Bilgilendirme için teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (13. sayfa)
-
-
O hava kabarcıklarının uzun vadede telefonunuzda iz yapma olasılığı yüksek bilesinizquote:
Orijinalden alıntı: sylarxxxMerhaba arkadaşlar.
Ekran koruyucu soran arkadaşlar olmuş. s10 lite ınki birebir uyumlu. kılıf olarak da çok telefoncu gezdim. bir tanesine yeni gelmişti. 1 ay kadar önce almıştım 20 liraya. şeffaf silikon kılıf gayet başarılı, ekran koruyucuyu falan etkilemiyor. tek hoşuma gitmeyen arkada bazı yerler yapışıyor o da ıslak tarzı bir görüntü oluşturuyor ama koruma açısından gayet yeterli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu görüntü yüzünden 3 adet iade ettim,zore markasının Ankara'daki toptancısına da gittim,orda birkaç tane şeffaf denedim durum aynı.quote:
Orijinalden alıntı: BlackMirrorZaten bizim sevmediğimiz noktada şu görüntü;
Sizde de böyle oluyor anladığım kadarıyla?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 5 Ocak 2022; 7:34:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Şu tarz kılıf alın hocam ben öyle yaptım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sizde "gmail go" gibi uygulamalar mı var? Android 11 Go edition diyorlar.
-
Bence facebook uygulamasını ve servislerini kaldırın hocam aşırı derecede şarj sömürüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamayı kaldırmak yerine,Uyku moduna alırsanız sorun olmazquote:
Orijinalden alıntı: bblokeeBence facebook uygulamasını ve servislerini kaldırın hocam aşırı derecede şarj sömürüyor
s10 lite kılıf olmaz. çünkü m52 de yan tarafta parmak izi okuyucu var. s10 lite da yok.
-
alternatif önerebileceğiniz var mı? bu arada arkadaki hava kabarcıkları arif payın paylaştığı görseldekiyle birebir aynı.
-
Çok aradım Ankara'daki toptancıları hep gezdim malesef bulamadım,bir kaç aya alternatif çoğalır sanırımquote:
Orijinalden alıntı: sylarxxxalternatif önerebileceğiniz var mı? bu arada arkadaki hava kabarcıkları arif payın paylaştığı görseldekiyle birebir aynı.
Kaldırmaktan kastım zaten sadece facebook uygulaması diğerleri anca devre dışı bırakılabiliyor:)
Hocam aldığınız siyah kılıfın aynısından aldım. Gerçekten şu an için en güzeli bu diyebiliriz. Tekrardan teşekkür ederim tavsiyeniz için.
-
Arkadaşlar selam. M52 ve a52 arasında kaldım. Aslında mi 11 lite beğenmiştim ama çok tavsiye edilmedi. Sizce hangisi tercih edilmeli
Bende sipariş verdim redmi note 7 den geciyorum henüz elime geçmedi telefon.Memnun musunuz telefondan ?
Mi 11 lite sorunlu Bi cihaz,kasasındaki esneme sorunu yüzünden a52 den m52 geçtim gayet memnumum,m52 daha hızlı ve akıcı a52 daha yavaş kalıyor,m52 şarj dayanma konusunda çok daha iyi,m52 6.7 inç olmasına rağmen elde tutuş hissiyatı çok daha iyi ve hafif,m52 mono hoparlör fakat ses kaliteli ve yüksek.quote:
Orijinalden alıntı: fox5578
Arkadaşlar selam. M52 ve a52 arasında kaldım. Aslında mi 11 lite beğenmiştim ama çok tavsiye edilmedi. Sizce hangisi tercih edilmeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 6 Ocak 2022; 2:43:30 >
Ben fazlasıyla memnunum.quote:
Orijinalden alıntı: batu26Bende sipariş verdim redmi note 7 den geciyorum henüz elime geçmedi telefon.Memnun musunuz telefondan ?
Güle güle kullanın,şuan ki şartlarda alınacak tek alternatif,zorenin siyah kılıfından da almıştım onuda geri gönderdim,çok kalın ve güç tuşuna ulaşmak çok zordu.quote:
Orijinalden alıntı: BlackMirrorHocam aldığınız siyah kılıfın aynısından aldım. Gerçekten şu an için en güzeli bu diyebiliriz. Tekrardan teşekkür ederim tavsiyeniz için.
merhaba. ayarlardan buraya giremedim. tek tek anlatır mısın nereden girilecek?
bir de ayarları bu şekilde yapınca batarya daha çabuk tükenir mi acaba? bu ayarların oyun hızına etkisi var mı?
-
Batarya tüketimi ile ilgili olumsuz Bi durum gözlemlemedim,oyun için faydası yok arayüz hızlanıyor.Ayarlar,telefon hakkında,yazılım bilgileri,yapım numarasının üzerine 5 kez tıklayın,artık siz geliştiricisiniz yazacak,sonrasında diğer yazdıklarımı yapınquote:
Orijinalden alıntı: sylarxxxmerhaba. ayarlardan buraya giremedim. tek tek anlatır mısın nereden girilecek?
bir de ayarları bu şekilde yapınca batarya daha çabuk tükenir mi acaba? bu ayarların oyun hızına etkisi var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 6 Ocak 2022; 9:45:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X