Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: can6prmk

quote:

Orijinalden alıntı: yekzan32

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga

Dün telefonu odin ile 4.0.4'a yükselttim ama 4.0.2'ye göre daha yavaş ve wifi bağlantısının çekim gücü daha az gibi. Sizinkide öylemi beyler?

OTA ile 2 defa 4.0.4 güncellemesi aldım 2'side sorunsuzdu. İlkinde çok sorun yaşayanlar oldu senin gibi ama IMM76I derleme numaralı 4.0.4'te sorun yok.

Odin ile guncelledikten hemen arkasından yeni guncelleme var dedi ve IMM76I yukledi ama telefonda bariz yavaslık var. Ozellikle ekran kilidini acarken ve ana menuye girisler akıcı degil. Tavsiye edebileceginlz custom rom varmı acaba?

Valla root'lu cihazım ama 5 aydır stock rom kullanıyorum ve gayet memnunum hiçbir yavaşlık söz konusu değil.

Yani o cizgi ve oval yapı normalmidir degistirmeme neden degil mi ?

Çizgi ve oval yapıdan kastınız?

geceleyin karanlikta ekranda siyah bi resim actigimda ekranda iki tane siyah cizgi ve yukari kisimlarindada ufak ufak siyah noktalar gozukuyor en altta ise yarım cemberimsi bi sekil var .ama ekrana renkli bisey actigimda bunlar kayboluyor sadece siyah bi goruntu geldigi zaman belli oluyor bu sekiller

Bu zamana kadar (5 aydır) farketmediğime göre yoktur diye düşündüm ama sırf senin için siyah bir fotoğraf açıp denedim bu saatte yeteri kadar zifiri karanlıktı odam ve bahsettiklerine benzer hiçbir şey gözüme çarpmadı.

Anladım ama o kadar para verdim bazilari bendede gozukuyo diyor bazilari bende yok degistir gibisinden konusuyor normal diyenlerde var napmam gerekiyo simdi hocam kafam karistı

• quote:

Orijinalden alıntı: Galaxy nExUs

merhaba arkadaslar.ben cwmden temalar yüklüyorum ama şöyle bir sorunum var.mesela aokp m5 uyumlu kırmızı bir temayı cwmden önce wipe cache sonra dalvik cache yapıp installdan temayı yüklüyorum.kırmızıdan sıkıldım mavi bir tema yüklemek istiyorum ama mavide aynı yöntemlerle yükledikten sonra telefonda kırmıızıdan eserler kalıyor.bir kaç menü ikonları kırmızı temadan kalmış oluyor veya menude kırmızı temadan menü renkleri kalıyo.maviyi tamamen kullanamıyorum.dalvik felan yapıyorum ama yine aynı.bu tema yüüklemede bilmediğim metodlarmı var acaba diye size sormak istedim.teşekkürler.

Sen buralara ugrama, bakma, unut.. sonra gel tema soruları sor.. yok arkadasım, kendi sorununu kendin hallet :) nerelerdeain sen? Arayı çok uzun tuttun, hersey yolunda umarım..

Senin tema sorununda tahminimce temalanmamış görseller kalıyordur. Örneğin Yani yükleyeceğin tema paketinde bir ikon eksikse, eski temanın ikonu kalır.. bir de bu temaları cwm den yükleyipte ugrasacagına aokp nin "theme chooser" ıyla sadece apk lerini yüklüyorsun temanın, sonra tema seciciden yükledigin temaların arasından isredigini seçiyorsun. (Theme chooser temaları apk olarak henüz cok yaygınlaşmadı ya da paralılar ama .zip temalarını apk ye cevirme yönteminden bahsetmislerdi xda da..)

Simdi allah bilir sen daha aokp m4 kullanıyorsundur :) takıldım biraz, kızma, çokta uzaklaşma forumdan :) görüsürüz..

@yekzan

Hocam alıntılarınız ve peşpeşe mesajlarınızla bu sayfaya yeni bi şekil vermişsiniz :) herkes gibi daha az alıntı ile bir mesaj yazmayı deneseniz de ekleyecekklerinizi "edit" dügmesiyle yapsanız, eminim diğer forumdaşlar da daha rahat edecektir :) tesekkürler.

İyl forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tantini -- 30 Mayıs 2012; 8:39:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar franco kernel updater da stable ve nightly versiyon var. Hangisini öneririsiniz? (build 37 kullanıyorum)
  • arkadaşlar selamlar. 2 cihaz arasında kaldım s2 ve nexus. nexustan yanayım ama bir sorum olacak. antutu veya quadrant testlerinde s2 hep iyi çıkmış. peki bu testler neyin göstergesi ? nexus normal kullanımda s2 den kötü mü yoksa sadece oyunlarda mı geride kalıyor ? s2 varken nexus alınır mı ?
  • arkadaşlar selamlar. 2 cihaz arasında kaldım s2 ve nexus. nexustan yanayım ama bir sorum olacak. antutu veya quadrant testlerinde s2 hep iyi çıkmış. peki bu testler neyin göstergesi ? nexus normal kullanımda s2 den kötü mü yoksa sadece oyunlarda mı geride kalıyor ? s2 varken nexus alınır mı ?
  • Selam, arkadaşlar. Ben brik olan nexus'u tamirciye verdim, içini açmadan yapacağını söyledi. Sonuç bekliyorum, bakalım canlandırabilecek mi teli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrar12

Selam, arkadaşlar. Ben brik olan nexus'u tamirciye verdim, içini açmadan yapacağını söyledi. Sonuç bekliyorum, bakalım canlandırabilecek mi teli?

Selam. Sonuç pozitif:-)
    Adam işini biliyor. Yarım saatte içini açmadan yaptı herif ya. Para da almadı, kendi bozduğu için:-)
    Normalde 150 liraya yapıyormuş. Acayip sevindim ya;-)
    Yeniden aranızdayım. Yeniden root, rom, kernel:-) Bakalım gene çökertebilecemmi!
  • quote:

quote:

Selam, arkadaşlar. Ben brik olan nexus'u tamirciye verdim, içini açmadan yapacağını söyledi. Sonuç bekliyorum, bakalım canlandırabilecek mi teli?

Adam işini biliyor. Yarım saatte içini açmadan yaptı herif ya. Para da almadı, kendi bozduğu için:-)
    Yeniden aranızdayım. Yeniden root, rom, kernel:-) Bakalım gene çökertebilecemmi!

geçmiş olsun hocam. bir daha çökmez inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tantini

quote:

Orijinalden alıntı: Galaxy nExUs

merhaba arkadaslar.ben cwmden temalar yüklüyorum ama şöyle bir sorunum var.mesela aokp m5 uyumlu kırmızı bir temayı cwmden önce wipe cache sonra dalvik cache yapıp installdan temayı yüklüyorum.kırmızıdan sıkıldım mavi bir tema yüklemek istiyorum ama mavide aynı yöntemlerle yükledikten sonra telefonda kırmıızıdan eserler kalıyor.bir kaç menü ikonları kırmızı temadan kalmış oluyor veya menude kırmızı temadan menü renkleri kalıyo.maviyi tamamen kullanamıyorum.dalvik felan yapıyorum ama yine aynı.bu tema yüüklemede bilmediğim metodlarmı var acaba diye size sormak istedim.teşekkürler.

Sen buralara ugrama, bakma, unut.. sonra gel tema soruları sor.. yok arkadasım, kendi sorununu kendin hallet :) nerelerdeain sen? Arayı çok uzun tuttun, hersey yolunda umarım..

Senin tema sorununda tahminimce temalanmamış görseller kalıyordur. Örneğin Yani yükleyeceğin tema paketinde bir ikon eksikse, eski temanın ikonu kalır.. bir de bu temaları cwm den yükleyipte ugrasacagına aokp nin "theme chooser" ıyla sadece apk lerini yüklüyorsun temanın, sonra tema seciciden yükledigin temaların arasından isredigini seçiyorsun. (Theme chooser temaları apk olarak henüz cok yaygınlaşmadı ya da paralılar ama .zip temalarını apk ye cevirme yönteminden bahsetmislerdi xda da..)

Simdi allah bilir sen daha aokp m4 kullanıyorsundur :) takıldım biraz, kızma, çokta uzaklaşma forumdan :) görüsürüz..

@yekzan

Hocam alıntılarınız ve peşpeşe mesajlarınızla bu sayfaya yeni bi şekil vermişsiniz :) herkes gibi daha az alıntı ile bir mesaj yazmayı deneseniz de ekleyecekklerinizi "edit" dügmesiyle yapsanız, eminim diğer forumdaşlar da daha rahat edecektir :) tesekkürler.

İyl forumlar..

Estetik desen deniyor arkadaş herhalde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

arkadaşlar selamlar. 2 cihaz arasında kaldım s2 ve nexus. nexustan yanayım ama bir sorum olacak. antutu veya quadrant testlerinde s2 hep iyi çıkmış. peki bu testler neyin göstergesi ? nexus normal kullanımda s2 den kötü mü yoksa sadece oyunlarda mı geride kalıyor ? s2 varken nexus alınır mı ?

S2 sadece grafik kartinda iyi yani oyun performansinda ama yine de aman aman bir ustunlugu yok..O gordugun testlerin hepsi ego tatmin etmek icin yapilmis bana gore hic bir anlami yok..

S2 varken Nexus alinir mi yazmissiniz Eğer bunu Nexus varken S2 alinir mi diye sorsaydiniz hem dogru soruyu sormus olurdunuz hemde size Nexus u tavsiye ederdim..Oyuzden siz bende iki telefonu da test etmeye bakin.Ondan sonra alin

• quote:

Anladım ama o kadar para verdim bazilari bendede gozukuyo diyor bazilari bende yok degistir gibisinden konusuyor normal diyenlerde var napmam gerekiyo simdi hocam kafam karistı

Açıkçası hiçbir fikrim yok nereden aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

arkadaşlar selamlar. 2 cihaz arasında kaldım s2 ve nexus. nexustan yanayım ama bir sorum olacak. antutu veya quadrant testlerinde s2 hep iyi çıkmış. peki bu testler neyin göstergesi ? nexus normal kullanımda s2 den kötü mü yoksa sadece oyunlarda mı geride kalıyor ? s2 varken nexus alınır mı ?

S2 sadece grafik kartinda iyi yani oyun performansinda ama yine de aman aman bir ustunlugu yok..O gordugun testlerin hepsi ego tatmin etmek icin yapilmis bana gore hic bir anlami yok..

S2 varken Nexus alinir mi yazmissiniz Eğer bunu Nexus varken S2 alinir mi diye sorsaydiniz hem dogru soruyu sormus olurdunuz hemde size Nexus u tavsiye ederdim..Oyuzden siz bende iki telefonu da test etmeye bakin.Ondan sonra alin

teşekkürler. soruyu yanlış sorduğum içinde kusura bakmayın testlerde s2 yüksek çıkıyor diye öyle söyledim.

• quote:

quote:

Açıkçası hiçbir fikrim yok nereden aldın?

Ispartadan belediye işhanı diye biyer var bizim burdan aldım ama adam normal oldugunu söledi haliyle adamada gösteremedim karanlik ortam olmadigi icin .bu konudan bahsedenler vardi ekranin özelligi zaten cihazi sifir verdim diyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

teşekkürler. soruyu yanlış sorduğum içinde kusura bakmayın testlerde s2 yüksek çıkıyor diye öyle söyledim.

Beni yanlis anlamadiginiz icin ben tesekkur ederim :) aklinizda s2 oldugu bariz belli oluyor o yuzden size S2 tavsiye edebilirim :)

• quote:

quote:

quote:

geçmiş olsun hocam. bir daha çökmez inşallah.

Teşekkürler. İnşallah çökmez.
    Bu arada alıntı yapmadan yazsaydım daha iyiydi ama, neyse birdahakine yapmayız artık;-)

• @kerrar12

hocam en büyüğünden geçmiş olsun, kurtuldunuz ayıptır sorması nasıl oldu da brick oldu sizin kıymetli nexusunuz mümkünse hikayeyi alalım...herkes ona göre önlemini alsın...bi daha ki sefere daha tikatli olunuz efenim, kalın sağlıcakla...
  • @kerrar12 hocam nerede yaptirdiniz bide onu da yazinda bi sorun olursa aklimizda bulunsun. nasil brick yaptiniz merak ettim bende

• Daha önce forumda linki verilen "inverted gapps" uygulamaları linkine baktığımda uygulamaların ayrı ayrı flaşlandığını görmüş ve hepsi bir arada paket aramıştım.

Xda'da bir vatandaş hazırlamış konu linki ;

forum.xda-developers.com
    xda-developers
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673474

Download linki ;

db.tt
    Dropbox - 404
    http://db.tt/Jx9rbSOY

Bu arada önceki linki veren arkadaşa da teşekkür ederim,ismini hatırlayamadım şimdi,kusura bakılmasın :)

• @Dexxter
    hocam tam tersi aklımda nexus var gelir gider akıllıyım ne düşündüğüm belli olmuyor bazen.
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.