Şimdi Ara

Samsung Galaxy Mini Sorunları olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda ilk Konu açışım yararlı olması düşüncesi ile açtım arkadaşlar incelerseniz ve yorum yaparsanız memnun olurum.

Bende SAMSUNG GALAXY MİNİ kullanıcı sı olarak telefonumu ilk alırken çok düşündüm fakat o zaman ilk çıktıgında 520 tl idi. Bi üst modeli olan GALAXY ACE vardı. o ise 67o tl lerdeydi. evet bu konudaki amacım GALAXY MİNİ telefonu olupta sorunu olan kardeşlerim varsa nacizane bilgilere sahibim 2 yıllık bi telefon şirketinde çalıştım sorunları olan kardeşlerim varsa yardımım'ın dokunmasını istiyorum. Yoruma veya bana mesaj ile ulaşırsanız sistematik bilgilerini ve ya aksesuar fiyatlarını sizlere söyleyip geniş bilgiler verebiliriim..

İyi gunler dilerim ..

• good01 kullanıcısına yanıt
    SABAH KALKINCA SEBEKEM CEKMIYOR YALNIZCA ACIL ARAMALAR YAZIYOR NASIL DUZELTEBILIRIM NORMAL KULLANIMDA CEKIYOR
  • Birincisi hattınız nedir serhans35 kardeşim. Yaşadığınız yerde veya uyuduğunuz sahada çekim kuvveti ne kadar. uzun süre 1 2 diş çeker'se telefondan dolayı sabah kalkınca çekmeyebilir. ve telefonu yeniden başlatmanız veya kullanmanız gerek. bunu önlemek için telefonu uyurken inceleyin kaç diş çekiyor. yüksek çeken bir yere koyup yatarsanız büyük ihtimalle sorun çözülür eğer olmazta tekrar haber edin. O zaman daha detaylı anlatayım
  • merhaba bende samsung galaxy mini kullanıcısıyım. Açıkcası memnun değilim aldığımdan beri sürekli bi sorun. Çok yavaş çalıştığı oldu donma problemi oldu , sarjının çok çabuk bittiği günler oldu. sürekli bi arıza çıkartıyor. şu andada wifiye bağlanma sorunu yine yavaş çalışması gibi birçok sinir bozucu sorun var. Garantisi varken bi nevi halloluyordu ama. 2011 haziranda aldım geçen ay garantisi doldu. yapabileceğim bişi var mı ? veya satmak istesem kaça satabilirim.
  • bende galaxy mini kullanıyorum ekran bembeyaz oldu ses geliyor ama görüntü yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.