Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (550. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.006
Cevap
121
Favori
679.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    resim ve oyun ile işim olmaz.
    mahalle baskısı , yaklaşık 4 yıllık olmasından dolayı değiştirme kararı aldım.
    kampanya kupon vs ile s24+'ı 26bin tlye mal edecegim.
    cihaz 43bin...2-3bin m51 sayıyor , ilave 6000 destek , 9binde kupon destek derken 7 yıl s24 ile yoluma devam ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kurdum ama ne değişti hiç bilmiyorum

• riderman R kullanıcısına yanıt
    Güvenlik güncellemeleri sistemde pek bir şey değiştirmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • caryting C kullanıcısına yanıt

4500 tl ye alsam mi bilemedim 2.el buldum temiz biseyde bende A20 var 32 gb hafiza yetmiyor yoksa her isimi goruyor. 3 gb ram exynos islemci ekran suresi 9 saate yaklasti ve bataryasi az gidiyor

Android 9 kullaniyorum isimi goruyor kisaca da bu cihaz halen alinir mi ? Tek oynadigim mobile legends baska bisey yok. Xioami Realme falan baktim 4-5k ya donanim iyi ama yazilim destek arayuz konusunda cogunluk pisman kanser eder adami yazmislar  

• Bir tane ikinci el aldım. Telefon medeniyette sıkıntısız çekiyor. Az çeken yerlerde hiç çekmiyor. Simkart okumama veya hiç çekmeme gibi bir sorunu yok. Sanırım anteni, şarj devresi veya ikisi birden sıkıntılı. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu daha önce?

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Bende de ara ara oluyor hocam ama şehir merkezinden pek ayrilmadigim için çok kafaya takmıyorum

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    A52 bulursan bence m51 den daha iyi ha dediğin paraya alınır mı alınır ekran süresinde öyle patlama yaşamazsınız çok çok on buçuk 11 veriyor bende orijinal batarya ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babapars -- 20 Haziran 2024; 18:35:3 >
  • babapars kullanıcısına yanıt

Abi benimki pek normal değil. Benim için katlanılır da değil. Eşimde oneplus 9 pro var. 4.5g 4 (full) ila 3 çentik çekiyor. Benimki 0. Şehre geliyorum. Çekiyor. Sıkıntı yok.

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Hocam sizinki enteresan bir şey gerçekten acaba pil sistigi için Flex kablo vs gevşeme olayı olabilir mi yada tamir gördüğü için nem vs alıp iletkenlik sorunu çıkmış olabilir mi bu ikinci dediğim daha önce başıma geldi

• Himm anladim o zaman A20 den gecmeye pek degmez aman aman bir fark hissetmem son guncelleme de vermis samsung yazilim destegini cekmis. 10-15k arasinda 2.el guzel cihazlar varda o kadar para vermek mantiksiz is icin kullanmayacaksan telefonu. A52 i 4 yil yazilim 3 yilda guvenlik guncellemesi verecek modeller arasinda mi ?

@Huseyin-ZST

O cekmeme sorununu forumlarda epey.com da falan cok yorumlarda okudum kronik heralde tasarimsal hata suan full doluyken ekran suresi ne kadar veriyor 13-14 saat mi ? Bataryayi buyuk tutmuslar ama islemci veya ekran cok tuketiyor sanirim. A20 de ilk zamanlar 12 saate yakin aliyordum ekran suresi ekrani 720p ondan olmali.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a52.html

Ilk yorumda birisi note 10 pro al demis bu cihazla ayni ayarda mi daha mi iyi ?

Samsung 4500 mah da az koymus bataryayi 5000 koysaydi bari ama kagit uzerinde donanim guzel fakat kamerada galeride falan kasiyor takiliyor yazmis adam nasil takiliyorsa ilginc.

Edit: Benim cihazi 2 ye katliyor sarj ve donanim acisindan kiyaslamada 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 21 Haziran 2024; 8:15:24 >

4500 le 5000 mah arasında öyle aman aman fark olmaz hem a52 m51 e göre daha hafif daha ince ve ergonomik
    Note 10 pro kullanmadım ama diğer xiaomi modelleri arayüzleri berbat heryerde reklam çıkıyor

Kardeşim a52 ben m51 kullanıyorum kamerada a52 daha iyi kasma donma var diyen neye göre diyorlar anlamıyorum şarj süresi benim m51 11 saat ortalama ekran süresi veriyor ama ben hiç wifi kullanmıyorum wifi ile bir miktar daha artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babapars -- 21 Haziran 2024; 14:6:14 >
    Cayir cayir da güncelleme veriyor Samsung a52 ye
    M51 android 12 oneui 4.1 de kaldı son güvenlik güncellemesini de aldı tarihteki tozlu kayıtlara karıştı vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babapars -- 21 Haziran 2024; 11:8:34 >

Nerde cayır cayır güncelleme?

- M51, 2020 çıkışlı, Android 10 ile çıktı, 2 versiyon güncellemesi aldı.

- A52, 2021 çıkışlı, Android 11 ile çıktı, 2 versiyon güncellemesi aldı.

Fark nerede acaba?

Samsung flagship denilen segment dışında sadece iki versiyon güncellemesi yapıyor, S serisinde vs 3 adet.

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Biz farklı birşey demedik m51 eski a52 yeni Adamlar android 14 u aldı 11-12-13-14 4 sürüm gördü m51 10-11-12 3 sürümde kaldı a52 güvenlik güncellemeleri devam ediyor m51 desteği kesildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babapars -- 22 Haziran 2024; 6:58:53 >

A33 te var ayni paraya biraz daha islemcisi iyi gibi samsung uretimi ama eski yorumlarda sarji cok tuketiyor 7 saat civari ancak aliyorum vb. yazilmis. 5000 tl civarinda bulunuyor A33 ve A52 de 4 yil yazilim 5 yil guvenlik guncellestirme alacak cihazlar icerisindeymis.

A33 kagit uzerinde daha mi iyi ? Ama A52 de qualcom snapdragon islemcisi daha stabil calisir gibi geliyor fakat 8nm samsungunki 5nm cok fark olur mu ?

A52 muzik ve video oynatmada fark atmis 4500 mah olmasina ragmen ilginc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 22 Haziran 2024; 22:53:56 >

A33 stereo hoparlör var yanlış hatırlamıyorsam onun için müzik ve video da geri kalmıştır onun haricinde exynos ve snapdragon arasında günlük kullanımda farkı anlamak zor ha sürekli pubg vs ağır oyunlar oynanıyor ise ısınma problemi olabilir bu cihazlar az para ile alınabilir her işini de görecek cihazlar ha az daha güncel a34 yada sıfır a55 alırsan seni epey götürür bence

• 4 yıl önce alıp bugüne kadar severek kullandığım M51'ime bu hafta itibariyle elveda dedim.Satmadım,satamadım komodinin g9zünde duruyor.Xiaomi 13 t proya geçtim ve gerçekten her anlamda kaliteli telefon.Yalnız şunu anladım ki hiçbir telefon batarya konusunda en azından bir süre daha M 51 serisinin yanına yaklaşamayacak.Hala son kullanırken bile 9-10 saat ekran süresi veriyordu..Yeni cihazda max 6-6.5 saat süre alabiliyorum..Bir gün yeniden neden M serisi olmasın 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba dostlar, bu cihaz için kullandığınız en iyi ücretsiz virüs, temizlik yapabilecek uygulama varmıdır? Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 18 şubat 2021'de satın almıştım. Hiç sıfırlamadım telefonu. Hala 2 gün şarjı gidiyor. 2-3 sene daha kullanırım sanırım.  

• 
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.