Dağıtımda kargom şu an alır almaz paylaşacağım durumu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (33. sayfa)
-
-
Samsung sitesindeki canlı desteğe yazdım. Siteden alınanlar kulaklık ile gönderilecek diğer alımları bilmiyorum dedi. Trendyoldaki satıcıya sordum 2-3 kez 15 gün içinde gönderilecek dedi. Benim saçma bulduğum nokta trendyol hb ya da başka sitedeki satıcılar da senin değil mi? Nasıl bu kadar kopuk olabiliyor
-
Düzensiz, plansız bir iş yaptılar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarıda Samsung canlı destek ile yazismamin ekran görüntüsü var Kulaklık beraber gelecek değil mi? Soruma tabiki yazıp gülücük emojisi atmış
Kulaklik hediyesi geçerli evet ama benim demek istediğim satici hepsiburada olursa kulaklığı ayrı gönderecekler galiba. Durum onu gösteriyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende oyle zannediyorum bir sitede gormustum 15 gun icinde ayrica kulaklik gonderilcektir diyordu ancak emin olmayip hepsi burada yazdigim zaman birlikte gonderilcek demislerdi kafada onca bela varken bide bu sacma durumla ugrasip kulakligin pesinden kosuyoruz ayip yahu!
Hocam bugün kargoya vermişler, tahmini teslimat pazartesi görünüyor elime geçtikten sonra detaylı olarak inceleyeceğim bu gcam mevzusunu. Kamera dışında da sıkıntılar görürsem samsung shop'un sunduğu 1 aylık deneme süresi içinde iade ederim telefonu.
-
Hocam o 1 aylık süre nedir? Kaynak bulamadım. Öyle bir şeyin varlığından haberim yok...
-
arkadaşlar selam az önce telefon geldi samsung shop tan alınma kablolu kulaklık var içerisinde buds da telefonla beraber geldi sizinkilerde en kısa zamanda gelir inşallah
-
İstanbulda mısınız? Aktif kurye mi yolladı?
Cayma süresi normalde 14 gün. Ancak Samsung kendilerinden alınan bazı ürünlerinde bu süreyi 30 güne çıkarmış. M31 için de bu süre gecerliymis...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 2 Ekim 2020; 19:30:32 >
evet aktif kurye ile geldi
istanbul dayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guren197228 -- 2 Ekim 2020; 19:37:29 > -
Hepsiburada'dan aldığım, gelmeyen hediye kulaklık ile ilgili sikayetvar.com'a kayıt oluşturdum. Sikayetin yayınlanmasının ardından linki paylaşacağım. Şikayet üzerinden destek olup, benzer sorun yasayan arkadaslar yorum yaparsa sonuca hızlı ulaşabiliriz.
-
Vay arkadaş 40tl indirimli aldık diye 40 takla attıracaklar bize
-
Hocam samsung sitesinden ön sipariş verirken yazıyordu şuan bulamadım ama nerde yazdığını belki ön siparişe özeldir, yasal hak 14 gün olmasına rağmen kendileri de 30 güne çıkartmışlar bu süreyi.
-
Siteye tekrar bakınca gördüm ön siparişe özel değilmiş.
-
Bir dh klasiği olarak foto, jpeg, ss filan bekliyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BaristatalesVay arkadaş 40tl indirimli aldık diye 40 takla attıracaklar bize
Al bende de o kadar cidden rezalet. !!
GG dan bir de ben aldım .quote:
Orijinalden alıntı: celebicHocam Gittigidiyor'da kulaklığın ana ürün ile birlikte gönderileceği yazıyor ama birlikte gelir mi bilemiyorum?
Gittigidiyor'dan sanırım forumda bir tek ben aldım. Sipariş durumunu incelediğimde halen kargoya verilmemiş görülmekle birlikte bugün DRK İletişim Hizmetleri diye bir yerden Yurtiçi Kargo ile siparişiniz teslim edilecek diye bir sms aldım. Araştırdım DRK Samsung Shop'un ticari adıymış. Herhalde telefondur diye düşünüyorum. Pazartesi teslim edilecekmiş artık kulaklık telefonla mı gelir bilinmez.
Alıntıları Göster
Fakat daha bir gelişme yok benim siparişim de
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Trendyol verdi sonunda kargoya aekadaşlar..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X