O da seçenek tabi hocam...Benim için performans ve yüksek görüntü kalitesi gerekli fakat monitörde de IPS panel kullandığım için yüksek parlaklık (düşük parlaklığa alışmışım, telefonu da öyle kullanıyorum. Yüksekte gözlerim ağrıyor) ve daha canlı renkler olmadan da tatmin ediyor. Bu arada (inşallah) telefon en geç 18 ocakta elimde olur. |
Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (19. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Telefonu gönderdiniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet.
-
Bu telefonun ram miktarı 8 GB ve ram plus özelliği ile 12 GB a kadar artırılabiliyor mu, yoksa 4 GB fiziksel RAM varken 4 GB da ramplus ile birlikte 8 GB mı olmakta?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yanıt için teşekkür ederim.
RAM Plus'ı gördüm ancak 12 GB Total RAM gibi bir ifade göremedğim için sormak istemiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanturk45 -- 13 Ocak 2022; 10:33:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
8 fiziksel 4 sanal total 12
Ekranı tam kaplayan ekran koruyucu var mı. Telefon dün geldi. Kılıf, ekran koruyucu ve Bluetoothlu kulaklık alacağım. Telefon baya ince ve hafif. Dikkatli kullanmak gerekiyor
Fiyatı biraz tuzlu ama şuan bunu kullanıyorum daha önce cam kullanıyordum uygun fiyatlı ama bu ürün nano tavsiye ederim neredeyse tam kaplıyor ayrıca kamerada boşluk var. Kılıf için aliexpress tavsiye ederim Bluetooth kulaklık içinde qcy t13 kullanıyorum babamada aldım gayet memnunum bi bakın isterseniz
gittigidiyor
Samsung Galaxy M52 5G Ekran Koruyucu Nano Temperli Cam Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-m52-5g-ekran-koruyucu-nano-temperli-cam_pdp_741415784
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 13 Ocak 2022; 14:50:58 >
Teşekkürler hocam inceleyeceğim. Birde bu modelde ikinci alan veya misafir modu var mı. Xiaomi den geçiş yaptım, çift uygulama, ikinci alan, bellek gösterme gibi özelikleri kullanıyordum. Samsungda bu özelikler yok gibi
Anker r100 sipariş vermiş bulunmaktayımquote:
Orijinalden alıntı: LevikosaHerkese merhaba bir süredir m52 almayı planlıyordum ve bu konuyu takip ediyordum nihayet telefonu aldım önceki telefonum p9 lite 2017 idi p9 dan sonra m52 bana üst düzey bir telefon gibi geldi akıcı seri bataryası uzun süreli gidiyor. Uzun süreli kullanıcıyım m52 beni bi 4-5 sene götüreceğini tahmin ediyorum.
Takip ettiğim kadarıyla kılıf konusunda çok soru gelmiş ben bu
Kılıfı aldım tahminimce piyasada telefona en uygun kılıf bu, kılıf kesimi olsun dokusu olsun çok güzel bu kılıfı sizlere önerebilirim. Ekran koruyucu olarak da https://www.lensun.store/samsung/galaxy-m52-lensun-nano-ekran-kaplama lensundan hayalet ekran koruyucu aldım hayalet demesinin sebebi dolmuş da metroda yanınızdaki kişi sizin mesajlarınızı ve ne yaptığınızı okuyamıyor göremiyor ekran kararıyor, tabi normal ekran koruyucu da alabilirsiniz bu sizin zevkinize bağlı ekran koruyucunun kesim şekli mmlik olduğu için ekrana tam uygun oluyor kılıfla kullanımda birbirlerine temas etmiyor ama boşlukta kalmıyor kılıf kesimi olarak mükemmel anlayacağınız. Onun haricinde bana sormak isteğiniz birşey varsa burdan cevaplayabilirim ve benimde size bir sorum olacak bluetooth kulaklık almak istiyorum anker soundcore r100 tam emin olamıyorum bluetooth kulaklık daha önce kullanmadım kullanışlı mıdır değilimdir bilmiyorum kablolu kulaklık daha çok seviyorum bu yüzden m52ye uyumlu type c 3.5mm çevirici almak istiyorum orijinali 140 lira galiba küçücük şeye o kadar para vermek istemiyorum uyumlu olup fiyatı uygun olan çevirici varsa önerilerinizi bekliyorum yoksa zaten anker r100 ü alacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam o konuda hiç bilgim yok dikkatimi çekmedi varsa mutlaka bilen bi arkadaş yardımcı olur
biz enayimiz şimdi 200 liraya orjinal kulaklık aldık :)
-
Neden böyle bir düşünceye katıldınız anlamdım,ne alakaquote:
Orijinalden alıntı: sylarxxxbiz enayimiz şimdi 200 liraya orjinal kulaklık aldık :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çeviricilerin bir çoğu parazitlenme vb. sıkıntılar çıkarır. DAC çipli, Hİ-Fİ/REZ destekli çevirici alınmalı.
Ulan nasıl telefon ya, iyi mi kötü mü? Anlam veremiyorum.
(M52 yüzünden kulak zevkimden mahrum kalıyorum.)KZ serisinin basslı kulaklıklarından alma düşüncem vardı fakat 3.5MM jak girişi sağ olsun...Telefon ölü doğmuş. Arkadaş, ne güzel telefon yapmışsın, stereo ve 3.5MM jak koysana...
-
200 liraya samsung kulaklık mı aldın? %99 çakmadır geçmiş olsun 😄
Bir kaç ay çevirici kabloyla idare edeceğim. Daha sonra anker r100 almayı düşünüyorum. Sizin deneyimlerinizi bekliyorum hocam
Anker R100 kullanan arkadaşımla görüştüğümde mikrofonu gayet iyiydi (ses net geliyor); müzik konusunda bir şey diyemiyorum.
-
İki arama yaptım karşı tarafdakiler sesimin iyi geldiğini söylediler,üzerinde fiziksel tuş olması çok güzel olmuş,kutunun kapağını açar açmaz telefona bağlanıyor,ses kalitesi harika baslar çok iyi ben çok beğendim,bir saat kadar müzik dinledikten sonra aracımdaki ses sistemi çok kötü geldi bana.quote:
Orijinalden alıntı: LevikosaBir kaç ay çevirici kabloyla idare edeceğim. Daha sonra anker r100 almayı düşünüyorum. Sizin deneyimlerinizi bekliyorum hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 14 Ocak 2022; 18:46:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X