Şimdi Ara

Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.884
Cevap
102
Favori
373.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben İstanbul incirli yetkili servise gittim içeri girdiğim gibi telefonu alıp bu telefon yamulmus dedi halbuki hiç arka cebime koymam hep en kötü çantamdadır eğrilik de o kadar az ki görmek için ekstra çaba sarf etmek gerekiyordu. Aynı gün avcılar servisine gittim. Bataryasının çabuk bittiğini ve tuş kilidinin bazen takıldığını söyledim 2 saat içinde garanti kapsamında batarya ve tuş kilidi değişimi yaptılar. Bir servisten garanti kapsamı dışında yorumu alınca vazgeçmeyin mutlaka diğer servislere uğrayın. Benim cihazın garantisinin bitmesine 9 gün kalmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim telefondaki navigasyon tuşları ara,sıra takılıyor. Bu sorunun çözümünü bilen yada başka yaşayan varmı aranızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mksvir -- 6 Nisan 2024; 19:36:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mksvir kullanıcısına yanıt
    Telefonu ilk aldığımda oluyordu ayarlarda bunla ilgili bir ayar vardı ama ne ayarı olduğunu hatırlamıyorum tuşları kullanmadığım için.

• TURLİKAT kullanıcısına yanıt
    Tuşları kaldırdım hocam. Sanırım yazılımsal bi sorun var. Ekranı servisde değişildi her hangi bi takılma vs yok normal kullanımda.

Yok hocam bir sorun değil özellik olarak vardı diye hatırlıyorum yanlışlıkla basmayı engellemek için

• Herkese iyi bayramlar, bayramdan sonra batarya değişimi için telefonu servise götürmeyi düşünüyorum, garantinin bitmesine 2 ay kaldı, pil de biraz zayıfladı artık. Ankara'da aynı gün batarya değişimi yapıp veren servis var mı bildiğiniz?

• Benim M52'nin garantisinin bitmesine 3 ay var. Batarya artık bir günü çıkarmıyor. Servise versem ücretsiz değiştirirler mi?

• Telefon açıldıktan sonra olacak riskleri de göz önüne almalısınız bu işlemleri yaptırırken. Cihaz açıldıktan sonra arıza verme olasılığı artmakta.

• ysuleymany kullanıcısına yanıt

Evet

• circassianman kullanıcısına yanıt

O zaman TR kayıtlı cihaz almanın bir mantığı kalmıyor ki hocam.

• TURLİKAT kullanıcısına yanıt

Batarya küçük kayıplıysa bence değmez buna. %20 üzerinde kaybı varsa düşünürüm ancak. Çünkü batarya değişiyo 2 ay sonra ekrana bir şey oluyor, hoparlör gidiyor vs çok örneği mevcut. Yapan kişinin özenli olup olmaması bir etken tabi.

• Yarın itibariyle telefonumu servise gönderiyorum bu ay sonunda garantisi bitecek telefonum arada bir kapanıyor hiç bir sekilde müdahale edemiyorum kendiliğinden açılırsa algılıyor yoksa hiç bir sekilde müdahale edemiyorum şarj bazen okuyor olmuyor bise sebeple problemi vs var onu yazdım yarın cihazımı gönderecem bakalım neler yaşayacam sizede bilgilendirme yaparım yer ankara

• İso-06 İ kullanıcısına yanıt

Hocam cihazı nereye gönderiyorsunuz ankarada birkaç servis mevcut. Sizin cihaz kvk garantili mi yoksa?

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Benim cihazda kvk garantili ne fark oluyor hocam?

Kvk servisi bakıyor o cihaza Samsung Türkiye değil.

• Yaklaşık 2 ay önce ekranı değişen cihazımda son zamanlarda şöyle bi durum oluşmaya başladı. Ekranı kilitlediğimde veya açtığımda siyah ekran üzerinde saniyelik beyaz ışık parlaması oluyor. Dün biraz araştırma yaptım ve bu sorunu yaşayan çok fazla kullanıcı olduğunu gördüm. Daha önce yaşayan oldumu bu sorunu? Garantimin bitmesine 19 gün gibi bir süre kaldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mksvir -- 16 Nisan 2024; 18:15:52 >
  • ucanturk45 U kullanıcısına yanıt

Nasıl bi uyarı çıktı?

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Pil Durumu
    İşlem Gerekli

Yaşam:Kötü
    Kapasite: 5000 mAh (tipik)

bu şekilde bir ekran çıktı tanılama ekranında.
    Sonrasında da Değişim ücreti alınabilir notu ile birlikte en yakın servis noktalarını göstermişti yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucanturk45 U kullanıcısına yanıt

İlginç. Ayarlardan "pil sağlığı " vs gibi pilin durumunu görebileceğimiz bi menü var mı?

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.