Şimdi Ara

Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.891
Cevap
98
Favori
375.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frkgrbt

Bende katıldım bakalım bu furyaya. 4 yıllık redmi note5 kullanımından sonra telefon yağ gibi geldi. Akicilik ciddi anlamda güzel. Oyun oynayan biri değilim. Ekran önemli benim için. O da işini fazlasıyla görecek gibi duruyor. Xiaomi note10 pro alayım diyordum fakat garantisiz olanı 4.5lira... artı içimde şüpheler vardı. Bu telefonda ise gördüğüm en büyük problem sanırım arka kapak. Plastik olunca çok kötü olmuş. Güven vermiyor. Burada tavsiye ettiğiniz kılıflardan birini sipariş verdim bende. Ekran koruyucu eksik şu an. Kullanıp deneyen varsa link atarsa sevinirim.
    Ben arka kapakla ilgili olumsuz Bi durum görmüyorum,bence gayet iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4 gün önce poco x3 pro almıştım. Kutuyu açmadan iade ettim. İade etme sebebim telefonun ağırlığı oldu. M52 almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnevel92 kullanıcısına yanıt
    Ben de POCO X3 NFC'den geçtim ilk başta alırken 215 gram ne kadar sorun olabilir ki diye düşünmüştüm ama günlük kullanımda kılıfla kullanırken cidden ağır geliyor, özellikle tek elle hissediliyor. M52'yi birkaç gündür kullanıyorum şimdilik kılıfsız kullanıyorum, cidden çok ince hafif bir cihaz.

• thelordof kullanıcısına yanıt
    A52s'in ön kamerayla 4K 30 FPS video artısı da var. Ayrıca A52s'in 3 major update desteği var.

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

Biraz sanki böyle kırılacak gibi geliyor o yüzden dedim. Hafif olduğu içinde olabilir. Sağlamlık testi izlemiştim bir iki tane. Gayet dirençli telefon aslında. İşin özü aldığım için memnunum. Geçişler falan çok iyi. Mobile legends oynuyorum ara sıra orada da fazlasıyla iyi. Cidden benim işimi görüp artacak gibi. Hep söyledikleri a52s var. Guncelleme desteği falan daha iyi, bir iki farkı daha var ama arasından 1k fark var. Şu telefona bile değmez okadar para ama maalesef şartlar bizim memlekette bu şekilde.

• Ya arkadaşlar güç tuşuna bastığınızda click diye ses geliyormu tuş sanki fazla oturaklı yapılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

A52s'in ön kamerayla 4K 30 FPS video artısı da var. Ayrıca A52s'in 3 major update desteği var.

Benim a52s alacak imkanım vardı ona rağmen m52 aldım kasa problemi ve 4500 mah pilinden dolayı ayrıca ekran boyutu etkisi var ek olarak ekranda bulunan parmak izleri kullanım açısından bence eksi

• quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

Benim a52s alacak imkanım vardı ona rağmen m52 aldım kasa problemi ve 4500 mah pilinden dolayı ayrıca ekran boyutu etkisi var ek olarak ekranda bulunan parmak izleri kullanım açısından bence eksi

Alıntıları Göster
    Evet ekran üzerinden parmak izi okuyucu hem yavaş hemde çok kullanışlı değil,bende a52 vardı şarj konusunda memnun değildim,a52s batarya tüketiminde a52 den daha savurgan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 8 Ocak 2022; 16:33:22 >
  • bblokee B kullanıcısına yanıt

o ses, ses ayarları altındaki "sistem sesi/titreşim kontrolü" menüsünden kapatılabiliyor ;)

• Kestenbetsa K kullanıcısına yanıt

Öyle değil hocamya tuşun kendi çıkan sesi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

Ya arkadaşlar güç tuşuna bastığınızda click diye ses geliyormu tuş sanki fazla oturaklı yapılmış
    Evet geliyor,tuşun doğal sesi

• Samsung Galaxy M52 5G  *** ANA KONU ***

Sabah 5.30 da şarjdan çektim,şuan yüzde 26 şarjım var,ekranın açık kalma süresi 9 saat 5 dakika

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

Yüzde kaçta şarja takıyorsunuz ben genelde %20de takıyorum

• Arkadaşlar bizim bu telefonun Android 12 one UI 4.0 güncellemesinden haberi olan var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt

Bir kaç yerde mayıs 22 olarak okudum. Umarım getirirler o tarihte. M52 5g Android 12 yazarsanız Google da baya sonuç çıkıyor

• Ben bugün 8 saate yakın ekran süresi aldım ilk şarjda. %20 oyun harcamış. Oyun vs olmasa baya uzun süre gidecek demek ki. Şarj konusunda da gayet tatmin edici duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

Samsung Galaxy M52 5G  *** ANA KONU ***

Sabah 5.30 da şarjdan çektim,şuan yüzde 26 şarjım var,ekranın açık kalma süresi 9 saat 5 dakika
    Hocam kulaklık için dönüştürücü almıştın memnunmusun varmı sıkınttı linki koyabikşrsen bizlerde faydalanırız

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_love

Hocam kulaklık için dönüştürücü almıştın memnunmusun varmı sıkınttı linki koyabikşrsen bizlerde faydalanırız

Alıntıları Göster
    Uyumsuz çıktı geri gönderdim,dün akşam başka bi tane satın aldım.

urun.n11.com
    Xiaomi Huawei Samsung Type-C Audio Kulaklık Dönüştürücü Type-C Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/cevirici-ve-donusturucu/xiaomi-huawei-samsung-type-c-audio-kulaklik-donusturucu-type-c-P448909122

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 9 Ocak 2022; 9:22:15 >

• Tam uyumlu ekran koruyucu var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

Uyumsuz çıktı geri gönderdim,dün akşam başka bi tane satın aldım.

urun.n11.com
    Xiaomi Huawei Samsung Type-C Audio Kulaklık Dönüştürücü Type-C Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/cevirici-ve-donusturucu/xiaomi-huawei-samsung-type-c-audio-kulaklik-donusturucu-type-c-P448909122

Alıntıları Göster
    Denedikten sonra yazarmısın?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.