Şimdi Ara

Samsung Galaxy Nexus video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
68.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SensationXL nin yanına bile yaklasamaz sonuç ta bu ay içinde o da 4.0 kavuşacak
  • Kaan Abi Çok Sinirlenmiş gibi
  • optimus 2x, sgs2 ve sensation karşılaştırmasından beri izlediğim en başarılı inceleme videosu... İşte gerçek donanimhaber!
  • nokia nın sonu olur bu 4.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

SensationXL nin yanına bile yaklasamaz sonuç ta bu ay içinde o da 4.0 kavuşacak

Neden yaklasamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tip telefonlarda. kamera çözünürlüğü,müzik performansı ,kulaklığın takıldığı yer gibi mevzular çok önemli değildir.

Örnek bende htc dhd var. zaten telefonun yapılış amacı müzik telefonu değil. Müzik performansı çok vasat değilse sorun yok. Ergonomik bir telefon olmayacağını da herkes bilir. 4.3" lik ekranlı tel de kulaklık neresine takılırsa takılsın. zaten 1 yıldır telefonu kullanmama rağmen merak edip de kulaklığı hiç kullanmadım.

5 megapixel olması nexus u kötü yapmaz.Yeterki fotolar sorunsuz olsun.4.0 yaygınlaşsın ve resmi güncellemelerin yanında custom romlarda çıkmaya başlayınca o çok bilmişlerin menüler arası geçişte kasma var lafları boşa çıkacak.

Videoda tuşsuz tasarım denilip duruyor. Sanki tek tuşsuz telefon buymuş gibi.
  • quote:

Şaka yapıyorsun sanırım :) Asıl Sensation XL bunun yanına yaklaşamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • micro hdmi olmalıydı telefonda
  • oyun performansına hayran kaldım
  • güzel bir video olmuş...
    fakat telefonun tasarımını pek beğenmedim ben...
    kavisli ve tuşsuz tasarım pek hoşuma gitmiyor...
    ön tarafda mutlaka bir tane fiziksel tuş olmalı bence...
    bide kamerası çok kötü...
    Allah'tan sgs2 4.0 güncellemesi alıcak...
    bende bu sistemi kullanabileceğim...
    performans lı bir sisteme benziyor...
    bakalım s3 nasıl olcak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem_zeus

quote:

Neden yaklasamaz

Neden yaklaşamadığını söyleyeyim. Galaxy nexus sensation XL gibi bir performans hiç bir zaman gösteremez..Galaxy nexusta İstediğin kadar uygulama aç yinede sensation xl gibi dandik bir performans gösteremez. Çünkü sensation XL orta segment bir telefon galaxy nexus üst segment.Şunuda belirtiyim sensation xl nin fiyatı üst segment.Bu konuda galaxy nexus u bile geçer

• Ne zaman geliyor:) bu vatandaş Türkiye'ye
  • inceleme çok iyi ama Türkiye geliş tarihi ve fiyatı muamma, bunlar hakkında bilgi şart ona göre planlarımı yapıcam
  • Videonun başında dikkatimi çeken hususları söylemek istiyorum.

-Kutunun tasarımı iphone4 ve iphone4S le nerdeyse birebir aynı
    -Kutunun içindeki kulaklığa varana kadar aynı Apple gibi paketlenmiş
    -Ürünün ekranı editörlerinde bahsettiği üzere pentile ve editörlerinde ilk gözüne çarpan yeşil renklerdeki problem, ve çok takılmadığı takdirde rahatsız etmediği söyleniyor. Fakat bu telefonun ekrandan oluştuğunu düşünürsek bu saçma sapan ekran benim için oldukça büyük bir eksik ve tam bir fiyaskodur.
    -Ekranın çözünürlüğünün yüksekliğinden bahsediliyor fakat ekran pentile olduğundan kağıt üstündeki çözünürlüğü gerçek anlamda sunamamaktadır.

Sonuç olarak S2 bu telefondan çok daha iyi ve pili, ısınma konusu haricinde mükemmele yakın bir telefon olmasına rağmen tanıtılan bu telefon o kadar mükemmel lanse ediliyor ki tepki göstermemek mümkün değil gerçekten, son dönemlerde Erdi beyinde dediği gibi sitenin ana sayfası reklamlar yüzünden oldukça yüklü hale geldi ve bu para arzusu artık telefon tanıtımlarında bile editörler tarafından ürünün ballandırıla ballandırıla anlatılmasından anlaşılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 3 Ocak 2012; 20:27:41 >

• ekran çözünürlüğü kıyaslaması yaparken galaxy notela kıyaslamayı unuttular herhalde gene söylüyorum galaxy note piyasanın en iyilerinden bence...
  • online alışveriş sitelerinde galaxy note olsun galaxy s2 olsun vs fiyatlar düşüyor ancak büyük teknoloji mağazalarında değişen birşey yok aynı tas aynı hamam gene pahalı gene pahalı. ayrıca galaxy nexusta 2200 tlden piyasaya çıkacakmış.
  • Herkes bazı konuları atlamış;
    Ekran üzerindeki teknoloji ne? Gorilla glass olmayak ama Fortified diye bir teknoloji kullanılmış bunun özelliği ne?
    Hafıza kartı olmadıgı için bu 16 gb kesin kulladıgımız rakammı?
    Hdmı portu için ne var? Hdmı veya MHL?
  • Çok güzel inceleme olmuş, elinize ağzınıza sağlık...
  • s3 bekliyorum
  • Erdi bey Kaan Beye müsade etmemiş S III bekliyoruz ona 2 saatlik video bekliyoruz bu tel de güzel ama yabana atılmaz arka arkaya fotograf çekme süper .
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.