< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera (37. sayfa)
-
-
Bende 3 gündür kullanıyorum...m31s te parmak okuyucu oldukca hızlı ve başarılı...tekrar tanımlayın bence...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sayfa konu başlığına M31s için de eklesekmi
Merhaba huawei p40 lite bakıyordum fakat bankacılık uygulamalarındaki zorlukları sebebiyle caymak zorunda kaldım telefonu tercih etme sebebim kamerası idi m31 /m31s kameralarından kullanıcıları olarak memnun musunuz, pro modu güzel calısıyor mu ve s ile normali arasında cok büyük farklıklar varmı?
-
M31 ile M31s arasında kameralarda en önemli farklılık m31 samsung lens , m31s Sony lens (m51 deki) ve buna bağlı yazılımları kullanmaktadır... ayrıca test ettiğim üzere m31s de odaklama daha hızlı ve stabil çalışıyor ve renk tonlaması biraz daha iyi gibi (göreceli), m31s genel olarak , m31 ile m51 arasında bir model olmuş...m31s kamera özellikleri açısından m51 ile aynı performansta (bizzat denedim) yani m31s kamerada m31 den bir adım daha iyi ve segmentine göre başarılı...ayrıca eis sabitleme de videolarda başarılı çalışmakta... gece modu çekimleri özellikle sabit çekildiğinde(sarmadan yada tripotla) pastel tonlama ve parlama minimumda olarak başarılı sonuçlar veriyor... kısaca m31s segmentinin standartlarının biraz üstünde başarılı sonuçları ile standart kullanıcıları memmun edebilmektedir bence... ancak üst düzey kamera özellikleri için bir üst segmente yönelmek ve en az 4500-5000tl aralığından başlayan cihazlara yönelmek gerekli... samsung S ve not serisi v.b marka serileri....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdogrul -- 18 Kasım 2020; 14:21:42 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
bilgilendirmeniz için cok tesekkur ederim
-
hocam peki oppo reno 4 lite deneme sansiniz oldumu tekrar rahatsiz ediyorum kusura bakmayin
Reno 4 lite deneme sansım olmadı...ancak genel özellik olarak reno (8 gb ram, işlemci, kasa görsel algı,çift ön kamera ) biraz daha iyi...genel yorumlarda kameralarda memmun gibi kullanicılar... 3000-3600 aralığında bu fiyata reno 4 lite, realme 7 pro, poco x3 , m51 v..b yönelebilirsin... bu telefonlar orta segmentin iyileri... m31 ve m31s bunlardan biraz daha altta ortanın giriş segmenti diyelim:).... bence m31 ve m31s e 3000-3200tl verilmez...bunlara 2500tl civarı değeridir....ben bilinçli bir şekilde standart kullanıcı beklentisi ile (oyun oynamam,sosyal medya, İnternet, bankalar, üzmeyen yeterli kamera özellikleri, uzun batarya, kaliteli samoled ekran v.b. için) 11.11 indirimlerinde kupon ve bonuslarla 2300tl ye beğenerek m31s aldım...memnunum...5 gündür kullanıyorum...biraz daha kullanayım detaylı yazacağım buraya... indirimlerde m51 3100tl , poco x3 128gb 3049tl, reno 4 lite 2999tl ye geliyordu... ben m31 yada m51 hefledim ikisinin ortası özelliklere sahip m31s i iyi bir fiyata yakaladım... takip edin Kasım indirimleri devammediyor kara cuma da indirim olacaktır... kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdogrul -- 18 Kasım 2020; 15:55:29 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Bu kılıf hoşuma gitti ama görselde parmak izi okuyucuyu da örtüyormuş gibi duruyor. Parmak izi okuyucu açıkta kalıyor değil mi?
-
Ekran daraltan camı kim ne yapsın?
-
Yeni güncelleme nasil deneyimleyen var mi ? Stabil çalışıyor mu??
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurdogrul
Sayfa konu başlığına M31s için de eklesekmim31s in ayrıca kendi konusu var zaten.
https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-m31s-dh-ana-konu--144807779
büyük ihtimal m31s için de buraya yazıldığından dolayı google aramasında gözükmüyor. biraz şenlendirilmesi lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 18 Kasım 2020; 18:40:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim.42
Yeni güncelleme nasil deneyimleyen var mi ? Stabil çalışıyor mu??Ben güncelledim. Klavyede kelime önerme kısmına animasyon eklemişler hafif onun dışında bir şey fark edemedim. Bir de sanki biraz daha fazla şarj yiyor gibi. Bence güncellemezseniz bir kaybınız olmaz. Büyük bir değişim yok öyle.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MultimetreBu kılıf hoşuma gitti ama görselde parmak izi okuyucuyu da örtüyormuş gibi duruyor. Parmak izi okuyucu açıkta kalıyor değil mi?
PARMAK izi okuyucu yeri acık
-
Tamamdır. Teşekkürler.
-
Katılıyorum...bende başka alternatif olmadığı için tekrar internetle iade ile uğraşmamak adına ve 2mm fark olduğu kullanıma engel olmadığı için geçici olarak kullanıyorum...m serisinin sadece İnternet satışı olduğu için aksesuarda şu anda sadece internetten alınabiliyor...bir süre sonra artacaktır...
https://www.youtube.com/watch?v=EIwj2m1ha-4&feature=youtu.be
Videodaki görüntü aktarma olayını m31'de deneyen varmı acaba. Eski tarz tv var elimde. Eğer oluyorsa kablo alacağımda bilgisi olan varsa cevap verebilirmi acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam sanki her güncellemede şarj daha hızlı bitiyor gibi planlı eskitme mi yapıyorlar acaba ??
Bence beceriksizlikten kaynaklı. Bu yazılım işleri hep böyledir zaten. Bir yeri düzeltirsin başka bir bozulur. O yüzden 5 sene güncelleme de alsa telefonun illa bir sıkıntısı olur. En iyi yöntem size en iyi gelen güncellemeyi bulunca onda sabit kalmak. Sonraki güncellemede bir öncekine döner umarım.
Ha bir ekliyim son güncellemede bu sessizleştirme süresi gözükmüyordu önceden şimdi yukarıdan ses tuşuna basınca kalan süresi gözüküyor yeni fark ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar ben bu telefonun bi alt versiyonu m21i düşünüyorum. oranın forumu çok aktif olmadığı için ve iki telefon arasında aşırı bi fark olmadığını düşündüğüm için buraya soruyorum.
1- telefonda aşırı bi ısınma var mı (oyun oynarken bi miktar olur tabi ama aşırı mı?)
2- normal kullanımda ısınıyor mu
3- beklemede telefon ne kadar şarj yiyor (mesela 7-8 saatte gece 12 - sabah 8 arası gibi)
4- ekran süreleriniz ne kadar 13-14 saat ekran süresi almak mümkün mü?
5- %25-35 parlaklık arasında wifi açık şekilde youtube - chrome dan film dizi - twitter - basit oyunlar (clash of clans
clash royale tarzı) ile 13-14 saat ekran süresi alabilir miyim?
yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X