Şimdi Ara

Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.893
Cevap
98
Favori
375.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen hocam tekrar denedim şimdi dediğin gibi arka kamera kapalıyken boşa çıkıyor bişey ois hissiyatı yaşıyoruz bosver :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bblokee B kullanıcısına yanıt

Hocam, rastlantısal bir şekilde oldu; yatağın üzerine telefonu koymuştum, elime alırken tık diye ses geldi, TWS kulaklığa takılmıştır deyip aldırmadım; şarja takarken berjerin yanına koyduğumda aynı ses yine geldi, kafaya yerleşti bir kere :D tekrar tekrar hafif şekilde vurdum oraya...Böylece ses geldiğine kanaat getirdim.

Üste bulunan mesajımda da, gün içerisinde bir üyenin aynı sıkıntıyı Samsung Forum'da dile getirdiğini gördüm (kendisi paylaşmıştı), buyurun:

• Sıkıntı olmadığının farkındayım, asıl sıkıntı o değildi hocam; telefona uzunlamasına baktığımda ekrana doğru hafif bombe almasıydı.

• BamBambigelo44 B kullanıcısına yanıt

Hocam dediğim gibi kamera pasifken o ses geliyor sallarken gelmiyor evet hafif vurunca yada biyere koyunca geliyor ama kamera aktifken sabitleniyor herneyse o artık

Hocam kullanıcı hatası deyip sıkıntı yaratmazlar inşallah size

Aynı şeyi konuşuyoruz hocam. Pasif-aktif olayı :D...Bir de içinde OIS varmış filan (pek kurcalayamadım ama kamera sabitlemesi de fena değil hani).

Sırf o yüzden ürünleri Amazon satıcısından alıyorum, direk değişim talebi açıp yeni telefon gönderiyorlar. Vallahi beton yetmez beton...

Valla hocam ben eisten memnun kaldım oisi aratmadı s7 edgeden geçtim

• Kamera ile hiç aram yok (2.5 yıldır telefon kullanmıyorum), Amazon 5000TL fiyat aralığında M52'yi satıyor diye zorla aldım desem yalan olmaz.

Asıl, Mi 10T Pro (yurtdışı 5000TL civarında) bulup, KZ markalı basslı bir kulaklık alıp, müzik veya yağ gibi akan moba oyunları eşliğinde zaman geçirmeyi düşünüyordum (Samimi söylüyorum, 2 aydır gece gündüz Mi 10T Pro sıfır yurt dışı arıyorum...Bölgemi geçtim civar şehirlerde de yok arkadaş).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BamBambigelo44 -- 12 Ocak 2022; 0:9:42 >
  • ajf39 A kullanıcısına yanıt

Ürün linkini ekleyebilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Levikosa

Ürün linkini ekleyebilirmisiniz?

urun.n11.com
    Xiaomi Huawei Samsung Type-C Audio Kulaklık Dönüştürücü Type-C Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/cevirici-ve-donusturucu/xiaomi-huawei-samsung-type-c-audio-kulaklik-donusturucu-type-c-P448909122

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bir sesten bahsediliyor ama o ses tam oturmayan kilit tuşunun sesi olabilir mi? Kilit tuşu oynuyordu bende ilk aldığımda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    eis özelliği video çekiminde var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ajf39 A kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Levikosa

Çok teşekkür ederim.

Rica ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt

Hayır kamera lenslerinin sesi arka kamera aktifken lensler sabitleniyor normalde kamera kısmını çok hafif dizine vs vur ses duyacaksın

• Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt

Bende zaten videodan bahsettim hocam ama fotoğraftada sorun yaşamıyorum:)

Hocam ben ips panele ısınamadım bi türlü çok fark var görüntü olarak aşırı soluk geliyor

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.