< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (16. sayfa)
-
-
2.5 yıldır kullandığım redmi note 7 den m52 e geçtim note 7 telefonsa bu ne bilemedim.Cihaz gayet seri batarya uzun gidiyor cok memnunum.spigen kilif çıkarsada da uyguna alsak insan başına bisey gelecek diye korkuyor.Call of duty yükledim eski cihazım resmen can çekisiyormuş m52 de yüksek ayarlarda bile donma kasma yok.Esimde de m51 var nedense onda ram tüketimi daha az görünüyor.Hepsiburada akbank müşterilerine faizsiz 10 ay kredi veriyor(5000 tl alti telefonlara)ve eski telefonuda çek veya nakit karsiliginda aliyor.1650 e saydı redmi note 7 yi.
Aldığım kilif(spigen gibi kalın değil ve cihazı ince gösteriyor iyi bir koruma sağlamaz geçiş kılıfı)
m.n11.comSamsung Galaxy M52 Kılıf Lens Kamera Korumalı Soft Silikon Kapak Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/samsung-galaxy-m52-kilif-lens-kamera-korumali-soft-silikon-kapak-P412766544
Ekran koruyucu(kamera boşluğu var cam değil nano kenarlarinda dert etmeyecek kadar boşluk var.Ancak kamerayı da kapatacak ekran koruyucusu bulursanız paylaşın lutfen)
https://www.hepsiburada.com/nanospace-samsung-galaxy-m52-5g-nano-temperli-esnek-cam-ekran-koruyucu-9h-p-HBCV00000SHFQX?magaza=Nanospace&url_src=and-product-detail
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlginç, bende ses açma kısma tuşunda nasıl ses çıkıyorsa aynısı çıkıyor kendi sesi olarak. Hani şu herhangi bir cihazdaki aynı tarzda tuşlara bastığımızda çıkan doğal ses. Yani bunu değişik bir ses olarak algılamamıştım.
-
Herkese merhaba bir süredir m52 almayı planlıyordum ve bu konuyu takip ediyordum nihayet telefonu aldım önceki telefonum p9 lite 2017 idi p9 dan sonra m52 bana üst düzey bir telefon gibi geldi akıcı seri bataryası uzun süreli gidiyor. Uzun süreli kullanıcıyım m52 beni bi 4-5 sene götüreceğini tahmin ediyorum.
Takip ettiğim kadarıyla kılıf konusunda çok soru gelmiş ben bu
Kılıfı aldım tahminimce piyasada telefona en uygun kılıf bu, kılıf kesimi olsun dokusu olsun çok güzel bu kılıfı sizlere önerebilirim. Ekran koruyucu olarak da https://www.lensun.store/samsung/galaxy-m52-lensun-nano-ekran-kaplama lensundan hayalet ekran koruyucu aldım hayalet demesinin sebebi dolmuş da metroda yanınızdaki kişi sizin mesajlarınızı ve ne yaptığınızı okuyamıyor göremiyor ekran kararıyor, tabi normal ekran koruyucu da alabilirsiniz bu sizin zevkinize bağlı ekran koruyucunun kesim şekli mmlik olduğu için ekrana tam uygun oluyor kılıfla kullanımda birbirlerine temas etmiyor ama boşlukta kalmıyor kılıf kesimi olarak mükemmel anlayacağınız. Onun haricinde bana sormak isteğiniz birşey varsa burdan cevaplayabilirim ve benimde size bir sorum olacak bluetooth kulaklık almak istiyorum anker soundcore r100 tam emin olamıyorum bluetooth kulaklık daha önce kullanmadım kullanışlı mıdır değilimdir bilmiyorum kablolu kulaklık daha çok seviyorum bu yüzden m52ye uyumlu type c 3.5mm çevirici almak istiyorum orijinali 140 lira galiba küçücük şeye o kadar para vermek istemiyorum uyumlu olup fiyatı uygun olan çevirici varsa önerilerinizi bekliyorum yoksa zaten anker r100 ü alacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Hocam evet benzer ses sorun yok :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 10 Ocak 2022; 18:8:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Fiyatlar yine yükselmiş. Kargo dahil 4990 TL ye almıştım. Daha telefon elime ulaşmadı. Yalnız kulaklık dönüştürücü, ekran koruyucu ve kılıf olmaması büyük eksiklik. Utanmasalar ekmek poşeti ile verecekler telefonu. Xiaomi bu konuda daha iyiydi. Poco x3 proyu açmadan geri vermiştim. 215 gram ağırlığı yüzünden vazgeçtim.
Ürünün kamera lens bölgesinde, hafif darbe veya sarsıntı yarattıktan sonra sesler geliyor (OIS zaten yok, diyafram veya lensin kapağı mı ses yapıyor?). Anlam veremedim.
-
Bende öğle bi durum yok,daha önce a52 vardı bende telefonu sallayınca dediğiniz gibi ses çıkardı,o sesi yapanda bildiğim kadarıyla optik lens.quote:
Orijinalden alıntı: BamBambigelo44Ürünün kamera lens bölgesinde, hafif darbe veya sarsıntı yarattıktan sonra sesler geliyor (OIS zaten yok, diyafram veya lensin kapağı mı ses yapıyor?). Anlam veremedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir yere telefonu hafifçe vurun, ses gelmiyorsa benim lensler sıkıntılı.
-
Ayrı sorun benim cihazda da var. Yukarıda yazmıştım.
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Samsung-M52-5G-Rattling-sound-near-camera-loose-part/td-p/10227694
Burada birkaç kişi daha böyle bir sorun yaşadıklarını belirtmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende öyle bi ses gelmiyor bayağı sallıyorum ama j7 proda o ses var ondada ois yok diye biliyorum önemli bişey olduğunu sanmıyorum o sesin önemli bisey olduğunu sanmıyorum ama yinede bi servise gönderin hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 11 Ocak 2022; 12:22:30 >
-
-
Arkadaş telefoncuya kılıf sormak için gittim, adamın elinde kılıf yok diğer kılıflara zorla uydurmaya çalıştı. Hala zorluyo, dur dur deyip çıktım dükkkandan. Ürüne gelirken baktım, kasada enseme var (Ürünü dün aldım ve bakmadım). Bu şaka olmalı, çok sinir oldum.
-
İade ediyorum.
-
Son aldığım çevirici başarılı,tavsiye ederim alabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: alper_love
Denedikten sonra yazarmısın?
Alıntıları Göster
Kasada nasıl bir esneme var acabaquote:
Orijinalden alıntı: BamBambigelo44Arkadaş telefoncuya kılıf sormak için gittim, adamın elinde kılıf yok diğer kılıflara zorla uydurmaya çalıştı. Hala zorluyo, dur dur deyip çıktım dükkkandan. Ürüne gelirken baktım, kasada enseme var (Ürünü dün aldım ve bakmadım). Bu şaka olmalı, çok sinir oldum.
Ekran dışa doğru daha doğrusu boyuna esneme gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X