Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy Nexus ile Android Jelly Bean 4.1.1

(Donanimhaber.com incelemesi)

Youtube üzerinden izlemek isteyenler için eklenmiştir. Siteden izleyemeyenler buradan bakabilir.

• İstanbul içinde satın alabileceğim güvenilir bir yer var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRkannYLDZ

quote:

Orijinalden alıntı: seyranlioglu

Evet arkadaşlar Nexus için Android JB 4.1 resmi güncellemesini dün itibariyle kurmuş bulunuyorum. Daha tam çözememiş olmakla birlikte menü geçişlerinde muhteşem bir hızlanma var. kilit ekranında google kısa yolu gelmiş. bir kaç ekstra program gelmiş ama en önemlisi oldukça stabil çalışıyor. Yanlız eskiden çaıuşan bir kaç program artık çalışmıyor.

usta nasıl kurdunuz yardımcı olurmusunuz... bendede Nexus var 4.0.2 yüklü.. sistem güncellemelerine geliyorum güncelleme yok diyor.. nasıl yapıcam ben bunu :S

valla internete devamlı bağlı oluyorum ama öyle tahmin ediyorum ki üretim bölgesine göre veya dağıtım bölgesine göre değişiklik gösteriyor güncelleme zamanı. Ben özellikle fransız üretimi aldım herhalde ilk olarak bu bölge cihazlarına verdiler güncellemeyi sanırım sırayla yakın zamanda herkese dağıtılır.sen güncellemeleri otomatik yap, internetten kopma en kısa zamanda gelir.

• O inceleme videosunda yazdığı gibi kamera gerçekten Exmor R mı acaba?
  • Android 4.1.1 Jelly Bean’e Adobe Flash Player Nasıl Kurulur?

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce Adobe, Flash Player desteğini Android’in yeni sürümlerinden çekeceğini açıklamıştı. Yani Android 4.1 Jelly Bean için Adobe Flash Player yayınlanmayacaktı.

Fakat XDA Developers ekibi Jelly Bean’e uyumlu Flash Player sürümünü yayınladı. Yazımızın devamından Android 4.1′e Adobe Flash kurulumu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz…

Android 4.1 Jelly Bean’e Adobe Flash Player Kurulumu:

Önemli Notlar:

Dosyalar Google Play Store‘da ücretsiz olan uygulamalardır.

Bu kurulum ve dosyalar sadece Android 4.1 Jelly Bean sürümüne sahip cihazlar için geçerlidir.

1-) İlk olarak Adobe Flash Player‘ın apk dosyasını, güncel Flash Player
    sürümünü ve Dolphin Browser HD uygulamasını indirmeniz gerekiyor.

Adobe Flash Player APK :

Flash Player 11.1.102.59 sürümü

MediaFire
    flash_player_11.1.102.59
    http://www.mediafire.com/?7xc7mkovn4pac6r

Dolphin Browser HD 8.5.1 APK (Flash destekli)

MediaFire
    Dolphin_Browser_HD_8.5.1
    http://www.mediafire.com/?syd254nj8pby22e

2-) İndirdiğiniz dosyaları SD Kartınıza kopyalayın.

3-) Uygulamaların sırayla hepsinin herhangi bir dosya yöneticisi programı ile kurulumunu gerçekleştirin

( APK Manager uygulamasını tavsiye edebiliriz).

4-) Tarayıcı ayarlarına girin ve Flash Player seçeneğindeki işareti kaldırın
    (isteğinize göre her zaman açık da yapabilirsiniz).

5-) Tüm işlemler bittiğinde artık Android 4.1 cihazınızda Flash Player kullanabileceksiniz.

Kaynak - GSMArena

• Android Telefonunuzun Batarya Süresini İkiye Katlayacak Resmi İpucu!

Akıllı telefonların özelliklerinin artmasıyla, her ne kadar daha güçlü bataryalar kullanılıyor olsa da; kullanılan parlak ekranlar, Wi-Fi gibi bağlantılar bataryayı ister istemez oldukça hızlı tüketiyor.

Samsung, HTC gibi Android telefon kullanıcıları için HTC Temsilcisi tarafından ortaya çıkan resmi ipucu;
    telefonlarınızın bataryasından daha fazla verim almanızı sağlayarak, pil ömrünü ikiye katlıyor…

Samsung Galaxy Nexus ,Samsung Galaxy S 2, HTC One X, Sony Xperia S ve son olarak da Galaxy S 3
    gibi gelişmiş özelliklere sahip Android telefonların batarya süreleri; Wi-Fi, Bluetooth, GPS gibi bağlantı özellikleri,
    uygulama ve oyun kullanımına bağlı olarak değişiklik göstermekte.

HTC’nin yayınladığı ve birçok Android kullanıcısı tarafından doğrulanan ipucunu
    nasıl kullanacağınızın adımlarını anlatalım isterseniz:

-Telefonunuzu açın ve telefonunuzu 8 saat veya daha uzun süre şarj edin
    (bu süre boyunca şarjdan çıkarmayın).

-Ardından telefonunuzu şarjdan çıkarın ve kapatın.
    Telefon kapalıyken 1 saat kadar telefonunuzu tekrar şarja takın.

-Sonrasında telefonunuzu tekrar şarjdan çıkarın, telefonunuzu açın ve 2 dakika bekleyip;
    telefonunuzu kapatın ve tekrar 1 saat daha şarj edin.

-Yukarıdaki; HTC tarafından resmi olarak Android cihazlar için açıklanan
    ve kullanıcıların da onayladığı batarya süresini artırma ipucunu;
    doğru bir şekilde yaptığınız taktirde telefonunuzun batarya ömrünü ikiye katlayabilirsiniz.

Kaynak - AndroidAdvices

• Denemeye deger. tesekkurler bilgi icin.

• Herkese gunaydin. Gecen hafta jelly bean guncellemesini yaptim ve cok da memnundum. Dun gece tlfu kapatip yeniden actim, acilirken; "downloading - do not turn off target" yazisi(hatirladigim kadariyla) cikti ekranda. Bende yarim saat kadar bekledim fakat ekran degismedi ve oyle biraktim,3 saat kadar sonra durum ayniydi. Bende en azindan ekranin isigini kapatmak icin power tusuna bir kez bastim, tlf kapanmis... Su an tlf acilmiyor. Ne yapabilirim? Yardimci olabilirseniz sevinirim, tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: korhin

Herkese gunaydin. Gecen hafta jelly bean guncellemesini yaptim ve cok da memnundum. Dun gece tlfu kapatip yeniden actim, acilirken; "downloading - do not turn off target" yazisi(hatirladigim kadariyla) cikti ekranda. Bende yarim saat kadar bekledim fakat ekran degismedi ve oyle biraktim,3 saat kadar sonra durum ayniydi. Bende en azindan ekranin isigini kapatmak icin power tusuna bir kez bastim, tlf kapanmis... Su an tlf acilmiyor. Ne yapabilirim? Yardimci olabilirseniz sevinirim, tesekkurler.

quote:

Herkese gunaydin. Gecen hafta jelly bean guncellemesini yaptim ve cok da memnundum. Dun gece tlfu kapatip yeniden actim, acilirken; "downloading - do not turn off target" yazisi(hatirladigim kadariyla) cikti ekranda. Bende yarim saat kadar bekledim fakat ekran degismedi ve oyle biraktim,3 saat kadar sonra durum ayniydi. Bende en azindan ekranin isigini kapatmak icin power tusuna bir kez bastim, tlf kapanmis... Su an tlf acilmiyor. Ne yapabilirim? Yardimci olabilirseniz sevinirim, tesekkurler.

3- GALAXY NEXUS FABRİKA AYARLARINA ÇEVİRME( YAKJU )

Galaxy Nexus cihazları YAKJU olarak fabrika güncel sürümüne çevireceğiz yada yükselteceğiz..Cihazlar ilk çıktığında 4.0.1 güncellemesi vardı.Şuan da google resmi olarak en son 4.0.2 güncellemesini yayınladı.İCL53F olarak kodlandırdığı bu gücelleme paketi indirmiş olduğunuz Root klasörü içinde mevcuttur.

Telefonun Sürüm kodunu Quadrant programıyla system information bölümünden öğrenebilirsiniz.Product kodu YAKJU yada YAKJUXW yada farklı bir şey yazabilir.Biz aşağıdaki güncelleme ile Cihazımızı 4.0.2 YAKJU sürümüne yükselteceğiz...

Öncelikle Telefonu kapatıp Fastboot mod da açıyoruz ve USB kablo ile Pc ye bağlıyoruz...

b]Window7 yada Vista kullananlar

C dizinindeki Root klasörünün içine girip Sol Shift tuşuna basılı tutarak Mouse 'a sağ tıklayın ve ''Komut penceresini burada aç''sekmesini seçin

XP kullananlar

Başlat tan Çalıştır seçeneğini seçip cmd yazın ve Enter a basın..Çıkan dos ekranına cd c:\root yazın enter'a basın

Şimdi bu komut penceresine aşağıda numaralandırarak yazdığım komutları sırasıyla girin.Her komuttan sonra enter yapıp işlemin bitmesini bekleyin....

Resim, takriben 12% (600x303) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (676x341) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.

1- fastboot-windows flash bootloader bootloader-maguro-primekk15.img
    2- fastboot-windows reboot-bootloader
    3- fastboot-windows flash radio radio-maguro-i9250xxkk6.img
    4 -fastboot-windows reboot-bootloader
    5 -fastboot-windows -w update image-yakju-icl53f.zip

Sırasıyla işlemleri yaptıktan sonra Cihaz açılacak ve Galaxy Nexus fabrika ayarlarına ( Stock ) dönmüş olacak...

• 4.1.1 güncellemesi çıktığından beri kullanırım. hiç keşke flash açabilseydim demedim. galiba İphone'culara hak vermek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyranlioglu

quote:

quote:

3- GALAXY NEXUS FABRİKA AYARLARINA ÇEVİRME( YAKJU )

Galaxy Nexus cihazları YAKJU olarak fabrika güncel sürümüne çevireceğiz yada yükselteceğiz..Cihazlar ilk çıktığında 4.0.1 güncellemesi vardı.Şuan da google resmi olarak en son 4.0.2 güncellemesini yayınladı.İCL53F olarak kodlandırdığı bu gücelleme paketi indirmiş olduğunuz Root klasörü içinde mevcuttur.

Telefonun Sürüm kodunu Quadrant programıyla system information bölümünden öğrenebilirsiniz.Product kodu YAKJU yada YAKJUXW yada farklı bir şey yazabilir.Biz aşağıdaki güncelleme ile Cihazımızı 4.0.2 YAKJU sürümüne yükselteceğiz...

Öncelikle Telefonu kapatıp Fastboot mod da açıyoruz ve USB kablo ile Pc ye bağlıyoruz...

b]Window7 yada Vista kullananlar

C dizinindeki Root klasörünün içine girip Sol Shift tuşuna basılı tutarak Mouse 'a sağ tıklayın ve ''Komut penceresini burada aç''sekmesini seçin

XP kullananlar

Başlat tan Çalıştır seçeneğini seçip cmd yazın ve Enter a basın..Çıkan dos ekranına cd c:\root yazın enter'a basın

Şimdi bu komut penceresine aşağıda numaralandırarak yazdığım komutları sırasıyla girin.Her komuttan sonra enter yapıp işlemin bitmesini bekleyin....

Resim, takriben 12% (600x303) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (676x341) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.

1- fastboot-windows flash bootloader bootloader-maguro-primekk15.img
    2- fastboot-windows reboot-bootloader
    3- fastboot-windows flash radio radio-maguro-i9250xxkk6.img
    4 -fastboot-windows reboot-bootloader
    5 -fastboot-windows -w update image-yakju-icl53f.zip

Sırasıyla işlemleri yaptıktan sonra Cihaz açılacak ve Galaxy Nexus fabrika ayarlarına ( Stock ) dönmüş olacak...

Sayın seyranlioglu ilgilendiğiniz için teşekkürler. İşlerim nedeniyle henüz anlattıklarınızı uygulayamadım. İlk fırsatta deneyip geri bildirimde bulunurum, tekrar teşekkür ederim.

• Beyler telefonu root yapmadan hani yukardan aşağıya elimize surukleyince bildirimler vs cikiyorya bu kısma wiki Bluetooth açma kapama barları ekleyebiliriz rootlu olmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 31 Temmuz 2012; 2:37:45 >
  • Telefonu dün gece sipariş ettim.aynı fiyata s2 vardı kafam buna yattı.şimdi sahip kafasiyla tum bu yazılanları bir daha okudum moralim bozuldu.yok yajkuymus yok yajkuxw siymis, yok rootmus bootloadermis falan...lanet olsun canım çok sıkıldı bende sanıyorum ki telefon gelecek direk internete bağlanıp jelly bean yükleyecem telefonum google in oz vücudu olmasının semeresini alacak.yok neymiş samsung karalarına göre dağıtıyormuş updateleri...bu telefon güncel olmassa alinmazki nette stock performansı mevcut.Hala şansım varken siparişimi iptal edip, s2 alabilirim o da ayni 1400 tl Hb da ....Moralim gerçekten çok bozuldu görüşlerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tembelherif

Telefonu dün gece sipariş ettim.aynı fiyata s2 vardı kafam buna yattı.şimdi sahip kafasiyla tum bu yazılanları bir daha okudum moralim bozuldu.yok yajkuymus yok yajkuxw siymis, yok rootmus bootloadermis falan...lanet olsun canım çok sıkıldı bende sanıyorum ki telefon gelecek direk internete bağlanıp jelly bean yükleyecem telefonum google in oz vücudu olmasının semeresini alacak.yok neymiş samsung karalarına göre dağıtıyormuş updateleri...bu telefon güncel olmassa alinmazki nette stock performansı mevcut.Hala şansım varken siparişimi iptal edip, s2 alabilirim o da ayni 1400 tl Hb da ....Moralim gerçekten çok bozuldu görüşlerinizi bekliyorum

hiç moraliniz bozulmasın en iyisini yapmışsınız. bu cihaz daha 2-3 sürüm güncelleme alır. s2 4.1.1 den sonra belki alır belki almaz. işlemler hiç zor değil. ayrıca bu konu güncel değil güncel konuya bekleriz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_60744861/mpage_75/f_/key_//tm.htm#64019140

• quote:

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

quote:

Orijinalden alıntı: tembelherif

Telefonu dün gece sipariş ettim.aynı fiyata s2 vardı kafam buna yattı.şimdi sahip kafasiyla tum bu yazılanları bir daha okudum moralim bozuldu.yok yajkuymus yok yajkuxw siymis, yok rootmus bootloadermis falan...lanet olsun canım çok sıkıldı bende sanıyorum ki telefon gelecek direk internete bağlanıp jelly bean yükleyecem telefonum google in oz vücudu olmasının semeresini alacak.yok neymiş samsung karalarına göre dağıtıyormuş updateleri...bu telefon güncel olmassa alinmazki nette stock performansı mevcut.Hala şansım varken siparişimi iptal edip, s2 alabilirim o da ayni 1400 tl Hb da ....Moralim gerçekten çok bozuldu görüşlerinizi bekliyorum

hiç moraliniz bozulmasın en iyisini yapmışsınız. bu cihaz daha 2-3 sürüm güncelleme alır. s2 4.1.1 den sonra belki alır belki almaz. işlemler hiç zor değil. ayrıca bu konu güncel değil güncel konuya bekleriz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_60744861/mpage_75/f_/key_//tm.htm#64019140

İnşaallah öyle olurda yinede korkuyorum isim gücüm yokmuş gibi sürekli telefonla vakit kaybetmekte istemiyorum kafam rahat kullanırım diye bunu seçmiştim yoksa bi anlamı olmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: qazxcv

4.1.1 güncellemesi çıktığından beri kullanırım. hiç keşke flash açabilseydim demedim. galiba İphone'culara hak vermek lazım

Titanium Backup ile Adobe Flash Player ı geri yükleyin flash player ın gelmesi lazım.
  • Arkadaşlar toolkit kullanmadan jelly bean e geçmek mümkün ota yoluyla almanın bir yolu var cihazım 4.0.2 telpa çıkışlı güncellemeler gelmiyor, garanti gitsin de istemiyorum, yani resmi yollardan başka bi şansımız var mı?, telpayı aradım cihazı teknik servise getirin dediler , zaman kaybetmek istemiyorum açıkcası, şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazgann -- 4 Ağustos 2012; 22:43:03 >
  • Samsung Galaxy Nexus un mesaj saklama kapasitesi ne kadar ?
  • Bu telefonun Allah belasını versin, telefon durup dururken hafıza kartı dahil herşeyi sıfırlamış.7 senedir akıllı telefon kullanıyorum .İlk defa böyle birşey geldi başıma. Herşeyimi kaybettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Bu telefonun Allah belasını versin, telefon durup dururken hafıza kartı dahil herşeyi sıfırlamış.7 senedir akıllı telefon kullanıyorum .İlk defa böyle birşey geldi başıma. Herşeyimi kaybettim

Hafıza Kartı takılmiyor ki bu telefona

• 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.