Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.168
Cevap
38
Favori
99.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
Giriş

deneyip tekrar yazarım. teşekkür ederim.

• Konu bayadır ölmüş. Telefonla ilgili birkaç fikir sunmak istedim.

Telefonu 3.5 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Pandemi döneminde almıştım ve 1 yıl boyunca her gün en az 6 saat kullanmama rağmen batarya vs sorunu yaşamadım. Bataryayı test etmek için uygulama indirdim ve hala daha %89 sağlık gösteriyor. Gerçekten büyük bataryanın önemini burada anladım. Bataryanın yarısı ölmüş olsaydı bile geriye kullanılacak 3000mAh kalıyor ki bu da eski amiral gemisi telefonların bataryalarıyla kapışabilecek bir değer. M31 şu ana kadar kullandığım en sorunsuz telefon. Tek yaşamış olduğum sıkıntı ilk senesinde hafif laglı bir kullanım sunuyordu. Menü ve arayüzde kasma vardı ancak o da android 12ye geçince tamamen kalktı. Bir de wifi araması yapamıyordu ama onu da il 2-3 ayda güncelleme ile çözdüler.

Yakın zamanda telefon almayı düşünmüyorum ancak alırsam tek sebebi bu telefonda su geçirmezlik olmaması olacaktır. Onun dışında benim gibi ortalama bir kullanıcının her türlü ihtiyacını hala daha karşılayan bir telefon. 2. elde almak isteyen varsa söylemek istediğim kesinlikle düşünmeden alın. Herhangi bir kronik vs sorununu da görmedim. Bataryayı değiştirirseniz bir 3 yıl daha rahat götürür bu telefon. Canavar gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de dört yıldır kullanıyorum, ilk yıllarda ayda bir falan kendi kendine kapanıp açılıyordu, sonraki güncellemelerle düzeldi, hiç sıfırlamadım hâlâ canavar gibi telefon, hemen hemen her ihtiyacımı gördü , bataryası hala bir günü rahat çıkarıyor , 128 GB yi hâlâ dolduramadım şu an için bile bi 7-8 GB boş yer var , ama yakında sıfırlamam gerekebilir diye düşünüyorum, donma kasma eskiden beri az da olsa var ama rahatsız etmiyor , kamerası dönemi için iyiydi şimdiki zaman için biraz geride kalıyor , yeni ama dandik telefonlardan yine de iyi , şimdilik bu kadar, hayırlı forumlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • forumu terk ediyorum, zaten sadece bir kaç konu vardı takip ettiğim biri de burasıydı, burada da bir hareketlilik yok, ben de uygulamayı sileceğim, herkese sevgi ve saygılarımı sunarım, ben hâlâ M31 le devam ediyorum , devam edene de etmeyene de selamlar , hayırlı forumlar....

• deke D kullanıcısına yanıt
    Bende kullanıyorum. Memnunum. Sarji 1 buçuk gün gidiyor

• deke D kullanıcısına yanıt

Hareketlilik olmamasının sebebini sorunsuzluğa bağlıyorum. Bunun yanında 4 yaşına girmiş olması ve artık çoğu kişinin yeni modellere geçmiş olması da var. Ben de bir süre daha kullanacağım. ilk çıkardığı sorunda değiştirmeyi düşünüyorum. 3 yaş ve üzeri telefonlarda bence batarya değişimi, tamir vs ile uğraşmanın pek de bir mantığı yok(daha önce 3 yıllık telefonda olumsuz deneyimler yaşadım tamir ile ilgili). Günün sonunda bozulma ihtimali yeni bir telefonun çok üzerinde oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 14 Temmuz 2024; 13:28:20 >
  • 2-3 haftadır M31 kullanmıyorum. Son bir defa buraya yazayım dedim. 5. yılında artık kenara koydum ve yeni bir telefona geçtim. Aslında çok da bir sorunu yoktu ancak iş gereği telefona bir sürü ek uygulama yüklemem gerekiyordu ve bunun sonucunda çok bariz gecikmeler yaşamaya başladım. Bu bahsettiği uygulamalar olmasa en azından 2 sene daha giderdi bence. Telefonu dışarıda hep wifi+mobil veri kullanmama rağmen, bataryayı %100e şarj etmeme rağmen 5 yılda hiç batarya değiştirmedim ve hatta batarya en son 1 sene önce aldığı güncellemeyle daha da uzun süre gitmeye başlamıştı.

M31 şu ana kadar kullandığım en sorunsuz telefon. Beni hiç yarı yolda bırakmadı ve hiçbir zaman da şarjım biter mi vs gibi tereddütlerim olmadan şarj aletsiz 1-2 günlük seyahatlere çıktım. Zamanında verdiğim 2700 lirayı sonuna kadar hak etti. Yine olsa yine alırdım. Malzeme kalitesi, ses kalitesi vs çok iyi değil ancak bunun yanında ekran, batarya, stabil arayüz gibi artıları var. Yedek telefon olarak saklamaya devam edeceğim.

M31 bana şunu gösterdi ki, artık 2020li yıllarda kesinlikle üst segment telefonlara ihtiyacımız yok. 40-50 bin liralık amiral gemisi denilen telefonlar tüketim çılgınlığından başka bir şey değil. Hiçbir anlamı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.