitesinde Android 14 için tarihi tekrar düzeltmişler. 3kasım-3aralık arası diyor. Hadi bakalım hayırlısı. Her an gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY M14 5G [ANA KONU] 4/128 6000mAHwww.guncelmiyiz.com
    Galaxy M14 5G | SM-M146B | Güncellemeleri | Guncelmiyiz.com
    http://www.guncelmiyiz.com/cihaz/sm-m146b

• YuTo_49 Y kullanıcısına yanıt

samsung a serisi ve s serisi için net tarihleri yayınladı. M serisi için takvim yok su anlık. Herhâlde Aralık sonu olacak m serisi için. Zaten ilk çıkan serilerde sorun çıktı biraz takip etmek lazım derim ben.

• SAMSUNG GALAXY M14 5G [ANA KONU] 4/128 6000mAHwww.guncelmiyiz.com
    Galaxy M14 5G | SM-M146B | Güncellemeleri | Guncelmiyiz.com
    http://www.guncelmiyiz.com/cihaz/sm-m146b

SAMSUNG GALAXY M14 5G [ANA KONU] 4/128 6000mAH

• Bu telefon resmen bi harika. Şarjı bitmeyen telefon yapmışlar.

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Bunlar planlanan hocam. Dediğim cihazlar için direkt 15 kasim 20 Kasım diye yayınladılar

• Dutemo D kullanıcısına yanıt

ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

evet güncelleme takvimi ama değişiklik yok

Kasım veya Aralık başında Android 14'ün geleceğini düşünüyorum

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

7.5-8 saat arası.

Bu ekran süresi sadece mobil veri mi? Yoksa içinde wi-fi var mı? Ağır oyun oynuyor musunuz?

• Oyun oynamıyorum. %60 Wifi %40 Mobil veri diyebilirim.

Bende aynı bu şekilde kullanarak ortalama 8 saat alıyorum. Ama alpha hocamız 11.12 saat aldığını söylüyor. Tabi ben o rakamları duyunca kendi ekran süreme 'çok iyi' diyemiyorum. Keşke benimde o kadar ekran sürem olsa. Ama gariptir ki alpha hocama göre daha az telefona yüklenmiş olmama rağmen 11.12 saatleri görmedim hiç. Max 9 saat gördüm.

• Selamlar. Pil konusunda biraz konuşulmuş. Ben de birkaç şey yazmak isterim.

Benim tecrübeme göre en büyük problem samsung'un kendisi ve samsung uygulamaları. Pil konusundan şikayetçiyseniz, mümkünse telefonunuzu sıfırlayın. Telefonu yeniden kurarken katiyen samsung hesabı oluşturmayın/giriş yapmayın. Kurulumdan sonra da galeri vs dahil hiçbir samsung uygulamasını açmayın. Google fotoğraflar ile halledin her işinizi örneğin.

Telefonu ilk aldığımda bataryadan memnundum. 8-9-10 saat ekran süreleri alıyordum. Bundan 2-3 ay önce biraz değişiklik olsun diye tema yapmak istedim. İşte GoodLock kurayım(meğer bizdeki core sürümüymüş kurulmuyormuş), samsung themes ile birkaç ayar yapayım diye samsung hesabına giriş yaptım. Yapmaz olaydım. Ekran süreleri 5-6 saate düştü, şarj etme döngüsü neredeyse günde 1'e geldi. 6000 mah pil var biliyorsunuz, çok kötü bu süreler. Ve zaman geçtikçe daha da kötüleşiyor.

Geçen hafta dayanamayıp telefonu sıfırladım. Üstte bahsettiğim gibi, bırakın samsung hesabına giriş yapmayı, hiçbir samsung programını açmıyorum bile. Çoğunu da devre dışı bıraktım ayarlardan zaten. Telefon yine ilk zamanlardaki pil performansını vermeye başladı. Sizlere de bunu tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serpico. -- 17 Kasım 2023; 14:58:36 >

• Serpico. S kullanıcısına yanıt

Android 14 gelince telefonumu zaten sıfırlaycaktım ama samsung account, galaxy apps falan kullanıyorum normalde. Formattan sonra bir de samsung account olmadan deneyeceğim dediğiniz gibi. Bakalım fark olacak mı :)

Android 14 konusunda da aceleci davranmamayı planlıyorum açıkçası. Üstte bahsedildiği gibi eğer problemli bir yazılımsa, mağdur olmaya gerek yok. Biraz toparlasınlar, öyle geçerim. Zaten samsung'un herhangi bir dahli olmasa bile, android'in kendine has bir batarya performansı geleneği var:) Arka arkaya çıkan 2 sürüm batarya performansı konusunda taban tabana zıt olabiliyor.

%70 wi-fi %30 mobil veri, güvenli klasör kullanılıyor

• daha önce açıkladım ama bir kere daha yazayım bir önceki telefonum Samsung c9 pro'ydu. ve pilinden memnun değilim

eski telefonlardaki alışkanlıklarımdan dolayı bataryanın uzun gitmesi için her türlü ayarı çekiyorum.

telefonu aldım kutusundan çıkarttım sim kartı taktım hiçbirşey yapmadan şu kadar ekran süresi alıyorum diyemem

güvenli klasör açık. bilenler bilir güvenli klasörü devreye soktuğun zaman telefona ikinci telefonu kurmuş oluyorsun

güvenli klasörün içinde kendine ait google play store, samsung store, kamera,dosyalar..vs uygulamarı otomatik geliyor

yani güvenli klasör pili sömürür

güvenli klasörün pili sömürmemesi için güvenli klasöre de ayar çektim. açık uygulamaların hepsi kapalı

pilin uzun gitmesi için yapmanız gerekenler (ben daha fazlasını yaptım ama özet geçeyim)

adaptif pil seçeneğini açın

güç tasarruf modunu açın

samsung ile gelen gereksiz kullanmadığınız uygulamaların hepsini kaldırın kaldırılamıyorsa devre dışı bırakın

az kullandığınız uygulamaları derin uyku moduna alın

arada sırada kullandığınız uygulamaları normal uyku moduna alın

bildirimlerin çoğu kapalı sizin için önemli olan bildirimleri açın diğerlerini kapatın

derin uykuya sistem uygulamalarını bile alın mesela galeri,dosyalar,android auto,chrome,galaxy themes,google play store,hesap makinesi,kamera...vs

ben daha çok ayar çektim uzun uzun yazmak istemiyorum. ekran süresi ortalama 13.5 saat bazen 14 bazen 15 saat alıyorum

ağır oyun oynamıyorum hatta hiç oyun oynamıyorum. ama güvenli klasörü çok kullanıyorum. çift whatsapp çift facebook çift instagram var.

• Alpha hocam bazen kendi telefonumdan şüphe ediyorum 'acaba benimki m14 5g değil mi' diyerek
    15 saat ES nedir maşallah

• Arama kaydetme özelliği kullanabilmek için ülke csc değiştirip tunus yapmıştım 1 hafta önce. Kasım ayı güvenlik güncellemesi geldi az önce. TR csc kullanan arkadaşlar size de geldi mi güvenlik güncellemesi?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.