Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evdeki modemi bir şekilde hallederim sorun yok da.. İşyerindeki modemlerle de yapıyor. Hiçbir başka telefon yapmazken (nokia, HTC, ayfon) samsunglarin yapması ilginç geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga

Dün telefonu odin ile 4.0.4'a yükselttim ama 4.0.2'ye göre daha yavaş ve wifi bağlantısının çekim gücü daha az gibi. Sizinkide öylemi beyler?

OTA ile 2 defa 4.0.4 güncellemesi aldım 2'side sorunsuzdu. İlkinde çok sorun yaşayanlar oldu senin gibi ama IMM76I derleme numaralı 4.0.4'te sorun yok.
  • Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz telefonu yeni aldım fakat sim kart kişilerini telefonda bulamıyorum..
  • Bir iki sayfa önce yazmıştım simden kişileri almayi.

• Şimdi yaptım teşekürler
  • Orijinalden alıntı: STiFLeR31

Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz telefonu yeni aldım fakat sim kart kişilerini telefonda bulamıyorum..
    [/quo Sende bakabilicekmisin karanlik bi ortamda siyah bi resim acip baksana siyah lekeler gorucekmisin ekranda deneyip sonucu solersen sevinirim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekzan32 -- 28 Mayıs 2012; 15:16:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can6prmk

quote:

Dün telefonu odin ile 4.0.4'a yükselttim ama 4.0.2'ye göre daha yavaş ve wifi bağlantısının çekim gücü daha az gibi. Sizinkide öylemi beyler?

OTA ile 2 defa 4.0.4 güncellemesi aldım 2'side sorunsuzdu. İlkinde çok sorun yaşayanlar oldu senin gibi ama IMM76I derleme numaralı 4.0.4'te sorun yok.

Odin ile guncelledikten hemen arkasından yeni guncelleme var dedi ve IMM76I yukledi ama telefonda bariz yavaslık var. Ozellikle ekran kilidini acarken ve ana menuye girisler akıcı degil. Tavsiye edebileceginlz custom rom varmı acaba?

• Tantini arkadaşın imzasinda romla ilgili herşey ve linkler var.
    Birinci sayfa da size yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 28 Mayıs 2012; 15:27:17 >
  • Arkadaşlar bende aldım samsung galaxy nexus'u yarın gelicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekzan32

quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jacoupe

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler ben daha yeni samsung galxy nexus aldım merak ettigim bisey var benim icin bi deney yapabilirmisiniz galxy nexusu olanlar yapip cevap verirse sevinirim .karanlık ışık görmeyen bi ortamda samsung galxy nesuxusunuzda siyah bi resim acin tamamen siyah bi resim acin ve ortamda karanlik olsun ekranda ufak ufak ikisi simetlik göz şeklinde lekeler görüyomusunuz bu normalmidir ?

İlk aldigimda benim teldede olmustu arastirdim ekrandan kaynakli bisey bende cizgi seklinde idi sadece cok karanlk ortamlarda belli oluyodu bende ertesi gun aldigim yere gotturdum yenisi ile degistirdim. Tanidigin bildigin yerden almanin avantaji:). Bu arada cihazim yurtdisi.

Aynen benimkiside yurtdışı cizgiler anlattigin gibi cok karanlik ortamda brlli oluyor kafama takıldı bende götürdüm haliylr nasil bisey oldugunu gösteremedim ortam aydınlık oldugu icin fakat o dokunmatik teknolojisiyle ilgili oldugunu söledi ve normal dedi .degistirmek istesem degistirememde cunkü cihazi acinca ikinci el oldu kardes:) her nexusta yokmu bu cizgiler senin yeni aldiginda yok galiba ?

Yeni aldigimda yok bende cok zor göstermistim o cizgileri. Daha sonra dedim bn o kadar para verdim kullanmam bn bunu diye vitrinden acilmamis kutuyu aldim ötekini koydum :))) degistirdi telefoncu bence hakkini ara degistir;)

Valla gösterebilirsem iyi adam sıkıntı cıkarıcak gibi duruyor o normal falan diyo anlamadım neden böyle oldu sıfır aldım kendim acmıstım nexusuda

Kardes bende sıfır actim cizgiler cikinca degistirdim olabilir bu fabrika hatasi sonucta...

Anladım saolasın .her nexusta olmadıgını ögrendigin iyi oldu gidip degistiririm .saolasın yardımın icin :)

arkadaşlar benim bildiğim bu bir sorun değil ekranın özelliğidir. bu konuda daha önce konuşulmuştu. değiştirenler karanlık bir yerde beyaz sayfa açıp ekran ışığını iyice düşürürse yine ekranın çizgili olduğunu8 görecektir fazla dert etmeyin ekran parlaklığı %40-50 seviyelerinden sonra fark edemezsiniz.

Aynen, onlar eğer nokta nokta şeklinde küçük aralıklarla düzgün bir şekilde sıralı görülüyorsa normal, her dokunmatik telefonda var onlar. Görmek bazılarında zor olabilir belki hepsi bu.

Göz ve agız resmi gibi altta simetrik bi sekil var düzgün bir şekil aslında ölü pixelde degil renk veriyor ekran .üst kasimdada noktalar gozukuyor ama siyah siyah sirali degil urunu alali bi hafta falan oldu ve sıfır aldım dedigim gibi .

Dediginiz pentile diziliminden kaynakli bnim ilk aldigim nexusta google amleminin oldugu yrrde sadece siyahta farkedilen cizgiler ve onun ustunde oval bi sekil vardi degistirdim yeni aldigimda yok.

• quote:

quote:

quote:

Odin ile guncelledikten hemen arkasından yeni guncelleme var dedi ve IMM76I yukledi ama telefonda bariz yavaslık var. Ozellikle ekran kilidini acarken ve ana menuye girisler akıcı degil. Tavsiye edebileceginlz custom rom varmı acaba?

Valla root'lu cihazım ama 5 aydır stock rom kullanıyorum ve gayet memnunum hiçbir yavaşlık söz konusu değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla root'lu cihazım ama 5 aydır stock rom kullanıyorum ve gayet memnunum hiçbir yavaşlık söz konusu değil.

Birde bugün telefonu rootladım ama superuser çalışmıyor. root explorer kurdum mesela root yetkisi alamıyor o yüzden çalışmıyor.. menüde superuser var ama etkisiz.. bunun bir çözümü var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım peki zararı varmı degistirmem mantıklı olurmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Merhaba arkadaşlar, bu telefondan sıfır kutusunda kayıtsız olarak internette var 885 TL, sizce alınır bir telefon mu, s2 ve optimus 3d arasında..

Up

• bende uzun zamandır bu telefonu araştırıyorum. optimusu bilmiyorum ama bence s2 yerine bu telefon alınır. Almanya satrun deki fiyatı 740tl tabi tax free'yi de düşünce. o yüzden bulduğun fiyat bence iyi. Tabi pasaport kaydı falan var mı onu bilmiyorum.
    hangi sitede satılıyor 885tl'ye linkini gönderebilir misin?
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar, bu telefondan sıfır kutusunda kayıtsız olarak internette var 885 TL, sizce alınır bir telefon mu, s2 ve optimus 3d arasında..

Up

optimus 3d alma derim ben kullandım çok güzel cihaz ama kaba duruyor ve çok ağır. performansı iyi bir cihaz. cihazı kesinlikle güncel kullanamazsın çünkü lg güncelleme yayınlamıyor custom rom çok yoktu kullandığımda 3d olduğundan kesin birşeyi çalışmıyordu. birde ram 512 çok düşük ddr2 falanda hikaye hiçbir farkı yok.
  • Daha dün akşam Galaxy Nexus alarak aranıza katıldım. Telefonu gerçekten çok beğendim, ama şöyle bir sorunum var ki çözebileceğimi umut ettiğim için panik yapmıyorum.

Telefonu kies'e bağlayamadım, daha önce Galaxy Ace kullanıyordum. Kies olmadan fotoğraflarımı telefona atmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. Müzikleri vs atarken bir sorun çıkmadı fakat fotoğrafları bir türlü kopyalayamıyorum.

Çözüm önerisi olan var mı acaba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yani o cizgi ve oval yapı normalmidir degistirmeme neden degil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: brhndrn

Daha dün akşam Galaxy Nexus alarak aranıza katıldım. Telefonu gerçekten çok beğendim, ama şöyle bir sorunum var ki çözebileceğimi umut ettiğim için panik yapmıyorum.

Telefonu kies'e bağlayamadım, daha önce Galaxy Ace kullanıyordum. Kies olmadan fotoğraflarımı telefona atmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. Müzikleri vs atarken bir sorun çıkmadı fakat fotoğrafları bir türlü kopyalayamıyorum.

Çözüm önerisi olan var mı acaba?

Kies 'i bosver, Air Droid veya Wifi Explorer tarzı bir programla işini halledebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: civeng

bende uzun zamandır bu telefonu araştırıyorum. optimusu bilmiyorum ama bence s2 yerine bu telefon alınır. Almanya satrun deki fiyatı 740tl tabi tax free'yi de düşünce. o yüzden bulduğun fiyat bence iyi. Tabi pasaport kaydı falan var mı onu bilmiyorum.
    hangi sitede satılıyor 885tl'ye linkini gönderebilir misin?

arkadaşın söylediği ilan bu hocam

http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-Nexus-I9250-16-Gb-Cep-Telefonu__isp3501150

• 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.