< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
415TL'ye Ugreen HiTune TWS aldım, gecikmesi çok az. Bassları varla yok arası (müzik dinlerken kulağınızda o doygunluğu hissedemiyorsunuz. Oyun için ideal), kulaklığın ve kutunun dokusu güzel bir hissiyat veriyor (kaliteli). Tek şarjla yüksek seste 7 saat dayanabildi herhalde, ortalama ses seviyesinde ise tek (şarjda) 9 saat dayanabiliyor. Kutusu ile 27 saat daha şarj olabiliyor. Kısaca bass isteyen biri olarak hiç tatminkar değil fakat çok hoş bir kulaklık (pek deneyimleyemedim. Telefon gelsin, dönütleri yazacağım).
-
Anker r100 de baslar dolu doluquote:
Orijinalden alıntı: BamBambigelo44415TL'ye Ugreen HiTune TWS aldım, gecikmesi çok az. Bassları varla yok arası (müzik dinlerken kulağınızda o doygunluğu hissedemiyorsunuz. Oyun için ideal), kulaklığın ve kutunun dokusu güzel bir hissiyat veriyor (kaliteli). Tek şarjla yüksek seste 7 saat dayanabildi herhalde, ortalama ses seviyesinde ise tek (şarjda) 9 saat dayanabiliyor. Kutusu ile 27 saat daha şarj olabiliyor. Kısaca bass isteyen biri olarak hiç tatminkar değil fakat çok hoş bir kulaklık (pek deneyimleyemedim. Telefon gelsin, dönütleri yazacağım).
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
R100'ün şikayetleri çoktu ve Amazon satmıyordu hocam. Diğer sıkıntı ise (bana göre), kulaktan aşağı sarkan uzun çubuk şeklinde görüntüsünün olması. Sevmiyorum öyle.
-
T13 kullanıyorum ben baslar tizler gayet tatmin edici kulakta duruşu hafifliğide çok iyi 8 saat kullanım 40 saat şarj süresi var tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
M31S İle Devam Kararı Aldım. M52 Çok Güzel Ama Yine Aynı Şeyleri Yapacağımdan, Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Dilerim :)
-
M31ste güzel cihaz hocam güle güle kullanın
Bu telefonu babam için aldım,gereksiz bir şekilde memnuniyetimiz var çok çok iyi çıktı.Tavsiye ederim.
-
Baba akıyor o zaman güle güle kullansın 😁
Çok sağolun 120hz ekranda sudoku keyfi yapiyor 😀
Ben 60 hz le 120 hz arasındaki farkı bir türlü anlamadım,120 hz neyi değiştiriyorquote:
Orijinalden alıntı: oozgur16Çok sağolun 120hz ekranda sudoku keyfi yapiyor 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 19 Ocak 2022; 14:40:39 >
Ben de çok anlayamıyorum ama mesela forumda, bu konuda hızlı şekilde aşağı ve yukarı doğru çekince nasıl diyeyim. 120 de daha akıcı pürüzsüz gibi çıkarken 60 da duraksayarak çıkıyor gibi mesela. Oyunlarda nasıldir bilmiyorum.
evet. fark aynen o şekilde. bir de oyunlarda farkediyor. yani pubg de hassasiyet 60 hz de düşükken 120 hz de yüksek. şöyle anlatayım: adamı yönlendirmek için 60 hz de daha fazla parmak hareketi istiyor, 120 hz de daha az bir parmak hareketiyle yönlendirebiliyorsunuz. @ajf39
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sylarxxx -- 19 Ocak 2022; 15:36:56 > -
Teşekkür ederim, ben oyun oynamıyorum o zaman günlük kullanımda aradaki fark çok hissedilmez.quote:
Orijinalden alıntı: sylarxxxevet. fark aynen o şekilde. bir de oyunlarda farkediyor. yani pubg de hassasiyet 60 hz de düşükken 120 hz de yüksek. şöyle anlatayım: adamı yönlendirmek için 60 hz de daha fazla parmak hareketi istiyor, 120 hz de daha az bir parmak hareketiyle yönlendirebiliyorsunuz. @ajf39
hocam aslında benim şu anda kullandığım telefon 60hz,sürekli 60 kullanan biri 120 ye geçince aşağı yukarı kaydırmalarda daha doğrusu hareketli sahnelerde fark hisseder.Sürekli 120 kullanınca oley iyi ki 120 dediğiniz olmaz diye düşünüyorum.
-
Aslında daha fazla parmak hareketi oluyor fakat hızlı tepki alındığı için ani geri dönüt veriyor hocam.
Ekran tazeleme hızı ve ekran dokunma tazeleme hızı farklı değil mi?
Ekran tazeleme hızı, saniye başına gösterilen kare sayısı iken ekran dokunma hızı dediğiniz olmuyor mu?
-
hepsiburada da 4999 TL şuanda
faizsiz kredi ile vade farksız 10 taksit yapılabiliyor akbank ve denizbank ile.
ayda 500 TL ye gelir.
-
Güzel Bi fırsatquote:
Orijinalden alıntı: GoStoPhepsiburada da 4999 TL şuanda
faizsiz kredi ile vade farksız 10 taksit yapılabiliyor akbank ve denizbank ile.
ayda 500 TL ye gelir.
Telefonlarda 3 taksit sınırı var hocam bende alırken öyle alayım dedimde olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 19 Ocak 2022; 18:29:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X