Şimdi Ara

★ Samsung Galaxy M31s | DH Ana Konu ★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
37
Favori
92.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: voldemort1923

Samsungun kendi sitesinde 3100 TL ve 300 TL de hediye çeki veriyor. Bonus kartlılar için de 100 TL bonus var.

Bonus karta 100 tl olayını göremedim.nerede yazıyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forum neden böyle cansız ? Neyse, verdim siparişi Samsung online dan. Umarım severek keyifle kullanırız 😀
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Öyle trink 100₺ vermiyorlar. Detayları şurda 😀

★ Samsung Galaxy M31s | DH Ana Konu ★
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, cihazı kullanan kişi sayısı az , m31 ve m51 in ortasında kaldığı için ondan dolayı aktif değil sanırım..

Oysa m31 den daha kaliteli bir yapısı var, delikli kamera daha modern duruyor ayrıca m51 gibi de kronik problemleri yok ama işte az kişiyiz yinede ★ Samsung Galaxy M31s | DH Ana Konu ★ 

• M51 in yanında saat hediye etselerde almaya elim gitmedi sorunları yüzünden , 2 diş çeken WİFİ birden koparsa beni üzer :) . kullanan ardaşlara sorumlarım

1. WİFİ için zayıf çekme veya kopma
    2. 4.5 veya şebeke çekme veya zayıflık
    3. Ahize sesi düşüklüğü
    4. Whatsapp için karşıya giden ses sorunları
    5. Ön kamera pembe çekme sorunları
    6. Zayıf hoparlör performansı gibi Sorunları varmdır ?
  • Telefon gelsin canlandırırız forumu 😀👍
  • daldiy D kullanıcısına yanıt
    Kullanan arkadaşlar cevap versin ama ben bunları M51 sayfasında okuduğum İçin M31s siparişi verdim bugün 😀
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladinkayin

Kullanan arkadaşlar cevap versin ama ben bunları M51 sayfasında okuduğum İçin M31s siparişi verdim bugün 😀

Hangi siteden , Samsung Shop da en son mavi kalmamıştı.

• daldiy D kullanıcısına yanıt
    Samsung shoptan aldım. 3099₺ + 300₺ Migros hediye çekiyle birlikte 😊
  • Merhabalar. Ben ana konusu yöneticisi de olduğum A40 telefonumdan M31S e geçmiş bulunmaktayım. İlk 6 saatlik izlenimim gayet standart. Hele bir de smart switch ile yükledim tüm ayarlar eskisi gibi. Tabi bariz hız iyileşmesi görünmekte. Bariz batarya farkı görülmekte. Tabi kasa büyüklüğü olsa da daha modern bir tasarım.

Fakat telefon almadan da gördüğüm, alınca da ilk test ettiğim sanırım kronik olan herkesin dikkat etmezse fark etmeyeceği sorun bende de görünmekte. Jak ile kulaklık bağlantısı yapıldığında müzik başlangıcı bitişi veya sessiz kısımlarında hafifçe duyulan cızırtı sesi. Akışta belli olmamakta. Bluetooth kulaklığımda bunu yaşamadım. Umarım diğer sorun donanımsal değil yazılımsaldır.

15 Watt adaptör ile gelmesi beni üzse de yabancı incelemelere baktığımda 25 waat ile sadece 10-15 dakika daha hızlı tam dolum almışlar yani 1 saat 37 dakika altını görmedim. Çok gerekli değil 25 watt.

Yarın gün boyu standart kullanım ve sonraki gün de yoğun oyunlu kullanım deneyimimi de paylaşacağım.

• circassianman kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederiz. Ben de takip ediyorum telefonu.

Almayı planladığım bir telefondu. İncelemelerinizi bekliyoruz.

Babama aldım telefonu öyle kulaklıkla filan müzik dinlemez o yüzden sıkıntı çekmez diye düşünüyorum. müzik dinlerken veya müzik yok ama kulaklık takılıyken, örneğin whatsup veya SMS uygulamasını açıp harflere basmaya başlandığında da o cızırtının arttığı gibi bir şey okumuştum, bunu deneyebilir misiniz? Son soru ; bu cızırtı sadece kulaklık ile kullanıldığında mı duyuluyor? Normal konuşmada olmasın da 😊
  • quote:

Orijinalden alıntı: daldiy

M51 in yanında saat hediye etselerde almaya elim gitmedi sorunları yüzünden , 2 diş çeken WİFİ birden koparsa beni üzer :) . kullanan ardaşlara sorumlarım

1. WİFİ için zayıf çekme veya kopma
    2. 4.5 veya şebeke çekme veya zayıflık
    3. Ahize sesi düşüklüğü
    4. Whatsapp için karşıya giden ses sorunları
    5. Ön kamera pembe çekme sorunları
    6. Zayıf hoparlör performansı gibi Sorunları varmdır ?

Ana konusundaki yorumlara göre M51 de yaşanması muhtemel bu sorunların hiçbirine M31s de rastlamadım , kulaklıkla ilgili de kendi kutusundan çıkan kulaklikları paketinden çikartmadım ama s10 plus telefonuma ait akg kulaklıklar ile denediğimde , birlikte hiç bir olumsuz durumla karşılaşmadığımı belirtmek istiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 23 Aralık 2020; 7:57:16 >

• Bu cızırtı sorununun belli bir üretim partisine has olduğunu o parti dışında sorun olmadığı söyleniyor. Bakalım bizim telefon gelince deneriz.

Sadece kablolu kulaklıkta rastladım. Bluetooth kulaklıkta yok. Ahizede ve hoparlörde böyle bir durum yok sorunsuz. Yurtdışı forumlarından da inceledim bir kısım kullanıcıda kablolu kulaklıkta bu durum var. Aman aman bir hata değil yazılım güncellemesi ile düzelebilir belki.

• Poweramp ile hi-res çıkış, kablolu kulaklık kullanıyorum, bir cızırtı, durduğunda dip gürültüsü vb. yok.
    Samsung müzik uygulamasında müzik durduğunda kısa bir dip gürültüsü vardı sanki emin değilim.

Çok teşekkürler

Rica ederim.

• Valla son derece sessiz bir ortamda da şimdi denedim cızırtı, cozurtu yok

Yt music ve samsung music uygulamalarinda denedim, ileri geri sardım, şarkı atladım kulaklığı sokup çıkarttım , müziksiz de taktım 1dk .. hatta hiç tarzim olmamasina rağmen japon klasik müziği bile dinledim test için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 23 Aralık 2020; 14:42:58 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.