Şimdi Ara

Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.884
Cevap
102
Favori
373.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgilendirme için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sylarxxx

Merhaba arkadaşlar.

Ekran koruyucu soran arkadaşlar olmuş. s10 lite ınki birebir uyumlu. kılıf olarak da çok telefoncu gezdim. bir tanesine yeni gelmişti. 1 ay kadar önce almıştım 20 liraya. şeffaf silikon kılıf gayet başarılı, ekran koruyucuyu falan etkilemiyor. tek hoşuma gitmeyen arkada bazı yerler yapışıyor o da ıslak tarzı bir görüntü oluşturuyor ama koruma açısından gayet yeterli.

O hava kabarcıklarının uzun vadede telefonunuzda iz yapma olasılığı yüksek bilesiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackMirror

Zaten bizim sevmediğimiz noktada şu görüntü;

Sizde de böyle oluyor anladığım kadarıyla?

Şu görüntü yüzünden 3 adet iade ettim,zore markasının Ankara'daki toptancısına da gittim,orda birkaç tane şeffaf denedim durum aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 5 Ocak 2022; 7:34:42 >

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

• Sizde "gmail go" gibi uygulamalar mı var? Android 11 Go edition diyorlar.

• Bendeki M52'deki uygulamalar

Samsung Galaxy M52 5G  *** ANA KONU ***

• Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt

Bence facebook uygulamasını ve servislerini kaldırın hocam aşırı derecede şarj sömürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

Bence facebook uygulamasını ve servislerini kaldırın hocam aşırı derecede şarj sömürüyor

Uygulamayı kaldırmak yerine,Uyku moduna alırsanız sorun olmaz

• Phenoll P kullanıcısına yanıt

s10 lite kılıf olmaz. çünkü m52 de yan tarafta parmak izi okuyucu var. s10 lite da yok.

alternatif önerebileceğiniz var mı? bu arada arkadaki hava kabarcıkları arif payın paylaştığı görseldekiyle birebir aynı.

• quote:

alternatif önerebileceğiniz var mı? bu arada arkadaki hava kabarcıkları arif payın paylaştığı görseldekiyle birebir aynı.

Çok aradım Ankara'daki toptancıları hep gezdim malesef bulamadım,bir kaç aya alternatif çoğalır sanırım

Kaldırmaktan kastım zaten sadece facebook uygulaması diğerleri anca devre dışı bırakılabiliyor:)

Hocam aldığınız siyah kılıfın aynısından aldım. Gerçekten şu an için en güzeli bu diyebiliriz. Tekrardan teşekkür ederim tavsiyeniz için.

• Arkadaşlar selam. M52 ve a52 arasında kaldım. Aslında mi 11 lite beğenmiştim ama çok tavsiye edilmedi. Sizce hangisi tercih edilmeli

• ksph K kullanıcısına yanıt

Bende sipariş verdim redmi note 7 den geciyorum henüz elime geçmedi telefon.Memnun musunuz telefondan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

Arkadaşlar selam. M52 ve a52 arasında kaldım. Aslında mi 11 lite beğenmiştim ama çok tavsiye edilmedi. Sizce hangisi tercih edilmeli
    Mi 11 lite sorunlu Bi cihaz,kasasındaki esneme sorunu yüzünden a52 den m52 geçtim gayet memnumum,m52 daha hızlı ve akıcı a52 daha yavaş kalıyor,m52 şarj dayanma konusunda çok daha iyi,m52 6.7 inç olmasına rağmen elde tutuş hissiyatı çok daha iyi ve hafif,m52 mono hoparlör fakat ses kaliteli ve yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 6 Ocak 2022; 2:43:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu26

Bende sipariş verdim redmi note 7 den geciyorum henüz elime geçmedi telefon.Memnun musunuz telefondan ?

Ben fazlasıyla memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackMirror

Hocam aldığınız siyah kılıfın aynısından aldım. Gerçekten şu an için en güzeli bu diyebiliriz. Tekrardan teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Güle güle kullanın,şuan ki şartlarda alınacak tek alternatif,zorenin siyah kılıfından da almıştım onuda geri gönderdim,çok kalın ve güç tuşuna ulaşmak çok zordu.

merhaba. ayarlardan buraya giremedim. tek tek anlatır mısın nereden girilecek?

bir de ayarları bu şekilde yapınca batarya daha çabuk tükenir mi acaba? bu ayarların oyun hızına etkisi var mı?

• quote:

merhaba. ayarlardan buraya giremedim. tek tek anlatır mısın nereden girilecek?

bir de ayarları bu şekilde yapınca batarya daha çabuk tükenir mi acaba? bu ayarların oyun hızına etkisi var mı?

Batarya tüketimi ile ilgili olumsuz Bi durum gözlemlemedim,oyun için faydası yok arayüz hızlanıyor.Ayarlar,telefon hakkında,yazılım bilgileri,yapım numarasının üzerine 5 kez tıklayın,artık siz geliştiricisiniz yazacak,sonrasında diğer yazdıklarımı yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 6 Ocak 2022; 9:45:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.