Şimdi Ara

Samsung Galaxy Nexus video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
68.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • farklı bir telefon olma yolunda fakat donanım olarakta en mükemmeli olmadıktan sonra eksik kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mako3e -- 3 Ocak 2012; 9:20:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrPN

ppi bakımından en yüksek cihaz I Phone 4s değil HTC Rezound hatta ilk 3 ü sıralarsak HTC Rezound I Phone 4/4s LG Nigro gelir. Galaxy Nexus ise 4. sırada gelir ...

Merhaba,

Evet ama biz zaten ppi sıralamasını genel satışa sunulmuş telefonlar açısından diyoruz. Bugün iPhone 4S ve Galaxy Nexus bir şekilde pek çok ülkeden satın alınabiliyor. Ama HTC Rezound doğrudan doruya Amerika pazarı için hazırlanmış bir ürün.

Teşekkürler, iyi forumlar.
  • Galaxy s2'leri satıp, s3'ü beklemek farz oldu.
  • S3
  • Erdi bey Donanım Haber'in joker adamı gibi her taşın altından çıkıyor. Elinize sağlık bu videoların devamını da bekliyoruz. Tekli incelemeler bazen can sıkıcı oluyor çünkü.
  • Sonuna kadar izledim.Ekranı ve işletim sisteminin sürümü haricinde pekte heyecanlandırmadı :) Tasarımı ve performansı bana göre vasat.Güçlü bir işlemcisi olmasına karşın oyun ve arayüzünde kasmalar mevcut. İCS 4.0 da Grafik hızlandırıcı diye bir özelik var diyorlardı ben pek bir hızlandırma göremedim.Galaxy S inmin performansı daha iyi geldi oyunlarda.Galaxy SII yi söylemeye bile gerek yok.İCS 4.0 gelince patlama yapıcağı kesin.Özet Galaxy SIII ü bekleyip görelim. İyi Forumlar
  • Nexus iyi güz hoş telefon ama pek ilgimi çekti diyemiyeceğim. Galaxy S2 4.0 güncellemesi ile Nexus tan bir adım önde bile olacak bence.
  • Abi bu ne ya 50 küsür dakika incelememi olur? gider bir film izler yada kitap okurum. Naaptınız yav.
  • İncelemeyi izleyemedim forumdaki tek tuk akilli telefon kullanmayanlardanim su videolari youtube a tarsaniz bizde izliyebiliriz. Tesekkurler
  • video incelme her zamanki gibi mukemmel birde sizden birşey istesem

sony ericson lıve with walkman

incelermisiniz
  • note dururken bunu tercih edermiyim. sanmam
  • Şuan note kullanıyorum. Sanırım nexsus'un da gideri var. Cebimde zenci gezdirir gibi oluyorum resmen. Hele bi gelsin ic4 nexusta tadından birazda biz tadalım.
  • ben akıllı telefon almayı düşünüyorum fakat fiyatlar fazla. Acaba bir desire hd veya galaxy s plus alsam bunlara android 4.0 güncellemesi gelirmiki. yoksa android 4.0 lı telefonları mı bekleyeyim ?
  • tuşların tamamen yok olması hiç iyi değil, fiziksel tuşlar herzaman iyidir ki ekranın belli bir kısmı niye tuşları görüntülemeye ayrılsın, çok meraklılarsa güç butonunu da dokunmatik yapsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurullah601

ben akıllı telefon almayı düşünüyorum fakat fiyatlar fazla. Acaba bir desire hd veya galaxy s plus alsam bunlara android 4.0 güncellemesi gelirmiki. yoksa android 4.0 lı telefonları mı bekleyeyim ?

Onlara güncelleme gelmeyecek. En kötü sensation al
  • klasör oluşturma ve ekran görüntüsü alma rootsuz s-off suz bilimum ihtiyaçsız olarak gingerbread de zaten var yenilik olarak bahsetmenize gerek yok
  • Evde bakarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 bekleyeceğim. 1. çeyrekte çıkar diyorlar. Şubat tahminleri var. Şubat'ta lanse edilse, TR ye ne zaman gelir sizce.
  • 1,2 yerden kısılmış özellikleri.
    Tabii ki haberini yaptıkları model fakat daha iyi olabilirdi demek istiyorum.
    Şahsi görüşüm iyi bir cihaz olduğu yönünde olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 3 Ocak 2012; 15:08:34 >
  • Telefon biraz bende hayal kırıklığı yarattı açıkcası...

.internet performansı bu segmentde bir telefona yakışır şekilde akıcı değildi...Arayüzde de bazı sıkıntılar var.
    .Tüm android cihazlardaki gibi 4.0 sürüme rağmen pil sorunu devam ediyor.
    .artık 8mp standart olmuşken 5mp düşük olmuş.
    .Ses seviyesi az ve güncellemeyle bile düzeleceğini sanmıyorum.
    .kulaklık çıkışının alt tarafta olması tam bir fail olmuş.

Telefonun albenisi olarak ise sadece yüksek çözünürlüklü ve büyük amoled ekran olarak görüyorum.

Sonuç olarak pek pozitif bakamıyorum bu telefona...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 3 Ocak 2012; 16:01:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.