< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim M31S Aynısı Oluyor. Spigen Kılıf Almama Rağmen :(
-
İki gün önce, Beşiktaş ve Mecidiyeköy'de kılıf baktım. Sadece Mecidiyeköy'de ve sadece bir-iki yerde bulabildim. Oralarda da seçenek azdı. Telefoncular, M52'nin yeni bir telefon olduğunu ve birkaç güne kadar kılıf getireceklerini söylediler.
Telefon kılıfsız da kullanılabiliyor. Arkası kaygan değil. Ama ekranı büyük olduğu için dikkat etmek gerekiyor. Risk almış oluyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 aydir poco x3 gt kullaniyorum,hicbir sorun yok,sarj akicilik oyun gram kasma yavaslama yok 2 ay sonra android 12 alacak tavsiye ederim.Ama m52 de iyi telefon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mavi rengi gerçekten çok güzelmiş. Güle güle kullanın. Merak ettiğim bir konu var, bu kılıflarda parmak izi okuturken sorun yaşıyor musunuz? Bazı kılıfların kalıpları o kısmı çok kalın kesmiş olabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMirror -- 6 Ocak 2022; 22:10:22 > -
-
X3 GT Satın aldım, Umarım beni 3 4 Yıl rahatca götürebilir...
-
Ben batarya ve ekran süresinden acayip memnunum. İnşallah batarya uzun ömürlü olur.
İşlemci, ekran, batarya, ram ve fiyat olarak düşününce F/P çok iyi.
Tipini çok beğendiğim için oppo reno 4 pro alacaktim hatta sipariş geçmiştim son anda iptal etmiştim. Daha iyi işlemci diye M52 aldım memnunum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam o kısıma 2 tataftan kavis verilmiş daha ince yapıda parmak izi kısmı kalıp birebir
İnsallah diyelim zaten bu fiyat araliginda ;
poco x3 gt
m52
a52 s var. En secim bunlar....
Ben kendiminkini kestim. Bence çok kötü durmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
M52 nin A52s den farkları nedir? Olumsuz bir farkı var mı?
M52 daha iyi bir batarya ya sahip,6.7 inç olmasına rağmen elde tutuş hissiyatı daha iyi ve çok hafif,parmak izi okuyucu güç tuşunda kullanması daha pratik ve daha hızlı.quote:
Orijinalden alıntı: thelordof
M52 nin A52s den farkları nedir? Olumsuz bir farkı var mı?
A52s stereo hoparlöre sahip,toza ve suya dayanıklılık var,daha yüksek çözünürlüklü video çekebiliyor ve optik görüntü sabitleyici var.
İkisinde de aynı işlemci var,a52s 1000 tl daha pahalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim. OIS de koysalarmış tadından yenmezmiş.
-
Teşekkür ederim.
-
Bende katıldım bakalım bu furyaya. 4 yıllık redmi note5 kullanımından sonra telefon yağ gibi geldi. Akicilik ciddi anlamda güzel. Oyun oynayan biri değilim. Ekran önemli benim için. O da işini fazlasıyla görecek gibi duruyor. Xiaomi note10 pro alayım diyordum fakat garantisiz olanı 4.5lira... artı içimde şüpheler vardı. Bu telefonda ise gördüğüm en büyük problem sanırım arka kapak. Plastik olunca çok kötü olmuş. Güven vermiyor. Burada tavsiye ettiğiniz kılıflardan birini sipariş verdim bende. Ekran koruyucu eksik şu an. Kullanıp deneyen varsa link atarsa sevinirim.
Hepsiburada'da Case4u kılıflarda ikincisi 1₺ kampanyası varmış ben de bunları aldım, ikisi 60tlye geldi ama kullanan var mı nasıl kılıflar?
https://www.hepsiburada.com/case-4u-samsung-galaxy-m52-kilif-mat-yzey-ii-kadife-oley-arka-kapak-siyah-p-HBCV000011NL8U?url_src=and-product-detail
https://www.hepsiburada.com/case-4u-samsung-galaxy-m52-kilif-mat-esnek-biye-silikon-arka-kapak-kirmizi-p-HBCV000011NL8R?url_src=and-product-detail
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X