Şimdi Ara

Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.891
Cevap
98
Favori
375.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasa tarafı içe kavis almış, yukarıdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: BamBambigelo44

Kasa tarafı içe kavis almış, yukarıdan.

zore markasının şeffaf kılıfını mı taktınız,eğer taktıysanız o kılıfın kalıbı yamuk,telefon eğri gibi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 4 Şubat 2022; 10:27:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kılıfsız ve cam korumasız baktım.

• Bu kadar sürede böyle olacaksa....İşimiz var hocam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

Son aldığım çevirici başarılı,tavsiye ederim alabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ajf39 A kullanıcısına yanıt

Hocam son mesajıma ek olarak, iade işlemi başlatmıştım; yeni cihaz alacağım.

• BamBambigelo44 B kullanıcısına yanıt

Seste ondan mı geliyor acaba geçmiş olsun hocam nasıl becerdiniz:D gerçi telefoncu zorladı diyorsunuz fotoğraf ekleseniz güzel olurdu merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 11 Ocak 2022; 21:12:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Hocam ses lensten geliyor, sanki OIS koymuşlarda söylememişler :D. Tahminimce sesin asıl sebebi, kamera pasifken (eğer böyle bir teknoloji varsa) dinamik lenslerin mıknatıslarının pasif konumda olması ki gün içerisinde başka bir forumdaşım, aynı ses sıkıntısını yabancı forumda birçok kişi ile tartışmış (link paylaşmıştı). Çoğu kişide olmasına rağmen bazı kullanıcılarda bu sesin olmadığı yönünde dönütler alınmış.

Telefoncu arkadaş, kılıfın kendilerinde olduğunu söyleyip uyarsa getireceğini dile getirdi (saçma bir diyaloğa girdim). A72 ve varyasyonlarının sağlıklı olmayacağını söylememe rağmen satıcı arkadaş eline alıp zorla çerçeveye oturttu...Bu işlemlerden sonra cihaza uzunlamasına (cihazı yandan dik konuma getirecek şekilde) bakma gereği duydum ve esneme olduğunu fark ettim (Cihazı dün aldım fakat esneme sorunu için hiç bakmamıştım). Fotoğraf ekleyecektim fakat sinirden kutu-paket yapıp yarın kargoya vereceğim anı bekliyorum.

Temsili:

Samsung Galaxy M52 5G  *** ANA KONU ***

Hocam daha doğrusu ekran tarafına doğru bombeleşmiş, resimdeki kavisin tam tersi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BamBambigelo44 -- 11 Ocak 2022; 21:27:50 >

Hocam ben sabahtan beri sallıyorum teli bende hiç dediğiniz ses yok o yüzden acaba yamulmadan dolayımı dedim

• yüzde 20-95 arası şarj ediyorum, 1.5 gün civarı süre alıyorum. nasıl sizce ideal midir

• Samsung M52 5G
    16 9 formatında fotolar
    En çok 12Mp oluyor ve fotolar 3.5 - 4 mb çıkıyor .

16 9 formatında Daha yükseği yokmu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 11 Ocak 2022; 22:4:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bblokee B kullanıcısına yanıt

Hocam sallayınca ses gelmiyor, sabit ve hafif sert (kanepe veya berjerin boyun kısmı olur) bir yere kamera bölgesinin alt tarafını vurun, tık tık ses geliyor. İşaret parmağınızı standart nokta olarak belirleyin (sabit tutun) ve telefonu parmağınızın yan tarafına hafif hafif vurun.

• Dünden beri aynı ses var hocam, fabrika çıkışlı öyle.

Tam olarak anlamadım hocam ama takılacak bi durum olduğunu düşünmüyorum zaten sonuçta kapak plastik belki sesleri karıştırıyor olabilirsiniz

Hocam sizi temin ederim harici bir ses geliyor kamera bölümünden (Dediğiniz gibi bir sıkıntı oluşturacağını sanmıyorum. Lensler gereği de olabilir, fabrika çıkışlı pasifize durumda bir lenste).

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Samsung-M52-5G-Rattling-sound-near-camera-loose-part/td-p/10227694?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BamBambigelo44 -- 11 Ocak 2022; 23:42:47 >

Hocam şimdi dikkat ettim ön kamera açıkken arka kamera kısmından ince bi ses geliyor dizime hafif dokundurunca ama arka kamera açıkken o ses gelmiyor hatta kamera geçişinde o tık tık gelen sesi tek tık olarak duyuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 11 Ocak 2022; 23:44:34 >

Kamera açılırken ve kapanırken gelen sesten bahsediyorsanız o olağan bir durum. Eğer kamera açıldığında, dediğim ses ortadan kalkıyorsa, lenslerin pasif durumda olmasından veya perdenin kalkması vb. şeylerden olabilir.

• Hocam o tek tık sesi, fiziksel olarak lenslerin aktif olma durumu olabilir (bende de oluyordu). O sesler sıkıntı değil de, dediğim boşta sesi merak ettim. Sanki OIS koymuşlarda, belirtmemişler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BamBambigelo44 -- 11 Ocak 2022; 23:46:39 >
  • Ön ve arka kamera geçişlerinde sallanma sesini tek ses olarak duyuyorum ön kamera geçince arkayı dokundurduğumda tık tık tık diye bisey sallanıyor evet ama arka kameraya geçince sabitleniyor sanırım o ses gelmiyor paranoya olduk sayende nerden dikkat ettin arkadaş:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 11 Ocak 2022; 23:48:45 >

O halde dediğim gibi, arka kamera aktif olunca, mıknatıs vb. şeyler lensi tutuyor ya da lensin körüğü filan kalkıyor (denemediğim için bu ayrıntıyı atlamıştım).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BamBambigelo44 -- 11 Ocak 2022; 23:48:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.