Değişimini yaptırdığınız ekran parçası orjinal miydi yan sanayi mi? değişimini yetkili servis mi yaptı? |
SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (545. sayfa)
-
-
Değişimi samsun bayrak elektronik samsung yetkili servisi yaptı. Kırılan ekranım orijinal m51 ekranıydı yerine takılan ekran ise orijinal m51 ekranı, plastik kasada kılcal çizikler ve çatlaklar var bunu da değiştirelim mi dediler, değiştirin dedim. Telefonumun ekran ve plastik kasası değişti. Laptop kamerası ile üstün körü çekilmiş fotoğrafları ektedir.
-
Güle güle kullanın inşallah kaç lira tuttu ekran ve Kasa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2700 tl tuttu hocam.
-
Çok şanslısınız, güzel günlerde kullanın, cevaplar için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler Allah Razı olsun daha güzelleri sizin olsun inşallah. Rica ederim.
Acaba ben bu teli bir yerden farkını vererek plus modelini alabilirmiyim. Daha büyük ekrana alıştımda.
Burada bunu yazıyorsunuz iştah kabartıyor ve bunu gören millet çakallığa yöneliyor ve gerçekten ihtiyacı olan biri bu durum suistimal edildiği için mağdur oluyor, sonra servisler bu suistimal dolayısı ile ret vermeye başlayınca vay efendim servisler şöyle böyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O açıdan düşenemedim hiç. Ben telefonu hasarlı olanlar için faydalı olur diye düşündüm.haklısın sildim mesajları.
Kardeş bu durum suistimala uğrayabilir. Ben sildim mesajlarımı sende sil istersen.
Doğru söylüyorsunuz. Kızdığımız işe kendimiz çanak tutuyoruz.
Anlayış ve düşünceli davranışınız için teşekkür ederim arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaptığım doğru mu bilmiyorum ama ben de karşı tarafın sesini duymakta çok zorlanıyordum. Ahizeyi önce ince telli bir diş fırçasıyla fırçaladım, ardından paket bantı yapıştırıp geri çektim. İlk günkü gibi oldu benimki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X