Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
680.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

22 Eylül'de Hepsiburadadan siparaş vermiştim. Sipariş şimdi geldi, hediye kulaklığı göndermemişler.

Müşteri hizmetlerini arayacağım.
  • Merhabalar,

22 Eylül'de Hepsiburadadan siparaş vermiştim. Sipariş şimdi geldi, hediye kulaklığı göndermemişler.

Müşteri hizmetlerini arayacağım.
  • 14 eylülde siyah olan modelini sipariş verdim hic hareketlilik yok normalde bunun usulü sipariş sıralamasına göre olmalı şunu anladim ki samsung s20fe modeline verdigi önemin 10 da 1 ini m51 e vermedi. Ne aklı selim reklam ne kılıf ve su an da islenen gönderim süreci. Gercekten rezalet ötesi. Umarım bekledigimize değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hezarfenburak kullanıcısına yanıt

Ne zaman sipariş vermistiniz hocam

• onurQ7 kullanıcısına yanıt
    19 Eylül hocam, beyaz renk sipariş verdim. Gerçekten çok gergin ve heyecanlı bi bekleyiş sürüyo. Samsung'a henüz sövme aşamasına geçmedim, kulaklık kutudan çıkmazsa durum fena.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezarfenburak -- 2 Ekim 2020; 15:54:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lebi23 L kullanıcısına yanıt

Yukarda da belirttiğim gibi kimseye kulaklık göndermemişler çalışanların haberi yok kampanyadan daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramo8001

Tersten baslamamislardir sizinki beyaz renkse bence beyaz renkte tedarik sorunu var yok siyah istemisseniz haksizlik var bakalim pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorum nasil bir telefon

Alıntıları Göster

Benimki de siyah hocam. Anlamadım nasıl bir yol izlediklerini halbuki sipariş tarihine göre verilmesi lazım kargoya.

• Telefonu gelen arkadaşlar galiba kulaklık gelmediği için kutunun jeatinini dahi ellemiyor :)
  • ArthurHastings kullanıcısına yanıt
    Kayıt oluşturdum. Telefonu açacak mıyız yoksa bekleyelim mi? Böyle hizmet olmaz olsun
  • hakankabaoglu kullanıcısına yanıt
    Cihazı canlı gözle görmeden ve incelemeden satın almak çok riskli bir iş. Canlı gözle görmek gerçekten farklı bir etki bırakıyor. Samsung gibi bir firmanın bu durumu çözüme kavuşturması gerekir. Yoksa böyle cahil cühela elemanlar abuk subuk cümleler kurarak markanın popülerliğine balta vurmaya devam edecek.
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Ben de genelde büyük alışveriş sitelerinden satın alırım ama teknolojik ürünleri satın almadan önce mağazalarda incelemek isterim. Çünkü canlı gözle görmek çok farklı etki bırakıyor. Samsung bu durumu bir an önce çözmeli, yoksa cahil cühela elemanlar abuk subuk cümlelerle markanın popülerliğine balta vurmaya devam edecek.
  • Kargo elime ulasmadan sikayet kaydi baslattim %90 15 gun sonra ayrica gondericekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: CEBEP

2 hafta önce MediaMarkta uğradım pederime telefon bakıyım diye. Baya zamandır uğramıyordum açıkçası. Eleman kalitesi çok düştü bence. Cep telefonları anlatan vatandaş 80 yaşındaki dedeye anlatıyor gibi davranıyordu, bu çok güzel bir telefon, sen bunu al vs. Bence bunları tamamen satıştan pirime çevirdiler. Amaçları sen doğru seçim yap diye doğru bilgi vermek değil, sana biran önce birşey satmak olduğunu hissettiğim.
    Bana satmak istediği '1. sınıf kalitede' cihaz ise oppo realme 6i ben böyle bir cihazın varlığından haberdar değildim, ilk kez duydum. Artık nasıl bir kaliteli ürünse, ismi hiçbir yerde geçmiyor

• Bende 24 eylül de sipariş verdim satıcı hepsiburada idi ama zaten satıcısı hepsiburada ve samsung türkiye olarak ön sipariş verilirse kulaklık verileceği söyleniyordu telefon bugün geldi ve kulaklık yoktu şikayet talebi oluşturdum 24 yada 48 saat içinde size dönülecektir dendi insanları resmen salak yerine koyuyorlar
  • Note fan edition dan buna geçilirmi.

Malum 2 katından fazla batarya var. Ağırlık tabiiki sorun. Kamerada mükemmel. Eşimde note 8 var. O her konuda şahane. Misal note 10 a 6000 veya 7000 mah koysalar tek alacağım telefon olur. Al 10 sene kullan. Eşim 4 senedir kullanıyor. Aşırı memnun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu teslim alanlar kutuyu acmayi dusunuyor mu ?

• Samsung sitesinde kulaklığı beraber yolluyorlar. Harici sitelerin hepsinde 15 gün içerisinde gelecek edindiğim bilgi bu şekilde
  • can | aky C kullanıcısına yanıt
    Ben telefonun kutusunu açmayacağım kulaklık sorunu çözülene kadar
  • ArthurHastings kullanıcısına yanıt
    evet sipariş tutarı 3.808,99 TL fatura 3.808,98 TL

inşşallah 1. kuruşluk farkla kulaklıgı gönderirler. Ama sıkıntı şu siparişi samsung shoptan verecektim. hepsiburada beraber gönderecegiz yazısını görünce hepsiburada dan sipariş verdim. Hepsiburda Sahtekarlık Yapmıştır.
  • Samsung da kulakliksiz gonderirse seyret eglenceyi !!!!

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.