Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhndrn

Daha dün akşam Galaxy Nexus alarak aranıza katıldım. Telefonu gerçekten çok beğendim, ama şöyle bir sorunum var ki çözebileceğimi umut ettiğim için panik yapmıyorum.

Telefonu kies'e bağlayamadım, daha önce Galaxy Ace kullanıyordum. Kies olmadan fotoğraflarımı telefona atmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. Müzikleri vs atarken bir sorun çıkmadı fakat fotoğrafları bir türlü kopyalayamıyorum.

Çözüm önerisi olan var mı acaba?

illa kies olsun diyorsan buyur :)

Kies air , wifi üzerinden bağlanarak herşeye ulaşabilirsin.

• Arkadaşlar cihaz geldi bana sorun yok . Daha önce kullanmıştım kısa süreli ama zamanla aşık ediyor kendine cihaz
  • Arkadaşlar selam.

Telefoncu tanıdığım bir foto çekip göndermiş, tanıdık olduğundan ucuza verecek. Fakat kendisine de sormadım henüz. Telefonun arkasında Google yazıyor. T-Mobile cihazı, üzerinde yazıyor. 300 lira diyor. Bu fiyata siz gidip alamazsınız belki, fakat Nexus desem bakıyorum bu fiyata olması imkânsız.

Bunun modeli ne olabilir, yoksa başka bir model de çakma kapak mı yaptılar?
  • Fotoyu eklerseniz bakarız. 300e imkansız gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 29 Mayıs 2012; 15:55:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy SIII den 48 GB Bedava Veri alanı Dropbox uygulamasını Artık Herkes Kullanabilecek !! (Dünyada ilk tarafımdan düzenlenmiştir).

Dropbox ile yapılan anlaşma çerçevesinde, ücretsiz olarak 2GB olan Dropbox hesabı, Galaxy S3 kullanıcıları için 50GB’a çıkarılıyor. Kayıt yapıldıktan sonra 2 yıl boyunca kullanılan bu hesap normalde sadece Samsung Galaxy III kullanıcıları için sunuluyor.

Takii bugüne kadar!! , Dropboxu artık sizde 2 yıl boyunca SGSIII cihazınız olmasa bile kullanabileceksiniz. Dünyada ilk benim tarafımdan yapılan çalışmanın ana konusu Xda-Developers sitesinde de sunulmaktadır.

buyrun ilgili konu linki:

XDA Developers
    [APP] Dropbox APK with + 48GB of space leaked from SGSIII
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1679626

Yapmanız gerekenler eğer daha önceden cihazınızda Dropbox yüklü ise alttaki yöntemle silmelisiniz.

Dropboxun datalarını temizleyin , durmaya zorla diyin ve silin . Ayarlar > Uygulamalar> Uygulamarı yönetin ve Dropboxı bulun. durmaya zorla diyerek siliniz.

ClockWorkMod yükleme yöntemi ;

Dahili sdcardınıza yükleyerek CWM recovery ile flashlayınız.

1.) Dropbox ait önceki uygulamaları cihazınızdan siliniz.
    2.) Alttaki linklerden uygulamayı indirin ve yükleyin.

yada;

https://hotfile.com/dl/157101366/c4ea76e/CWM-S3-Dbox.zip.html

yada;

www.directmirror.com
    Oops! - 404 Not Found | WoWDeals : All Deals in One Place
    http://www.directmirror.com/files/60HA419T

3.) Uygulamaya giriş yapın ve yaklaşık 10 dakika içinde 48 Gb lık yeni alanınızın kullanıma açıldığını içeren bir mesaj alacaksınız. Mailinizi de kontrol ediniz.

Elle ekleme yapmak isterseniz alttaki yöntemi uygulayabilirsiniz.

root explorer ve benzeri uygulamarı kullanarak alttaki adımları uygulayın.

Systemde ilgili dosyaları ekleyin ;

system/app/Dropbox.apk
    system/app/DropboxOOBE.apk

ve;

system/framework/com.dropboxpartner.jar

gerekli izinleri veriniz. ; rw- r-- r-- chmod 644 dosyaismi.

Bunları da yaptıktan sonra cihazınıza restart adın . Tekrar açtığınızda ve dropbox uygulamasına girdiğinizde sizin için 48 Gb extra alan kullanıma hazır olacak.

Kişisel hesabımdan bazı resimler ;

Hesapta 5 adımı bitirmediyseniz alttaki linkteki 5 adımı bitirdiğinizde hesabınız 50 Gb'a çıkacaktır.

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ

Donanımhaber için açılmış ilgili konu sayfası:

http://forum.donanimhaber.com/m_61421597/tm.htm

Xda-Developersda Tüm Dünyaya ilk defa sunulan çalışmamın linki:

XDA Developers
    [APP] Dropbox APK with + 48GB of space leaked from SGSIII
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1679626

eng_matt bu sitedeki kullanıcı adımdır. Donate me tuşuna basarsanız. Adıma açılmış paypal hesabını görürsünüz.

• Arkadaslar forumu basından berı takıp edıyorum paylasımlar çok ıyı ve cok ısımıze yarıyor tesekkurler emegı gecen herkeze. Yalnız dıkkatımı cektı goremedım kullanmakta oldugunuz nesux uyumlu navigasyon programı hangısıdır. Telefona bıtane olsun tam olsun dedırcek navıgasyon hangısıdır paylasırsanız sevınırım saygılar....
  • Sygic çözünürlük olarak tam oluyor deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende nasipse bugün alacağım bu cihazdan, cihaz 900 liraya gelecek umarım malum ime kayıt yöntemi başımı ağrıtmaz..
  • Arkadaşlar bugün franco kernel updater yükledim sanırım ondan sonra oldu telefonu bilgisayara taktğımda bilgisayar sadece şarj oluyor, bilgisayar telefonu görmüyor. Aygıt yöneticisinde de yok (hatalı yanlış driver gibi bir durum da yok yani).
    Sorun ve çözümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umademelol2004

Arkadaşlar bugün franco kernel updater yükledim sanırım ondan sonra oldu telefonu bilgisayara taktğımda bilgisayar sadece şarj oluyor, bilgisayar telefonu görmüyor. Aygıt yöneticisinde de yok (hatalı yanlış driver gibi bir durum da yok yani).
    Sorun ve çözümü nedir?

fast usb charge tikini kaldırın uygulamada
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Orijinalden alıntı: umademelol2004

Arkadaşlar bugün franco kernel updater yükledim sanırım ondan sonra oldu telefonu bilgisayara taktğımda bilgisayar sadece şarj oluyor, bilgisayar telefonu görmüyor. Aygıt yöneticisinde de yok (hatalı yanlış driver gibi bir durum da yok yani).
    Sorun ve çözümü nedir?

fast usb charge tikini kaldırın uygulamada

Hocam cansın can. Çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekzan32

quote:

Orijinalden alıntı: can6prmk

quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga

quote:

quote:

Dün telefonu odin ile 4.0.4'a yükselttim ama 4.0.2'ye göre daha yavaş ve wifi bağlantısının çekim gücü daha az gibi. Sizinkide öylemi beyler?

OTA ile 2 defa 4.0.4 güncellemesi aldım 2'side sorunsuzdu. İlkinde çok sorun yaşayanlar oldu senin gibi ama IMM76I derleme numaralı 4.0.4'te sorun yok.

Odin ile guncelledikten hemen arkasından yeni guncelleme var dedi ve IMM76I yukledi ama telefonda bariz yavaslık var. Ozellikle ekran kilidini acarken ve ana menuye girisler akıcı degil. Tavsiye edebileceginlz custom rom varmı acaba?

Valla root'lu cihazım ama 5 aydır stock rom kullanıyorum ve gayet memnunum hiçbir yavaşlık söz konusu değil.

Yani o cizgi ve oval yapı normalmidir degistirmeme neden degil mi ?

Çizgi ve oval yapıdan kastınız?

• bu galaxy nexus i9250 ye i9100 veya i9000 araç şarj aleti uyar mı?

örnek

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dün telefonu odin ile 4.0.4'a yükselttim ama 4.0.2'ye göre daha yavaş ve wifi bağlantısının çekim gücü daha az gibi. Sizinkide öylemi beyler?

OTA ile 2 defa 4.0.4 güncellemesi aldım 2'side sorunsuzdu. İlkinde çok sorun yaşayanlar oldu senin gibi ama IMM76I derleme numaralı 4.0.4'te sorun yok.

Odin ile guncelledikten hemen arkasından yeni guncelleme var dedi ve IMM76I yukledi ama telefonda bariz yavaslık var. Ozellikle ekran kilidini acarken ve ana menuye girisler akıcı degil. Tavsiye edebileceginlz custom rom varmı acaba?

Valla root'lu cihazım ama 5 aydır stock rom kullanıyorum ve gayet memnunum hiçbir yavaşlık söz konusu değil.

geceleyin karanlikta ekranda siyah bi resim actigimda ekranda iki tane siyah cizgi ve yukari kisimlarindada ufak ufak siyah noktalar gozukuyor en altta ise yarım cemberimsi bi sekil var .ama ekrana renkli bisey actigimda bunlar kayboluyor sadece siyah bi goruntu geldigi zaman belli oluyor bu sekiller

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

geceleyin karanlikta ekranda siyah bi resim actigimda ekranda iki tane siyah cizgi ve yukari kisimlarindada ufak ufak siyah noktalar gozukuyor en altta ise yarım cemberimsi bi sekil var .ama ekrana renkli bisey actigimda bunlar kayboluyor sadece siyah bi goruntu geldigi zaman belli oluyor bu sekiller

Bu zamana kadar (5 aydır) farketmediğime göre yoktur diye düşündüm ama sırf senin için siyah bir fotoğraf açıp denedim bu saatte yeteri kadar zifiri karanlıktı odam ve bahsettiklerine benzer hiçbir şey gözüme çarpmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

bu galaxy nexus i9250 ye i9100 veya i9000 araç şarj aleti uyar mı?

örnek

http://www.hizlial.com/u02.024.1271.0013/Samsung-Arac-Sarj-Cihazi-CAD300UBE

Bu şarj Nexus dahil smartphone olarak geçen Samsung, Lg, Sony Ericsson, Motorola, HTC ve Blackberry ile uyumludur. Ama sadece üst seviye telefonları ile. Ucuz modellerinde eski tip kendine has şarj kullanan markalar mevcut. Şuan iPhone dışında hepsi micro usb giriş kullanıyor.

• merhaba arkadaslar.ben cwmden temalar yüklüyorum ama şöyle bir sorunum var.mesela aokp m5 uyumlu kırmızı bir temayı cwmden önce wipe cache sonra dalvik cache yapıp installdan temayı yüklüyorum.kırmızıdan sıkıldım mavi bir tema yüklemek istiyorum ama mavide aynı yöntemlerle yükledikten sonra telefonda kırmıızıdan eserler kalıyor.bir kaç menü ikonları kırmızı temadan kalmış oluyor veya menude kırmızı temadan menü renkleri kalıyo.maviyi tamamen kullanamıyorum.dalvik felan yapıyorum ama yine aynı.bu tema yüüklemede bilmediğim metodlarmı var acaba diye size sormak istedim.teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

bu galaxy nexus i9250 ye i9100 veya i9000 araç şarj aleti uyar mı?

örnek

http://www.hizlial.com/u02.024.1271.0013/Samsung-Arac-Sarj-Cihazi-CAD300UBE

Bu şarj Nexus dahil smartphone olarak geçen Samsung, Lg, Sony Ericsson, Motorola, HTC ve Blackberry ile uyumludur. Ama sadece üst seviye telefonları ile. Ucuz modellerinde eski tip kendine has şarj kullanan markalar mevcut. Şuan iPhone dışında hepsi micro usb giriş kullanıyor.

Anladım hocam saol .bende napıcagımı şaşırdım yani o kadar para verip aldım yarısı normal bendede var diyor yarısı yok bende diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: jacoupe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler ben daha yeni samsung galxy nexus aldım merak ettigim bisey var benim icin bi deney yapabilirmisiniz galxy nexusu olanlar yapip cevap verirse sevinirim .karanlık ışık görmeyen bi ortamda samsung galxy nesuxusunuzda siyah bi resim acin tamamen siyah bi resim acin ve ortamda karanlik olsun ekranda ufak ufak ikisi simetlik göz şeklinde lekeler görüyomusunuz bu normalmidir ?

İlk aldigimda benim teldede olmustu arastirdim ekrandan kaynakli bisey bende cizgi seklinde idi sadece cok karanlk ortamlarda belli oluyodu bende ertesi gun aldigim yere gotturdum yenisi ile degistirdim. Tanidigin bildigin yerden almanin avantaji:). Bu arada cihazim yurtdisi.

Aynen benimkiside yurtdışı cizgiler anlattigin gibi cok karanlik ortamda brlli oluyor kafama takıldı bende götürdüm haliylr nasil bisey oldugunu gösteremedim ortam aydınlık oldugu icin fakat o dokunmatik teknolojisiyle ilgili oldugunu söledi ve normal dedi .degistirmek istesem degistirememde cunkü cihazi acinca ikinci el oldu kardes:) her nexusta yokmu bu cizgiler senin yeni aldiginda yok galiba ?

Yeni aldigimda yok bende cok zor göstermistim o cizgileri. Daha sonra dedim bn o kadar para verdim kullanmam bn bunu diye vitrinden acilmamis kutuyu aldim ötekini koydum :))) degistirdi telefoncu bence hakkini ara degistir;)

Valla gösterebilirsem iyi adam sıkıntı cıkarıcak gibi duruyor o normal falan diyo anlamadım neden böyle oldu sıfır aldım kendim acmıstım nexusuda

Kardes bende sıfır actim cizgiler cikinca degistirdim olabilir bu fabrika hatasi sonucta...

Anladım saolasın .her nexusta olmadıgını ögrendigin iyi oldu gidip degistiririm .saolasın yardımın icin :)

arkadaşlar benim bildiğim bu bir sorun değil ekranın özelliğidir. bu konuda daha önce konuşulmuştu. değiştirenler karanlık bir yerde beyaz sayfa açıp ekran ışığını iyice düşürürse yine ekranın çizgili olduğunu8 görecektir fazla dert etmeyin ekran parlaklığı %40-50 seviyelerinden sonra fark edemezsiniz.

Aynen, onlar eğer nokta nokta şeklinde küçük aralıklarla düzgün bir şekilde sıralı görülüyorsa normal, her dokunmatik telefonda var onlar. Görmek bazılarında zor olabilir belki hepsi bu.

Göz ve agız resmi gibi altta simetrik bi sekil var düzgün bir şekil aslında ölü pixelde degil renk veriyor ekran .üst kasimdada noktalar gozukuyor ama siyah siyah sirali degil urunu alali bi hafta falan oldu ve sıfır aldım dedigim gibi .

Dediginiz pentile diziliminden kaynakli bnim ilk aldigim nexusta google amleminin oldugu yrrde sadece siyahta farkedilen cizgiler ve onun ustunde oval bi sekil vardi degistirdim yeni aldigimda yok.

Anladım peki zararı varmıdır bu cizgilerin bazıları benm telde yok diyor bazilari var diyor anlamadım .degistirmeme sebepmidir

• 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.