güncelleme geldi. şimdi telefonu güncelliyorum |
SAMSUNG GALAXY M14 5G [ANA KONU] 4/128 6000mAH (8. sayfa)
-
-
Evet dün bana geldi. Henüz yapmadım.
-
Hocam nasıl yapıldığını tarif eder misiniz bende yapayım eski j8 telefonumda arama kaydetme vardı da yeni aldığım m14 de bulamadım.
-
YouTube'da Coşkun Aksoy adlı kullanıcı paylaşmış nasıl yapıldığını ordan baktım. Link yasaktır diye paylaşamıyorum. 'Samsung Android Arama Kaydetme Açma' yazarsanız çıkacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağolasın hocam
-
Dostlar, çift whatsapp çift facebook nasıl oluyor?
-
Biri masaüstünde diğeri güvenli klasörün içinde
Arkadaşlar birkaç gün önce gelen güncellemeyi yaptıktan sonra Samsung klavye sapıttı malesef. Ben normalde Gboard kullanıyorum, buna rağmen arka planda kendi kendine bir şeyler yapıyor, fotolardan da göreceksiniz pili içip bitiriyor. Saatlerce kullandığım oyun ve twitter'dan bile daha fazla pil tüketmiş kendisi. Her zaman oynadığım basit oyunlar var. Bu oyunlara şimdiye kadar tık demeyen telefon, güncellemeden sonra oyun oynarken deli gibi ısınıyor falan. Ben böyle bir saçmalık görmedim gerçekten.
Üstelik güncellemeden sonra telefona snapchat uygulaması da kuruldu kendi kendine. Sildim tabi ki ama o da ayrı bir olay. Yapacağın işe tüküreyim samsung.
-
Çok garip. Ben samsung klavye kullanıyorum ona rağmen bu kadar pil tüketmiyor. Hatta pili kullanan uygulamalar listesinde gözükmüyor bile o derece az yiyor pilden.
Gboard kullanıyorsanız şu ikisini yapın yapmadıysanız;
1. samsung klavyeyi derin uyku moduna alın.
2. ayarlar > uygulamalar > samsung klavye > pil > kısıtlandı
Bu iki ayarın faydası olabilir.
Sistemi o kadar güzel kurmuşlar ki, derin uyku moduna alınacak uygulamalar listesinde samsung klavye çıkmıyor. Aynı şekilde uygulamalar menüsünde de samsung klavye yok, oradan da hiçbir ayar yapamıyorsunuz, "durmaya zorla" seçeneğini bile kullanamıyorum. 2023'te Greenify kurdurdular bana. Elim değmişken klavye de dahil bütün samsung sevislerini kapattım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serpico. -- 24 Kasım 2023; 14:16:2 > -
Derin uyku moduna almak istediğimizde evet gözükmüyormuş yeni farkettim ama ayarlar > uygulamalar sekmesinde samsung klavye var sizde nasıl yok?
Ve bende Durmaya zorla seçeneği de aktif, sizde nasıl aktif değil?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende vaziyet bu şekilde. Ne ana uygulama ekranında ne de samsung uygulamaları bölümünde klavye yok. Sanırım güncelledikleri şey bu olduğu için sapıttı. Siz son güncellemeyi yaptınız mı?
-
Evet güncelledim. Ama ben CSC'yi TUNUS olarak değiştirmiştim arama kaydetme yapsın diye. Alakası var mıdır bilmiyorum. Tr csc kullanan diğer arkadaşlar yorum yaparsa belli olur.
Bende Samsung klavye uygulamalarda var ve aldığım ilk günden beri kısıtlandı seçeneğinde
-
Android 14 güncellemesi 11aralık-11ocak tarihine ertelendi
Şarj adaptörü olarak ne tavsiye edersiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A101 internet sitesinde 25w samsung adaptör satılıyor ordan alabilirsiniz fiyatı da samsung shop'a göre çok daha uygun.
teknik özelliklerinden anladığım kadarıyla günlük olarak 15w, hızlı olarak 25w'tan bahsediliyor. günlük kullanım için 25w sorun oluşturmaz değil mi?
Ayrıca normal şarj, hızlı şarj ve süper hızlı şarj şeklinde 3 farklı kategori mi var?
-
Kategoriler saydığınız gibi.
Günlük olarak bir sorun yaşamazsınız istediğiniz şekilde şarj edin. Zaten ayarlarda süper hızlı şarj ibaresi yok. 15w destekli şarj aleti takarsanız HIZLI ŞARJ yazar. 25w destekli takarsanız SÜPER HIZLI ŞARJ yazar.
Orijinal samsung;
15w ile; 2buçuk-3saat arası
25w ile; 1saat20dk dolum süresi alıyorum %15'ten %100'e.
25w şarj aleti aldığımdan beri süper hızlı şarj olarak doluyor ve bi sıkıntı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X