5000 altına 12 oluyor hocam siteye girip bakabilirsin. alta da fotoyu koydum ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoStoP -- 19 Ocak 2022; 18:31:16 > |
Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (24. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Denemek için bu güç tasarrufu modunda kullanıyorum şuan şarjım %58 ve ekran sürem 5.30 saat gün içi mobil aktif kullanım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam bi deneyin o zaman çünkü aynı şeyleri bende yaşadım olmuyor 2500 yada 3000 olması lazım sınır
Sizde başka bir hata olmuş olabilir.
-
5000 TL e kadar 9 ay vade farksız alınabiliyor.
Ben Hepsiburadan o şekilde aldım Akbank üzerinden. Oldukça da kolay oldu. Sadece hesapta binde beşi kadar bir tutar olmasi lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bu cihazdan yarın almak istiyorum ama birkaç sorum var ...
Şuanda Xiaomi Mi 9t Pro kullanıyorum , son 3 / 5 cihazım da Xiaomi olmuştu , en son Samsung cihazım S7 Edge idi , ilk çıktığında 2500 mu 3500 mu fiyatla alıp 1.5 sene kullanmıştım ...
Şimdi sorun şu :
1 - Xiaomi deki gibi 2.alan olayı var mı bu cihazda? Yani 2.bir telefon gibi alan acıyor mu?
2 - Cihazda Radyo yok mu?
3 - Cihazda Bildirim ışığı yok mu?
4 - Batarya 5000 mah hakkını veriyor mu? Yoksa Xiaominin Pocolari gibi (5000 mah diip , 3000 mah ancak mi gösteriyor) Ekran süreleri nasıl?
5 - Xiaomi yi EUrom ile kullanıyorum , kendinden ses kaydı özelliği falan var romun , işim gereği buna ihtiyacım var , Samsungta sorunsuz ses kaydı nasıl kullanabilirim? Muhtemelen Android'in kendi özelliğinde yok?
6 - Bildirimler sorunsuz geliyor mu , Xiaomi artık bezdirdi bildirim konusunda , gelmiyor bildirimler...
(Sarı siteden 3 kişiye mesaj atmıştım bugün , bildirim mildirim yok , 3 saat sonra giriyorum , mesaj geldiğini mesajlara girince görüyorum !!!) İyice cilki çıktı ...
7 - PubG değil ama Call Of Duty Mobile oynuyorum , malum Snapdragon 855 var kullandığım cihazda (Mi9t Pro) acaba Snapdragon 778G çok aratır mi bu işlemciyi? Kasma donma yapar mı? Oyun oynayanlar memnun mu?
8 - Hafıza kartı 1 TB. Kadar destekliyor sanırım , hafızaya uygulama , oyun vs aktarabiliyormuyz? WhatsApp , Oyun gibi boyutlu uygulamalar Hafıza kartı üzerinden çalıştırılıyor mu?
Telefonun hafıza yerine , hafıza kartına yapsak depolamayi?
Ve hafıza kartı Kullanan arkadaş varsa , kaç GB lik ve hangi marka model kullanıyorlar
Teşekkürler 🙏🏻😇
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suhatuna -- 20 Ocak 2022; 0:39:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cihazda radyo yok
Bildirim ışığı yok onun yerine aod var(artık çoğu samsung modelinde bildirim ışığı yok)
5000mah hakkını veriyor (güç tasarrufu modunda 1 gün 12 saat kullanım %20 şarj 11.30 saat ekran süresi - guc tasarrufu kapalıyken aktif kullanımda 8 9 saat ekran süresi yine 1-1.5 gün)
Bildirimler sorunsuz geliyor(yazılım konusunda samsung açık ara androidde en iyi)
Ayrıca kimse bahsetmiyor ama wifi6 mevcut
778g işlemci akıyor yağ gibi
Ben bu modeli kullanıyorum gayet iyi
https://m.n11.com/urun/samsung-evo-plus-mb-mc128katr-1-128-gb-hafiza-karti-2184006?magaza=ugur&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 20 Ocak 2022; 9:12:43 >
-
hissediliyor. facebook ta haberlerde falan aşağı kaydırırken daha akıcı ve pürüzsüz kayıyor. 60 hz e geçince takıla takıla gibi hissediyorsunuz.
-
fırsat kara cumada kaçtı. 4499 tl'ye aldım ben.
-
- Radyo olmaması kötü olmuş , en dandik modelinde bile var halbuki ...
- Tasarruf moduna alınca bildirimlere yada performansına zarrai var mı?
- Hafıza kartını nasıl kullanıyorsun?
Yani sadece Video , Resim , Vsss mi?
Yoksa uygulama yada oyunları da yükleme / aktarma imkanı oluyor mu? 🤔
Teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: sylarxxxhissediliyor. facebook ta haberlerde falan aşağı kaydırırken daha akıcı ve pürüzsüz kayıyor. 60 hz e geçince takıla takıla gibi hissediyorsunuz.
Ben tasarruf modunu kullanmıyorum,gün içerisinde yoğun kullanan biriyim sabah 6.30 da şarjdan çekerim,akşam 22.30 şarja takarım genelde yüzde 20 kalıyor şarja taktığımda,tasarruf modunda performans kaybı hissetmezsiniz ama bildirimlerde kısıtlama yapıyorquote:
Orijinalden alıntı: suhatuna
- Radyo olmaması kötü olmuş , en dandik modelinde bile var halbuki ...
- Tasarruf moduna alınca bildirimlere yada performansına zarrai var mı?
- Hafıza kartını nasıl kullanıyorsun?
Yani sadece Video , Resim , Vsss mi?
Yoksa uygulama yada oyunları da yükleme / aktarma imkanı oluyor mu? 🤔
Hayır yapmıyor onun için ek seçenek mevcut
Hocam spotify varken yada radyo programları varken radyoyu kim takarki 😄
Vallahi yoruldum, yeni telefon geldi yine aynı sorun. Ekrana doğru bombeleşme mevcut. Kılıfa oturtuyorum, uzunlamasına sağ taraf kılıfa biraz daha yakın duruyor (ekran).
Bu telefon ara model mi? Yanlış mı üretiyorlar; gerçekten yoruldum.
Ek olarak, önce gelende de şimdi gelen telefonda da şarj çok hızlı bitiyor. 5 dakika içerisinde %2-3 düşüş oldu. Bende mi bir sorun var cidden anlayamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BamBambigelo44 -- 20 Ocak 2022; 14:49:17 > -
Eski kafayiz biz hocam ☺️
İnternet Radyo çok yakiyo 🔥 🚀
Programlar ücretli 😉
Ücretsiz kendinde Radyo varken kin takar Spotify 🤣
elektronik işi biraz da şans işi. size denk gelmiş. mesela ben kullanmıyorken telefonu şarjı neredeyse hiç gitmiyor. yüzde kaçta bıraktıysam orda oluyor genelde.
-
Hocam az kalsın telefonu yere çarpıyordum. Geri mi göndersem? 3 ayım telefonları araştırmak veya uğraşmaktan çöp oldu. YKS ye hazırlanıyorum, şuan aşırı sinirliyim.
Telefonu kılıfından çıkarıp ekranı masanın yüzüne değecek şekilde koyar mısınız? Bakalım sizinki de bombeli mi?
-
Mod apk var hocam 😁
Hocam büyük ihtimal hatalı pil üretiminden şişme vs yapmış foto atarmısınız ekranda bombe normal değil aynı telefon gelmiş olmasın aynı sorunlar olması çok garip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 20 Ocak 2022; 17:8:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X