Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kdrkaya

quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

quote:

Orijinalden alıntı: genncoo1

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2762418 şuradaki rom kitkat sürümüdür gayet stabil ve hızlıdır ayrıca note pro özellikleri vs vardır
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2119547 buradaki de orjinal jelly bean romudur n8000

quote:

kullandığım n8005 e bu kitkat sürümü yukleyebilirmiyim
    hallettim teşekkür ederim bi sorum olacak cihaz kapalı konumda neden sarj edemiyorum sarja takınca cihaz açılıyor

arkadaşın verdiği linklerdeki sürümleri denediniz mi hocam?

bende N8005 var, bunları yüklüyebilirmiyim? telefon özelliği aktif olur mu yükleyince? yardımcı olursanız sevinirim.

evet yukleyebilrisin sorunsuz çalışıyor telefon özelliği aktif

bu ikisinden hangisini tavsiye edersin kardeşim?

birde hiç bilmeyen biri için kısaca anlatabilir misin nasıl yapacağımı?

• Tableti jelatinsiz kullansak sıkıntı olur mu ? Kaem cizer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kdrkaya

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: genncoo1

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2762418 şuradaki rom kitkat sürümüdür gayet stabil ve hızlıdır ayrıca note pro özellikleri vs vardır
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2119547 buradaki de orjinal jelly bean romudur n8000

quote:

kullandığım n8005 e bu kitkat sürümü yukleyebilirmiyim
    hallettim teşekkür ederim bi sorum olacak cihaz kapalı konumda neden sarj edemiyorum sarja takınca cihaz açılıyor

arkadaşın verdiği linklerdeki sürümleri denediniz mi hocam?

bende N8005 var, bunları yüklüyebilirmiyim? telefon özelliği aktif olur mu yükleyince? yardımcı olursanız sevinirim.

evet yukleyebilrisin sorunsuz çalışıyor telefon özelliği aktif

bu ikisinden hangisini tavsiye edersin kardeşim?

birde hiç bilmeyen biri için kısaca anlatabilir misin nasıl yapacağımı?

Tabletini once rootlamalisin bunun icin googledan arattir daha faydali olur cwm yuklenecek sinra indirdigin romu cwm den yukleyeceksin kitkati yuklemenu tavsye ederm

• quote:

Orijinalden alıntı: senisende

Tableti jelatinsiz kullansak sıkıntı olur mu ? Kaem cizer mi

TAA varya webteknoda samsungun bi tabletini taşla parçalıyo baya sağlama benziyo. falçata çizmiyodu ekranı. Kalem zaten çizemez de. jelatin zaten iyi olmazsa ekran hassasiyetinin tadı da olmuyo.
  • Hocam çok soru sordum biliyorum ama son bi soru işareti kaldı aklımda,
    wipe data, full wipe diye bişey yapmak şartmı bunu yüklerken? siz yaptınız mı nasıl yapılır tam olarak?

çok teşekkürler.

• quvardci Q kullanıcısına yanıt
    sen root yapımca cwm yükleyeceksin. Cwm yükledikten sonra bu programı kullanarak, yeni room yükleyeceksin. Yüklemeden önce programın için fullk wipe, wipe data gibi seçenekler var. Ordan halledebilirsin. Bu basit bir iş ve gerekliymiş. Tabletinde daha önceki room dan kalan kalıntıları temizliyormuş. Çakışma, çalışmama gibi durumları önlüyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser123 -- 16 Ocak 2015; 14:21:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser123

sen root yapımca cwm yükleyeceksin. Cwm yükledikten sonra bu programı kullanarak, yeni room yükleyeceksin. Yüklemeden önce programın için fullk wipe, wipe data gibi seçenekler var. Ordan halledebilirsin. Bu basit bir iş ve gerekliymiş. Tabletinde daha önceki room dan kalan kalıntıları temizliyormuş. Çakışma, çalışmama gibi durumları önlüyormuş.

tamam hocam, çok teşekkürler. deneyeceğim bakalım, 8005 e gnabo V8 i yüklemeye çalışacağım. şu anda 4.4.2 var.
    ileride sorun olursa geri dönüşü olacak şekilde yapmaya çalışacağım.

• Merhabalar samsung 10.1 n8005 tablet sahibiyim, rootlamak istiyorum daha önce deneyimim olmadı ilk saydafaki linkler hala geçerli mi? tableti çöp yapmayalım sonra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

quote:

Orijinalden alıntı: senisende

Tableti jelatinsiz kullansak sıkıntı olur mu ? Kaem cizer mi

TAA varya webteknoda samsungun bi tabletini taşla parçalıyo baya sağlama benziyo. falçata çizmiyodu ekranı. Kalem zaten çizemez de. jelatin zaten iyi olmazsa ekran hassasiyetinin tadı da olmuyo.

Bu araba camlarına yapılan filimlerden yaptırdım gayette iyi oldu :) cvp için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Porthos.

Merhabalar samsung 10.1 n8005 tablet sahibiyim, rootlamak istiyorum daha önce deneyimim olmadı ilk saydafaki linkler hala geçerli mi? tableti çöp yapmayalım sonra :)

Ben de s not un çalıştığı bir ROM yükleyecegim. Orjanal ROM çok kasmaya başladı. Var mi tavsiyeniz. N8005 elim değişken telefon özelliğini de acabilirim. Stabil ROM önerisi olan.?

• afanesavo A kullanıcısına yanıt
    Herkes, ben dahil, gnabo room kullanıyor. ben en son v5 yükledim şu anda v8 mevcut. ben memnunum. Tabi bazı bugları varmış. Ama benim kullandığım programlarda sorun yok. hatta ben 2 snote programınıda yükledim sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser123

Herkes, ben dahil, gnabo room kullanıyor. ben en son v5 yükledim şu anda v8 mevcut. ben memnunum. Tabi bazı bugları varmış. Ama benim kullandığım programlarda sorun yok. hatta ben 2 snote programınıda yükledim sorunsuz çalışıyor.

hocam sana zahmet bana nasıl yükleyeceğimi tarif eden bi link verebilir misin.
    hangi programları kullanacağım,
    hangi rom u nereden indireceğim.
    nasıl yapalım bu root işini falan.

orjinalliğini bozmayayım dedim ama bu LANET SAMSUNG piyasaya bin tane ürün çıkardığından bizimkileri unutuyor güncellemeyi.
    sanırsın dandik çinli tablet kullanıyorum... 1100 tl para verdik zamanında... şerrolar...
  • afanesavo A kullanıcısına yanıt
    Ben root yapalı çok oldu. Bu forumun ilk sayfasında nasıl yapılacağı anlatılıyor. Takip ederek root yapman gerekiyor. İlk sayfadaki yönergeleri takip etmen lazım. Yükleyeceğin dosyaların linki gitmiş olabilir. İnternetten araştırınca bulabilirsin bulamazsan yardım ederiz. Ayrıca yeşilcin forumlarını da takip edebilirsin. Root yaptıktan sonra xda forumlarından gnabo romunu yüklersin. Bazı arkadaşlar ilk denemelerinde halledebiliyor, bazende sorunlar çıkıyor. Ama sora sora halledilir. Sadece yanlış dosyayı yüklememeye dikkat et. Atıyorum n8000 tablete n600 dosyası yüklemeye çalışma. Ben ilk yüklediğimde bazı sorunlar çıkmıştı. Ama aynı şekilde aynı yollarla tekrar yükleyince sorun kalmadı.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2762418

• eser123 E kullanıcısına yanıt
    N8005 sadece Türkiye için diye biliyorum hangisini yükleyeceğim? İlk defa root yapacağım Android 4.1.2 Sürümü var bir şey fark ettirir mi?

• Merhaba arkadaşlar, bende de note pro var. sizinle genel bir sorunumu paylaşıcam.

Tablete otg kablo ile kablosuz fare bağlayıp kullanıyordum taki geçenlerde otg ile usb bellek bağlayana kadar ondan sonra fareyi bir daha algılamadı başka farelerde denedim olmadı.

Çözüm önerisi olan var mı?
  • Samsung Türkiye sagolsun N8010 için cok eski bir sürüm 4.4.2 verdi. Browserda sekme geçişleri bile sikintili oldu. Ayni sorun hic kimsede var mi?

• Çok eski derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Çok eski derken?

Build dare yani yapım numarası çok eski, resmi Türkiye N8010 KitKatının. Başka ülkelerde çok yeni sürümler var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.4.2 nasıl güncelleriz? bende de 8010 var ama hala ilk sürüm..
  • abzurtmen kullanıcısına yanıt
    ayarlar - cihaz hakkında - yazılım güncellemesi deneyin veya samsung kids programından yükleyin
    Cihazının Türkiye Sürümü mü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.