Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu forumda favorilerim kısmını göremiyorum, benim gibi problem yaşayan var mı???sadece bana mahsus bi durum mu?galaxy nexus forumuna arama yaparak geliyorum, favorilerim kısmı bomboşşş...
  • Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olsun lütfen. Daha önce belirtmiştim cihazım kendi kendine şarj oluyor gibi pil simgesinde şarj işareti çıkıyor. Bunun bana trk sorunu telefon cebimdeyken bu gel gitlerde ekran.ışığı yanıyor şarja takmışım gibi. Şimdi bu şarja takınca ekranın açılmasını engelleyemem.mi? AOKP M5 kullanıyorum. Bir çok kişinin başına gelmiş usb giriş kısmına dikkat edin çok hassas galiba.
    Durum şu videoda ki gibi arkadaşlar.

Psi Patrol 2018youtube
    Galaxy nexus phantom charging.
    http://www.youtube.com/watch?v=U8Ly43UljtU&feature=youtube_gdata_player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcinar66 -- 31 Mayıs 2012; 10:44:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ratmuhyaka

yahu forumda favorilerim kısmını göremiyorum, benim gibi problem yaşayan var mı???sadece bana mahsus bi durum mu?galaxy nexus forumuna arama yaparak geliyorum, favorilerim kısmı bomboşşş...

Favorilerim kısmını hiç kullanmadım ama sana "Cevaplanan Mesajlarım " ı kullanmanı tavsiye ederim.

• Arkdaşlar bugün telefonuma bir mesaj geldi YASAL Uyarı adında.

351600050029270 IMEI No lu cihaz kayıt dışı olduğunu için 05.06.2012 de kullanıma kapatılacaktır diyor.

Telefonun bilgilerine baktım IMEI numarası son rakam değişik gözüküyor. Telefonu forumda devamlı telefon satan birinden aldım şubat ayından bu yana kullanıyordum.

Ne yapmam gerekir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Arkdaşlar bugün telefonuma bir mesaj geldi YASAL Uyarı adında.

351600050029270 IMEI No lu cihaz kayıt dışı olduğunu için 05.06.2012 de kullanıma kapatılacaktır diyor.

Telefonun bilgilerine baktım IMEI numarası son rakam değişik gözüküyor. Telefonu forumda devamlı telefon satan birinden aldım şubat ayından bu yana kullanıyordum.

Ne yapmam gerekir sizce?

bende de bold var 9930 bana da geldi mesaj. telefonların kaydı bir şekilde iptal ediliyor belge eksikliği aynı pasaporta yeni kayıt vs. yüzünden. bu yüzden tekrar kayıt ettireceğiz. ya da kaydı yaptıran kişi arayıp konuşacak olayı düzeltecek. son rakamlar hep öyle gözüküyor bende de öyle son rakamı ne girersem gireyim telefon aynı çıkıyor ve kayıtsız gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 31 Mayıs 2012; 13:12:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

Ne yapmam gerekir sizce?

bende de bold var 9930 bana da geldi mesaj. telefonların kaydı bir şekilde iptal ediliyor belge eksikliği aynı pasaporta yeni kayıt vs. yüzünden. bu yüzden tekrar kayıt ettireceğiz. ya da kaydı yaptıran kişi arayıp konuşacak olayı düzeltecek. son rakamlar hep öyle gözüküyor bende de öyle son rakamı ne girersem gireyim telefon aynı çıkıyor ve kayıtsız gözüküyor.

Peki sonuç olarak ne yapmam gerekiyor? Satıcı nın referanslarına ve aktif olarak forumda olduğu için aldım.

Şu aşamadan sonra kendim kayıt ettirmek istesem olabiliyor mu?

Yani 5 Haziran da kapandıktan sonra bir şansım kalmıyor mu?

• bugün farkettimde telefonumu masanın üzerinde duran cüzdanımın üsüne koyunca telefondan ses geldi. allah allah dedim. acaba kredi kartları ile etkileşimemi giriyor diye bütün kartlarımı tek tek denedim ama sadece shell club smart card ı telefona değdirince telefondan ses geliyor. bunun telefonun özelliği olan nfc ilemi alakası var acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

Ne yapmam gerekir sizce?

Peki sonuç olarak ne yapmam gerekiyor? Satıcı nın referanslarına ve aktif olarak forumda olduğu için aldım.

Şu aşamadan sonra kendim kayıt ettirmek istesem olabiliyor mu?

Yani 5 Haziran da kapandıktan sonra bir şansım kalmıyor mu?

hayır hocam şans her zaman var. istediğiniz zaman kayıt ettirebilirsiniz. kaydı düştü diye telefon çöpe gidecek değil ya :D yeter ki güvenli bir kayıt olsun. ileride böyle şeyler çıkmasın. bende aldığım kişiyi aradım onlar halledecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 31 Mayıs 2012; 13:25:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga

bugün farkettimde telefonumu masanın üzerinde duran cüzdanımın üsüne koyunca telefondan ses geldi. allah allah dedim. acaba kredi kartları ile etkileşimemi giriyor diye bütün kartlarımı tek tek denedim ama sadece shell club smart card ı telefona değdirince telefondan ses geliyor. bunun telefonun özelliği olan nfc ilemi alakası var acaba?

evet hocam temassız kartların çoğunda nfc açıkken telefonunuzu o kartlara vurunca ses yada uyarı çıkıyor ama kartın bilgilerine ulaşamadıkları için hiçbirşey yapamıyorsunuz. bendeki telefonda da nfc var kartlara değdirince tepki veriyor ama kart bilgisine ulaşamıyor.
  • quote:

Ne yapmam gerekir sizce?

Hiç bir şey. Hiç bir şey yapma. Büyük ihtimal yanlış mesaj. Genelde öyle oluyor. Benim de başıma geldi. Bir süre bekle düzelir. Ha olmazsa satıcı ile iletişime geç kayıt yaptırdığıyere bi uğrasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Ne yapmam gerekir sizce?

Hiç bir şey. Hiç bir şey yapma. Büyük ihtimal yanlış mesaj. Genelde öyle oluyor. Benim de başıma geldi. Bir süre bekle düzelir. Ha olmazsa satıcı ile iletişime geç kayıt yaptırdığıyere bi uğrasın.

Turkcelle arayıp sordum benim IMEI de kayıt dışı şu an.

Telefonu aldığım kişi ile iletişime geçtim haber bekliyorum. Cihaz Amerika dan gelme.

• Aynen kayıtdışı görünüyor. Bir süre bekle büyük ihtimal kapanmayacak ve kayıtlı görünecek.

• muhtemelen 100 tl kayıt harcını en yakın zamanda çıkaracaklar ondan bütün cihazlar kayıttan düşüyor. bana para kazanmak için yapılan bir oyun gibi geldi bu olay. 3-4 ay önce sattığım cihazda kayıttan düşmüş bende onunla uğraşıyorum. bu işte kesin bi bit yeniği çıkacak herkesin bugün kayıttan düşmüş cihazları.
  • En iyisi parelelde olsa ithalat yoluyla gelen cihaz almak.

• Arkadaşlar iyi akşamlar,

resimdeki parçayı aldım, ancak görüntüyü tv'ye aktaramıyorum, bilgisi olan arkadaşımın yardımlarını rica ediyorum. telefon görüntüsünü nasıl aktaracağım tv'ye ?

#ÇÖZÜLDÜ

hallettim görüntüyü aktardım...

Yalnız sesi aktarmıyor arkadaşlar telefondan da ses çıkmıyor tv'ye aktarınca, bunu nasıl çözerim ?

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan_s -- 1 Haziran 2012; 10:34:21 >
  • Merhabalar sim karrtaki numaralari gormuyor telefon napmak lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: N4rt

Merhabalar sim karrtaki numaralari gormuyor telefon napmak lazim

yazıp kaçmasan da biraz araştırsan çok güzel olacak her sayfada aynı soru soruluyor
  • Arkadaşlar, geçen birisinin daha başına gelmişti, ekranda karıncalanmalar falan oluyordu. Bende Google Maps'te ve oyunlarda sık sık oluyor. Neydi bunun çözümü hatırlayan var mı, bulamadım.

AOKP Build 37 kurulu, tertemiz yeniden kurdum yine oluyor.
  • Arkadaşlar bende 1 aylık nexus kullanıcısıyım telefonum yurtdışından alındı , ikinci el değil ilk kullanan benim bi akrabam kutusuyla getirdi sıfır yani, garantisi olmadığı için bozulmasından korkuyorum, size sorum şu bu telefon yeni çıktı sayılır 8 ay felan oldu ama sizce normal kullanimda kaç ay ariza vermeden kullanılır, yada siz hiç servise verme ihtiyaçı duydunuz mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

quote:

Orijinalden alıntı: N4rt

Merhabalar sim karrtaki numaralari gormuyor telefon napmak lazim

yazıp kaçmasan da biraz araştırsan çok güzel olacak her sayfada aynı soru soruluyor

Arkadasim biliyorsan yardimci ol kurcalamaya o kadar vaktim olsa forumu zaten sormam !

• 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.