İşlemci kesinlikle çok iyi. Artık 720G 732G işlemci görmekten gına gelmişti. 778G yeni bir soluk getirdi diyebiliriz. Aynı işlemciyi kullanan Xiaomi Mi 11 Lite 5G modeli fiyatı 7k bandında uçuyor. Uzun süre Xiaomi kullanıp Samsung'a geri dönüş yaptığıma hiç pişman değilim. |
Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (11. sayfa)
-
-
Ben de POCO X3 NFC'den bu cihaza geçmeyi düşünüyorum lakin değer mi değmez mi kararsızım. S20FE vardı aklımda ama fiyatlar artışından dolayı vazgeçtim. Bu cihaz hem fiyat olarak hem donanım olarak uygun duruyor. Lakin stereo hoparlör olmaması, kasa kalitesi vs beni düşündürüyor. Bir yandan da One UI arayüzü MIUI'a göre çok daha akıcı ve stabil gibi geldi bana. X3 NFC'den geçmeli miyim sizce?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba kamera selfie modunda iken eğlence moduna alınca açılmıyor bende sizdede aybımı uygulama başarısız yazıyor ilk günkerde açıyordu
Ben poco f3'ten geçtim gayet memnunum güzel oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niyetim tartışmak değil fikrinize saygı duyuyorum ancak bence siz telefonunuzu bir garantiye yollamalisınız ekranınızda problem olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Animasyonları her zaman kapalı kullanırım .
Mı 10t den geçtim ben uçak gibi cihazdi YouTube den M52 ile karşılaştırma videolarını izledim başa baş gidiyor baktım değiştirdim. Artık stabil olmayan yazılımdan gına gelmişti. Şimdi telefonu kulağıma götürürken anında kapanmasına bile seviniyorum :) . Ayrıca çok hafif elim rahatladı .
Xiaomi şu yakınlık sensörü sorunu yıllardır çözmedi gittiquote:
Orijinalden alıntı: shunter
Mı 10t den geçtim ben uçak gibi cihazdi YouTube den M52 ile karşılaştırma videolarını izledim başa baş gidiyor baktım değiştirdim. Artık stabil olmayan yazılımdan gına gelmişti. Şimdi telefonu kulağıma götürürken anında kapanmasına bile seviniyorum :) . Ayrıca çok hafif elim rahatladı .
Hafiflik konusunda hak veriyorum. Poco da biraz kalın ve ağır biraz bazen, tek elle tutarken ağrı yapabiliyor. :) Ki Xiaomi yakınlık sensörü problemi gibi veya yazılımsal problemler gibi bazen ufak tefek de olsa can sıkan sorunlara sahip.
-
Kesinlikle en büyük sıkıntıların başında gelen yakınlık sensörüydü. Bildirimlerin geç gelmesi, bazen hiç gelmemesi. Ben de sizin gibi telefonu kulağıma tutunca ekran kapanınca çok mutlu olmuştum. Hele ki uygulamalardan anında bildirim geldiğinde yaşadığım mutluluk paha biçilemezdi Ne MIUI'mış arkadaş.
-
-
şimdi denedim. Aynı sorun bende de mevcut. Sadece eğlence modunda oluyor.
-
Bildirim işinden usanmıştım hocam artık uygulamaları dolaniyordum sürekli bildirim varsa göreyim diye . Yakınlık sensörü artık çok canımı sıkıyordu özellikle . Xiaomi kendini heba ediyor düzgün bir yazılım yapmayarak .
Ben şimdi girdim hiçbir hata vermedi hocam .
Enteresanquote:
Orijinalden alıntı: shunter
Ben şimdi girdim hiçbir hata vermedi hocam .
Herkese merhaba. M52 nin ekranı nasıldır?
Bir videoda a52s den kötü demişler, a52s nin ekranını canlı gördüm ve iyi değildi.
-
A52 den m52 ye geçtim ekran olarak Bi fark görmedim zaten teknik verilerde bunu söylüyor,m52 video çekimi olarak kötü değil ama a52 daha yüksek çözünürlüklü video çekebiliyor,quote:
Orijinalden alıntı: maestro2Herkese merhaba. M52 nin ekranı nasıldır?
Bir videoda a52s den kötü demişler, a52s nin ekranını canlı gördüm ve iyi değildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 2 Ocak 2022; 11:21:4 >
teşekkür ederim
-
Aynen Uçuyor Telefon Bunu Yapınca.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X