Şimdi Ara

Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.895
Cevap
97
Favori
375.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam foto atamıyorum, yanımda telefon yok. Garip bir kavis, dikkatli bakmazsanız görünmüyor fakat yandan uzunlamasına bakar veya kılıftan çıkarıp dokunmatik yüzeyi masaya gelecek şekilde koyup, masa ile ekranın temas ettiği alana eğilip bakın, telefonun kenarları hafif yukarı doğru kavisli. Kısaca ekranın tamamı masanın yüzeyine değmiyor. Şarjı da, webde surf veya video izlerken hızlı bitiyor gibi...

Akıl kalmadı ki, seri numarasına bakmayı unuttum (öncekinin). Aklıma aynı ürün gönderileceği fikri geldi fakat Amazon yapmaz veya anlarım dedim. Kutudan çıkan ürün bildiğiniz sıfır; köşe jelatinleri üstündeydi. Eğer sistem güncellemesi geri alınamıyorsa (öncekinin android güncellemesini yapıp sıfırlayıp gönderdim) belli eder kendini, eskisi mi? Yenisi mi?

İade talebi açtırdım, şikayetlerin tekrar ettiğini söyledim. Göndereceğim ama yine telefonsuzum...

• Yok hocam telefon sıfır gözüküyor. Kasım güncellemesi tekrar geldi. Öncekinde yapıp göndermiştim.

Siyah modelde ki partide mi sıkıntı var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BamBambigelo44 -- 20 Ocak 2022; 17:52:6 >
  • Samsung canlı destek ile görüştüm fakat onlarda bir gariplik olabileceğini, bu durumun normal olup olmadığını bilmiyorlar. Gönderin inceleyelim denildi.

• BamBambigelo44 B kullanıcısına yanıt

Hocam yazılım önemli değil sıfırlıyolar zaten fix koruma bantları varmıydı kutuda aynı yerden aynı sorun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 20 Ocak 2022; 18:49:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bblokee B kullanıcısına yanıt

Amazon deponun sıfırlayacağını düşünmüyorum hocam. Koruma bantlarının olduğunu belirttim :D, görmediniz herhalde. Köşelerdeki bantlar yeniydi (duruyordu), gün içerisinde söktüm. Keşke seri numarasını alsaydım. Cihazın sıfır olduğundan eminim. Değişim talebi açtırdığımda, yeni modelin gelmesi için eskinin depoda barkodunun okutulması lazımdı (yeni siparişi direk gönderemiyorlar ve gönderilen ürünün rengine kadar aynı olandan gönderebiliyorlarmış), orada kıllandım (tekrar koyup gönderirler filan); fakat Amazon'dan önceden de bir çok iadem olduğundan sorun olacağını sanmıyorum.

Kısaca, sanki aynı telefon gelmiş gibi...

Hevesimde kalmadı...Ne güzel incecik telefon oysaki...

Kıl bir insanım zaten, bu telefonu da nasıl almayı düşündüm aklıma almıyor. Stereo yok, su-toz sertifikası yok, 3.5MM jak yok...O yok bu yok ne lan bu. Ne güzel 5.500TL ye S20 FE 8/256 vardı 2 ay önce...

Ne Mi 10T Pro bulabildim ne de S20 FE alabildim. Bu saatten sonra ne M52 alırım ne de telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BamBambigelo44 -- 20 Ocak 2022; 19:50:0 >

• BamBambigelo44 B kullanıcısına yanıt

sabah sabah içimizi kararttın...

• sylarxxx S kullanıcısına yanıt

Hocam, sövecek bir kurum veya kişi arıyorum; işin sonu malum yerlere çıkıyor... 20 yaşındayım, vallahi yoruldum (şükür bir sıkıntımız yok fakat birçok şeyi gerçekleştirmek hayal).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BamBambigelo44 -- 21 Ocak 2022; 10:20:6 >
  • merhabalar herkese.

bende m52 almayı düşünüyorum yanlız aklımda bir iki soru var.

1- samsunglarda kronik problemler çıkıyor sürekli bu cihazın herhangibir kronik problemi var mı?

2- sürekli rom değiştirmeye ve adaway gibi root güzelliklerine alıştığım için m52 beni korkutuyor. root atan var mı cihaza? herhangibir sorun oluyor mu?

3- kameralar nasıl? imx586 civarında bir performansı var gibi ama emin olamıyorum incelemelerden. gcam kurulabiliyor mu?

• Cihazın hiçbir kronik sorunu yok telefonu kullanmadanda kim ne derse desin bi anlamı yok kendiniz tecrübe etmeniz gerek :)

• Merhaba arkadaşlar, yakınlık sensörü ile ilgili problem yaşayan var mı? Telefonla görüştükten sonra kulaktan indirince ekran gelmiyor. Bir yerde ayarı falan var mı ki? Daha önceki telefonumda samsungdu bir sıkıntı yoktu. Acaba önceki samsungu aynen buna geçirdim ondan mı oldu ki. Önceki de A51 di.
    Bir de Ankara'da m52 ye uygun kılıf satan yer var mı bildiğiniz. Bu kılıfplus sitesi Ankara'dan gönderiyormuş siparişlerini, yenini bilen yazabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkcem44

Merhaba arkadaşlar, yakınlık sensörü ile ilgili problem yaşayan var mı? Telefonla görüştükten sonra kulaktan indirince ekran gelmiyor. Bir yerde ayarı falan var mı ki? Daha önceki telefonumda samsungdu bir sıkıntı yoktu. Acaba önceki samsungu aynen buna geçirdim ondan mı oldu ki. Önceki de A51 di.
    Bir de Ankara'da m52 ye uygun kılıf satan yer var mı bildiğiniz. Bu kılıfplus sitesi Ankara'dan gönderiyormuş siparişlerini, yenini bilen yazabilir mi?
    Bi reset atın isterseniz,ben bu zamana kadar samsungda yakınlık sensörü sorunu görmedim,xiaomi de bu sorundan bıkmıştım,ankada necatibey caddesinin girişinde,yönünüz Kızılaya doğru iken Hitit güneşi heykelinin hizasında sağ tarafta tam cadde üzerinde Bi dükkan ver,orada kılıflar gayet uygun fiyatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 21 Ocak 2022; 12:41:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

Gidiyorum şimdi. Teşekkürler.

Yeni cikan xiaomi lerde bu sorun yok ornegin poco x3 gt gibi

• shunter kullanıcısına yanıt

Harika bir ekran süresi...

Sorun olarak görmüyorlar ki o yüzden çözmek gibi dertleri yok :)

• vega_vega V kullanıcısına yanıt

Standart bir kullanıcı için gayet güzel bir süre.

• bblokee B kullanıcısına yanıt

Zaten %20 de uyarı veriyor olması lazım. Bende o değere gelince şarja takarım bitirmem sonuna kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayrabey

Zaten %20 de uyarı veriyor olması lazım. Bende o değere gelince şarja takarım bitirmem sonuna kadar.

Yüzde 15 de uyarı veriyor

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Hocam ben %20de takın tavsiyesi üzerine öyle kullanıyorum ama yok %80de çıkarın 20 80 arası kullanın olayı bana saçma geliyor

• Arkadaşlar root ta telefonun yazılım için farklı versiyonlar varmıydı. Önceden en son yazılıma göre bir root dosyası bekleniyordu galiba ama tam hatırlayamıyorum. İphonedamıydı, androiddemiydi. Bi beni aydınlatabilirmi. Root yapmam lazımda

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.