Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkdaşlar bnde bugun aranıza katıldım nexus umla :) Bir sorum olucak yalnız hattım kontrlu ve interneti hattan kullanıma kapatmak istiyorum şimdilik wifi ile kullanıcam bunu nasıl kapatabilirim ?

Birde kaydedilen no yu nasıl siliyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mose35 -- 20 Eylül 2012; 14:12:37 >
  • Beyler kolay gelsin ,

Nexus kullanıyorum yanlız şekil-şemaların yanlış olduğu için kitlendi ve şifre soruyor. Şifreyi bilmiyorum nasıl formatlarım ?
  • AOKP Maguro JB Build-3 Yüklemek İstiyorum.

Bunun Türkçe Yaması Var mı ? ve Bunun Yanında Hangi Kerneli Tavsiye Edersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ

Gönlüm önce Nexus sonra Atrix ten yana.

Tabi önereceğiniz başka bir cihazıda dikkate alırım.

Atrix F/P oranı olarak çok iyi olduğu söyleniyor.Anca İCS gelip geleceği muallakta sanırım. O yüzden biraz Nexus diye düşünüyorum.

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.

Şimdiden teşekkürler...

• Merhaba, dun kardesime amerikadan Galaxy Nexus aldim. Fakat iki gundur bilgisayara bir turlu nasil baglandigini hangi programi kullanmam gerektigini, nasil muzik falan atacagimi bir turlu bulamadim. Bana bu konuda yardimci olur musunuz?
  • Telefon sessizdeyken mesaj gelince sadece bildirim ışığı yanıyor,titremiyor,neden acaba
    Edit: sorun çözülmüştür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan G. -- 3 Ekim 2012; 22:08:49 >
  • bende nexus kullanıyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

quote:

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

quote:

Orijinalden alıntı: andersin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: andersin

quote:

Bu telefonun Allah belasını versin, telefon durup dururken hafıza kartı dahil herşeyi sıfırlamış.7 senedir akıllı telefon kullanıyorum .İlk defa böyle birşey geldi başıma. Herşeyimi kaybettim

Bu kadar uzulmeni gerektiren bisi yokki silinen dosyalari geri getiren programlar var ucretlilerde dehset verimli sayet yapamazsan yarin ben sana bi tane full surum ayarlarim. Bugun olmaz hic pc basina oturacagimi sanmiyorum.

Böyle bir jest yaparsan şayet çok dua ederim sana. Üzülmemin sebebi,oğlumun resimleri vardı 1 aydır PC'ye aktarmadım, bide Banka bilg. vs..

senij hayirla anman bile bana yeter belki bu gece bile sana link veririm.

şu linki bende rica etsem

Bende bekliyorum

arkadaşlar link sağlammış yükledim mediafire sizlere atayım..

• Merhaba,
    bir bilgiye ihtiyacım var bu cihaz da tek numara için arama engelleme / blacklist nerden yapiliyor?
  • Merhaba Darkiller, telefonun kendisi black list ozelligine sahip bunun icin oncelikle; rehberi ac, black liste alacagin kisinin isim, telefon no bilgilerini goruntule sonra sag ustte bulunan úç nokta isaretine tikla "düzenle" ile baslayan listenin en altinda bulunan gelen cagrilar ve mesajlar a tikla, bu yazinin karsisinda onay isareti olusunca o kisi black liste alinmis oluyor. İptal etmek icin isareti kaldirman yeterli... kolay gelsin.

• cümleten s.a. bugün sony sola marka telefonumun üzerine 200 lira verip galaxy nexus aldım.telefon iyi şimdilik ama bi sorum olacak size. telefonu şarja taktım ve tuş kilidini açmaya kalktım telefon sapıttı dokunmatik çok zor işliyo yanlış yerlere giriyor telefon.normal mi bu durum? aldığım kişiye sordum onda da öyle oluyormuş şarjda kullanmıyordum dedi.bir çözümü var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • HOCAM BENİ DE EKLEYİN KULLANICI KLÜBÜNE YARIN GELİYO GALAXY NEXUS UM :d
  • HOCAM BENİ DE EKLEYİN KLÜBE YARIN GELİYO GALAXY NEXUS UM :D
  • Banada dün Koreden Nexus hediye geldi. Bugün buradaki bilgilerle format atıp dilini Türkçe ayarladım. Tabi vergi dairesinden para yatırıp pasaporta işlenmesi gerekiyormuş galiba sim kartı taktıktan sonra 1 ay içinde. Özellikleri çok çok fazla olan bir telefon sanırım çözmesi uzun zaman alacak.
  • Herkese iyi forumlar

Yakın zamanda ben de Galaxy Nexus alarak aranıza katılmayı düşünüyorum.Yalnız piyasasını fazla araştırmadım.Cihaz şu anda Turkcell,Avea,Vodafone bayilerinde satılıyor mu (yani mevcut mu) yoksa Hepsiburada,Hızlıal gibi sitelerden temin etmek durumunda mıyım.Fiyat HB'de 1300,00 TL.

Acaba bilen varsa ve bulunuyorsa bayi fiyatları ne seviyededir acaba?
  • Merhaba yaklaşık 3 hafta önce klon imeili galaxy nexus aldım sorgulamada samsung d900 olarak gözüküyor alırken bir sıkıntı olmaz demişti satıcı arkadaş fakat 3 haftada turkcelden mesaj geldi klon imei diye satıcıyla görüştüm sorun yok telefonu gönder istersen tekrardan imei atayım yada pasaport kaydı yapayım 75 liraya diyor pasaport kayıtlarının süresinin 2 yıl olduğunu söylüyor ben gerçek pasaport kaydının ömürboyu olduğunu söylesemde sanırım geçici kayıtlardan yapacak benim bir arkaşımın 1 ayı geçmemiş pasaportu var ben onla kaydettireceğim telefonu fakat önce telefonu orjinal imei sine döndürmem lazım nasıl ve kaç paraya yaptırırım acaba İzmir den biraz uzun oldu ama

• Ben de Nexus aldım.Birkaç sorum olacak.

1)Ram ben de 609 mb falan gösteriyor.Normal mi bu ?

2)Quandrant testte düşük puan alıyorum.Neden böyle ?

• Arkadaşlar bende galaxy nexus jelly bean 4.1.1 var. Chainfire 3D programını yükledim. Sonra programa grip install driver dedim. Sonra telefonu yeniden başlattı. Fakat başlatırken ben telefonu tekrar kapattım şarjını çıkararak. Şimdi ise telefon açılmıyor, google yazan açılış ekranında donup kalıyor. Çözümünü bilen varmı?
  • Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. İlk defa bir akıllı telefon almayı planlıyorum ve Nexus çok hoşuma gitti, fakat fiyatı pahalı geliyor :) Sanalpazar'da falan satılan garantisiz, pasaport kayıtlı telefonlar ne derece güvenilirdir acaba ? 830 liraya falan satıyorlar orada, aklıma yattı benim de. Fakat sorun çıkma ihtimali korkutuyor beni. Daha önce bu tarz alışveriş yapanınız varsa fikir versin lütfen. Şimdiden çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. İlk defa bir akıllı telefon almayı planlıyorum ve Nexus çok hoşuma gitti, fakat fiyatı pahalı geliyor :) Sanalpazar'da falan satılan garantisiz, pasaport kayıtlı telefonlar ne derece güvenilirdir acaba ? 830 liraya falan satıyorlar orada, aklıma yattı benim de. Fakat sorun çıkma ihtimali korkutuyor beni. Daha önce bu tarz alışveriş yapanınız varsa fikir versin lütfen. Şimdiden çok teşekkürler.

bekle nexus 4 çıktı, yakında gelir.

http://forum.donanimhaber.com/m_67468202/mpage_1/key_/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.