ikinci telefon, daha doğrusu "Multimedya" (fotoğraf & video çekimi, yüksek sistem kaynağı gerektiren oyunlar ve HDR destekli şekilde Neflix, Prime Video, Disney + vs vs) özellikler için telefon hattı takmaksızın ikinci bir telefon olarak yakın zamanda her şeyi ile "beleş" bir şekilde yurtdışından hediye gelen iPhone 12'yi kullanıyorum. bu da demek oluyor ki M51'i değiştirmem için hiç ama hiçbir neden kalmadı. hali hazırda TIR şöförü olduğum için Tom Tom Go Navigation for Truck ve diğer şöför destekleyici yazılımlar olsun, Whatsapp başta olmak üzere iletişim yazılımları yanısıra Sosyal Medya uygulamaları olsun, MS Office ve Adobe Reader kullanımlarım olsun, ayrıca iPhone'da LDAC desteği halen olmadığından (Soundcore Life Q35 ve Soundcore Liberty 3 Pro ile) fevkalade ironik bir şekilde "Multimedya" kullanımın eksik kalan bacağı olan "Kayıpsız Ses" ile müzik dinlemek için Apple Music kullanımım olsun; hepsini yine M51 üzerinden kotarmaya devam ediyorum ve edeceğim. velhasılkelam o muhteşem 7000 mAh bataryanın ömrü %85'lere falan düşene değin pil bile değiştirmeden kullanmaya devam edip sonrasında yetkili serviste ücreti mukabilinde orijinal pil ile değiştirerek yine gittiği yere kadar daha kullanmaya devam edeceğim emektarı. |
SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (543. sayfa)
-
-
Güvenlik güncellemesi vermeyi bırakana kadar devammm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba;
Telefonum 2,5 yılı doldurdu. Fakat konuşma yaparken ahizeden gelen ses çok azaldı. Zor duyuyorum karşı tarafın sesini. Bu durumda benim yapabileceğim birşey var mı? Servise mi göndereyim yoksa?
-
Hoparlörü temizlemeyi deneyin.koli bandı vb yapıştırıp çekin pisliği
ince telli bir diş fırçasıyla fırçaladım. Epey farketti. Tıkanmış demekki ordaki delikler.
-
1 ocak yamasını kullanıyoruz şu an. 5.5 ay önce vermişlerdi. Bakalım yeni güvenlik güncellemesi ne zaman verecekler.
Tahminim 2024 sonuna kadar toplam 3 yama gelir 6 aya bir ondan sonra güvenlik desteği de kesilir.
-
1 temmuz güvenlik güncellemesi yayınlanmış. 318 mb.
-
Google Güvenlik unsurunu da Temmuz 2023'e güncelleyen 6 ayda bir yayınlanan periyodik güncelleme yayınlandı.
-
Eskiden kalma bir M51 Spigen Rugged Armor kılıf var. İhtiyacı olan varsa karşı ödemeli kargoya verebilirim.
**Forumdan birine gönderdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 7 Ağustos 2023; 15:19:51 > -
M31s ve M51 arasında batarya ve işlemci dışında ne gibi farklar var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, halen kullanmakta olduğum telefonu satmayı düşünüyorum.
Garantisi bitti, ilk alındığı günden beri kılıfsız ve camsız kullanılmadı. Çizik kırık tamir hiç bir şey yok. Bataryası çok iyi.
Şarj aleti yok.
Sizce bu telefonun ederi nedir?
Hocam m51 Android 12 sürümlü cihazımda odinin verdiği hata ektedir. Odin 3.09, Odin 3.14.1 ve Odin 3.14.4 Sürümlerinin Hepsinde Denedim ve Aynı Hatayı Aldım. Bunu nasıl çözebilirim? rom yüklenmedi. Eğer Bunun Farklı Bir Yolu ve Çözümü Varsa Yardımcı Olmanızı İsterim.
-
-
Bende aynı sorunu yaşadım. Normal Csc ile telefon u sıfırladım.
2. El alacağım dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? Hayalet ekran gibi sorunlar oluyor mu?
Şarj alıp almadığını kontrol edin, en bilinen kronik sıkıntısı şarj soket board ile flex kablo bağlantı yuvasındaki lehimlerin atması. Parça ucuz ama tamirden anlamıyorsanız tamir masrafı çıkar.
Bir de orijinal şarj cihazı çabuk bozuluyor.
Başka da bildiğim sorunu yok zaten.
Merhaba arkadaşlar. Ablam M51 kullanıcısı. Pilden yana sıkıntı yaşıyor. Pil şişmesi sonucu, şarj soketinde sıkıntı çıkmış, şarj almıyor telefon. Bu cihazın orijinal bataryasını bulabilir miyiz acaba? Piyasada binlerce batarya var. 🙄 Teşekkürler. 🙂
Orjinal şarjı ben daha aldığımda bozuktu :)
-
android 10 kullanmaya devam ediyorum , güncelleme gerektiren bir durum varmıdır acaba ? arkadaşlar
samsung un kendi servislerinde orjinal batarya değişimi var, ekran değişi mi de var, batarya değişimi sanırsam 500-1000 tl arası, ekran değişimi de 2 yıl önce 800falandı şimdilerde 1500 civarı sanırım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X