< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (237. sayfa)
-
-
Arkadaşlar benim telefondaki navigasyon tuşları ara,sıra takılıyor. Bu sorunun çözümünü bilen yada başka yaşayan varmı aranızda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mksvir -- 6 Nisan 2024; 19:36:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonu ilk aldığımda oluyordu ayarlarda bunla ilgili bir ayar vardı ama ne ayarı olduğunu hatırlamıyorum tuşları kullanmadığım için.
Tuşları kaldırdım hocam. Sanırım yazılımsal bi sorun var. Ekranı servisde değişildi her hangi bi takılma vs yok normal kullanımda.
Yok hocam bir sorun değil özellik olarak vardı diye hatırlıyorum yanlışlıkla basmayı engellemek için
-
Herkese iyi bayramlar, bayramdan sonra batarya değişimi için telefonu servise götürmeyi düşünüyorum, garantinin bitmesine 2 ay kaldı, pil de biraz zayıfladı artık. Ankara'da aynı gün batarya değişimi yapıp veren servis var mı bildiğiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim M52'nin garantisinin bitmesine 3 ay var. Batarya artık bir günü çıkarmıyor. Servise versem ücretsiz değiştirirler mi?
-
Telefon açıldıktan sonra olacak riskleri de göz önüne almalısınız bu işlemleri yaptırırken. Cihaz açıldıktan sonra arıza verme olasılığı artmakta.
Evet
-
O zaman TR kayıtlı cihaz almanın bir mantığı kalmıyor ki hocam.
-
Batarya küçük kayıplıysa bence değmez buna. %20 üzerinde kaybı varsa düşünürüm ancak. Çünkü batarya değişiyo 2 ay sonra ekrana bir şey oluyor, hoparlör gidiyor vs çok örneği mevcut. Yapan kişinin özenli olup olmaması bir etken tabi.
Yarın itibariyle telefonumu servise gönderiyorum bu ay sonunda garantisi bitecek telefonum arada bir kapanıyor hiç bir sekilde müdahale edemiyorum kendiliğinden açılırsa algılıyor yoksa hiç bir sekilde müdahale edemiyorum şarj bazen okuyor olmuyor bise sebeple problemi vs var onu yazdım yarın cihazımı gönderecem bakalım neler yaşayacam sizede bilgilendirme yaparım yer ankara
Hocam cihazı nereye gönderiyorsunuz ankarada birkaç servis mevcut. Sizin cihaz kvk garantili mi yoksa?
Benim cihazda kvk garantili ne fark oluyor hocam?
Kvk servisi bakıyor o cihaza Samsung Türkiye değil.
Yaklaşık 2 ay önce ekranı değişen cihazımda son zamanlarda şöyle bi durum oluşmaya başladı. Ekranı kilitlediğimde veya açtığımda siyah ekran üzerinde saniyelik beyaz ışık parlaması oluyor. Dün biraz araştırma yaptım ve bu sorunu yaşayan çok fazla kullanıcı olduğunu gördüm. Daha önce yaşayan oldumu bu sorunu? Garantimin bitmesine 19 gün gibi bir süre kaldı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mksvir -- 16 Nisan 2024; 18:15:52 >
Nasıl bi uyarı çıktı?
Pil Durumu
İşlem Gerekli
Yaşam:Kötü
Kapasite: 5000 mAh (tipik)
bu şekilde bir ekran çıktı tanılama ekranında.
Sonrasında da Değişim ücreti alınabilir notu ile birlikte en yakın servis noktalarını göstermişti yanlış hatırlamıyorsam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlginç. Ayarlardan "pil sağlığı " vs gibi pilin durumunu görebileceğimiz bi menü var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X