Kasa tarafı içe kavis almış, yukarıdan. |
Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (17. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
zore markasının şeffaf kılıfını mı taktınız,eğer taktıysanız o kılıfın kalıbı yamuk,telefon eğri gibi oluyorquote:
Orijinalden alıntı: BamBambigelo44Kasa tarafı içe kavis almış, yukarıdan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 4 Şubat 2022; 10:27:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kılıfsız ve cam korumasız baktım.
-
Bu kadar sürede böyle olacaksa....İşimiz var hocam :D
-
Teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: ajf39
Son aldığım çevirici başarılı,tavsiye ederim alabilirsiniz
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam son mesajıma ek olarak, iade işlemi başlatmıştım; yeni cihaz alacağım.
-
Seste ondan mı geliyor acaba geçmiş olsun hocam nasıl becerdiniz:D gerçi telefoncu zorladı diyorsunuz fotoğraf ekleseniz güzel olurdu merak ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 11 Ocak 2022; 21:12:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam ben sabahtan beri sallıyorum teli bende hiç dediğiniz ses yok o yüzden acaba yamulmadan dolayımı dedim
yüzde 20-95 arası şarj ediyorum, 1.5 gün civarı süre alıyorum. nasıl sizce ideal midir
-
-
Hocam sallayınca ses gelmiyor, sabit ve hafif sert (kanepe veya berjerin boyun kısmı olur) bir yere kamera bölgesinin alt tarafını vurun, tık tık ses geliyor. İşaret parmağınızı standart nokta olarak belirleyin (sabit tutun) ve telefonu parmağınızın yan tarafına hafif hafif vurun.
-
Dünden beri aynı ses var hocam, fabrika çıkışlı öyle.
-
Tam olarak anlamadım hocam ama takılacak bi durum olduğunu düşünmüyorum zaten sonuçta kapak plastik belki sesleri karıştırıyor olabilirsiniz
Hocam sizi temin ederim harici bir ses geliyor kamera bölümünden (Dediğiniz gibi bir sıkıntı oluşturacağını sanmıyorum. Lensler gereği de olabilir, fabrika çıkışlı pasifize durumda bir lenste).
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Samsung-M52-5G-Rattling-sound-near-camera-loose-part/td-p/10227694?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BamBambigelo44 -- 11 Ocak 2022; 23:42:47 >
-
Hocam şimdi dikkat ettim ön kamera açıkken arka kamera kısmından ince bi ses geliyor dizime hafif dokundurunca ama arka kamera açıkken o ses gelmiyor hatta kamera geçişinde o tık tık gelen sesi tek tık olarak duyuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 11 Ocak 2022; 23:44:34 >
Kamera açılırken ve kapanırken gelen sesten bahsediyorsanız o olağan bir durum. Eğer kamera açıldığında, dediğim ses ortadan kalkıyorsa, lenslerin pasif durumda olmasından veya perdenin kalkması vb. şeylerden olabilir.
-
Hocam o tek tık sesi, fiziksel olarak lenslerin aktif olma durumu olabilir (bende de oluyordu). O sesler sıkıntı değil de, dediğim boşta sesi merak ettim. Sanki OIS koymuşlarda, belirtmemişler :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BamBambigelo44 -- 11 Ocak 2022; 23:46:39 > -
Ön ve arka kamera geçişlerinde sallanma sesini tek ses olarak duyuyorum ön kamera geçince arkayı dokundurduğumda tık tık tık diye bisey sallanıyor evet ama arka kameraya geçince sabitleniyor sanırım o ses gelmiyor paranoya olduk sayende nerden dikkat ettin arkadaş:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 11 Ocak 2022; 23:48:45 >
O halde dediğim gibi, arka kamera aktif olunca, mıknatıs vb. şeyler lensi tutuyor ya da lensin körüğü filan kalkıyor (denemediğim için bu ayrıntıyı atlamıştım).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BamBambigelo44 -- 11 Ocak 2022; 23:48:20 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X