< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (21. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Eyvallah hocam. Ama şarj süresi 1,5 saat civarı çok uzun geldi bana sizde de öyle mi?
-
Gerçekten şimdi bir girip sitesine bakayım dedim. O ne fiyat öyle. Diğer kılıfı içinde 399 tl diyor. Bu nedir ya? İlla ki çıktıktan sonra fiyatında iniş olacaktır diye düşünüyorum. Genelde Xiaomi modelleri için fiyatı düşüğe hepsiburada ya da amazonda yakaladım spigen kılıfları.
-
Aşağı yukarı o kadar hocam hiç sıfırdan şarj etmediğim için ne söylesem tahmini olur .%50-60 arası takıyorum 40 dakika yazıyor altta .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
adlığım dönem samsung mağazsında 300 liraydı. internette n11 de kutu çıkması satan satıcılar var. oradan aldım. %100 orjinal.
-
%20de şarja takıyorum tam olarak 2 saatte şarj oluyor hızlı şarj kullanmıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, selamlar hayırlı olsun M52 cihazınız iyi günlerde kullanın bende şuan Mİ9T 128 GB kullanıyorum pili felan değiştirdim bende geçmeyi düşünüyorum bu cihaza sizde eski bi mi9t kullancısı olarak tavsiye edermisiniz yoksa çok da gerekli diilmi görüşlerinizi almak istedim teşekkürler
-
neden hızlı şarj kullanmıyorsunuz?
-
Rica ederim
Çünkü ne kadar zararlı değil densede pili yoruyor ve normal şarj ile hızlı şarj arasında deşarj süreside fark ediyor
Şuan için abartı beklemekte fayda var. İlla kılıf alıcam denirse 35 liraya kılıfplus sitesinden alınabilir spigenle kıyaslanamaz ama piyasaya göre son derece iyi kılıfları var
Bende beklemekte fayda olacağını düşünenlerdenim.
-
bataryası 1günlük yoğun kullanımda yeterli mi? E-ticaret sitelerinde olumlu diyen de var olumsuz diyen de varda.
-
Ben 1 aydır kullanıyorum,olumsuz bi yanını görmedim,gün içerisinde yoğun kullanan biriyim batarya günü çok rahat çıkarıyor,sabah 6.30 şarjdan çekerim akşam 22.30 gibi şarja takarım,genelde yüzde 20 kalmış oluyor,kerem enginarın ben olsam hangi telefonu alırdım 2022 videosuna Bi bakın derimquote:
Orijinalden alıntı: thelordofbataryası 1günlük yoğun kullanımda yeterli mi? E-ticaret sitelerinde olumlu diyen de var olumsuz diyen de varda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 18 Ocak 2022; 16:51:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aktif kullanımda 1 gün çok rahat götürüyor standart kullanımda 2 gün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 18 Ocak 2022; 16:59:16 >
tamam hocam sağolun.
-
tamam bakacağım. Kamerası tatmin edici mi?
-
Bence gayet iyi,quote:
Orijinalden alıntı: thelordoftamam bakacağım. Kamerası tatmin edici mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X