Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende yen btane nexus aldim hersey guzelde sistem info programinda telefonun bahsedilen ozellikleri ayni degil mesela islemci konunun ilk sayfasinda v9 diyor sistem infoda v7 diyor ekran cozunurluk 720x1280 sistem infoda 720x1184 yaziyor telefondmi programmdami.bi tuhaflik var anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar whattsup kullanan varmı aranızda programı kullanabiliyormusunuz sabahtan beri kimseye msj gönderemiyorum çok kötü bir durum kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim herkeze iyi forumlar

• Merhaba. Satılık nexus kılıfı olan varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexusumu satiyorim ilgilenenler dukkanima bakabilir

• Bnde alıyorum bi tane yakında katılırım aranıza :) Tavsiye ediceginiz bişey varmı alırken dikkat etmem gereken bişey fln...
  • 1 aydır bekliyordum 4.1 güncellemesini ve sonunda bugün oldu :D hem de tam doğum günümde :D şaka gibi. Samsung'un hediyesi oldu.
  • Arkadaşlar radyo önemli değilde görüntülü görüşme, oynanmış romlarla veya güncellemelerle yapılabiliyor mu?
    Telefona karar verme aşamasındayım.
  • YARDIMMMMM
    Arkadaşlar bir arkadşa One S almıştık hediye olarak ama rom atarken sorun olmuş,cihaz bootloder ve recoverye girebiliyor ama daha ileri gitmiyor,Niye bu forumda soruyosun diyeceksınız ama sizin daha çok tecrubenız vardır diye soruyorum arkadşlar,cihaz recovery veya bootloderderyken sabit olan sd cardını blg den gorebılırmıyız,içine rom dosyasını atabilir miyız arkadşlar,rom dosyasını atabılrsem yenıden rom yıkleyebelırm,bildgım kadarıyla nexusta da sd card takılamıyor,böyle bir sorunu nasl çözuyorsunuz acaba?Yardımlarınızı beklıyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parooksetin -- 10 Eylül 2012; 11:47:21 >
  • arkadaşlar orjinal nexus bataryası satıyorum. 25 tl ilgilenenler linkte tıklayabilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_65638644/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65638644
  • quote:

Orijinalden alıntı: parooksetin

YARDIMMMMM
    Arkadaşlar bir arkadşa One S almıştık hediye olarak ama rom atarken sorun olmuş,cihaz bootloder ve recoverye girebiliyor ama daha ileri gitmiyor,Niye bu forumda soruyosun diyeceksınız ama sizin daha çok tecrubenız vardır diye soruyorum arkadşlar,cihaz recovery veya bootloderderyken sabit olan sd cardını blg den gorebılırmıyız,içine rom dosyasını atabilir miyız arkadşlar,rom dosyasını atabılrsem yenıden rom yıkleyebelırm,bildgım kadarıyla nexusta da sd card takılamıyor,böyle bir sorunu nasl çözuyorsunuz acaba?Yardımlarınızı beklıyorum arkadaşlar

önerisi olan yok mu arkadşlar???
  • Merhaba arkadaslar , 4,1 guncellemesiyle arayuz akici oldu deniliyor bu akicilik sadece menúde mi oldu ? Yoksa internet tarayicisi ve facebook uygulamasida mi akici çalisiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Merhaba arkadaslar , 4,1 guncellemesiyle arayuz akici oldu deniliyor bu akicilik sadece menúde mi oldu ? Yoksa internet tarayicisi ve facebook uygulamasida mi akici çalisiyor ? 

Özellikle Chrome tarayıcı ile birlikte bir miktar hızlanma var.

• Arkadaşlar, sanalpazar üzerinden 850~900 TL civarlarına simfree ve IMEI kayıtlı olduğu söylenen, sıfır Nexus'lar bulunabiliyor. Alayım mı, sizce güvenilir midir, tecrübe ettiğiniz bir durum söz konusu mu? Teşekkürler. Anladığım kadarıyla çoğu Batman, Şırnak illerinden çıkışlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegriM

Arkadaşlar, sanalpazar üzerinden 850~900 TL civarlarına simfree ve IMEI kayıtlı olduğu söylenen, sıfır Nexus'lar bulunabiliyor. Alayım mı, sizce güvenilir midir, tecrübe ettiğiniz bir durum söz konusu mu? Teşekkürler. Anladığım kadarıyla çoğu Batman, Şırnak illerinden çıkışlı.

O fiyata yine o bölgelerden satın alıpta dolandırılan bir arkadaş var forumda. Ptt kargo ile gönderim yapıyorlar kapıda ödemeli. İmzalayıp paledi açınca gazete kağıdı çıkıyor. Dikkat et..

• quote:

Orijinalden alıntı: muzunman

quote:

Orijinalden alıntı: MegriM

Arkadaşlar, sanalpazar üzerinden 850~900 TL civarlarına simfree ve IMEI kayıtlı olduğu söylenen, sıfır Nexus'lar bulunabiliyor. Alayım mı, sizce güvenilir midir, tecrübe ettiğiniz bir durum söz konusu mu? Teşekkürler. Anladığım kadarıyla çoğu Batman, Şırnak illerinden çıkışlı.

O fiyata yine o bölgelerden satın alıpta dolandırılan bir arkadaş var forumda. Ptt kargo ile gönderim yapıyorlar kapıda ödemeli. İmzalayıp paledi açınca gazete kağıdı çıkıyor. Dikkat et..

Sanalpazar, GG veya Sahibinden.com GET ile alışveriş yaparsanız problem olmaz.
  • arkadaşlar ben güncelleyemi yaptım ancak WIRELESS ı açınca telefon otomatik olarak kendini kapayıp açmaya başlıyor lütfen yardım..
  • telefonu yeni aldım, fake imei yüklü 4.0.2 yüklü ve durmadan güncelleme istiyor, imei yi koruyarak güncelleme şansım var mı ?? Cevap veren arkadaşa mübarek günde çok duacı olurum :)
  • beni de eklermisiniz?kullanıcılara
  • quote:

Orijinalden alıntı: ula98

beni de eklermisiniz?kullanıcılara

Diğer konudan devam ediyoruz, bu konu aktif değil.

• beyler bende bu telefonu yeni alarak araniza katildim fakat windows xp sistemime usb ile bagladigim zaman mtp aygiti olarak gözüküyor ve dosya transferi yapamiyorum bunun icin nasil bir uygulama yüklemeyelim pc veya telefona, konuya çok göz atamadim zamanım olmadigi icin.
  • 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.