Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10+ 5G resmi basın görseliyle karşımızda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Artık bu cihazlar sürekli kendini tekrarlamaya başladı. Bunun için yapılacak bir şey yok, eklenecek özelliklerin sayısı oldukça azaldı. Tasarım olarak da "tamamen ekran" şu an dünya modası... Bence olmasa da olur. Yanlardan ve üstten biraz boşlukla bence harikalar yaratılabilir ya da ekran altı kameralarla bu problemin üstesinden gelinebilier ki büyük ihtimal öyle olacak. S10+ var elimde, koruyucu kılıf kullanmayı sevmiyorum ama bu cihazda kullanmak zorundayım aksi halde bi şey yazamıyorum, elin iç kısmı ekrana temas ediyor ve işler çığırından çıkabiliyor bazen. Ekranın yanlarındaki kavisin telefona özellik olarak hiçbir şey katmadığı bariz. Ne koruyucu cam takabiliyorsun ne de kılıfsız kullanabiliyorsun.

• Vay be telefona bak deyip sıradaki habere geçtiğimiz bir mobil haber daha.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslinda zor. Yukariyi kalinlastirirlarsa bos yere ekrani kucultmus olacaklar, asagiyi inceltirlerse tek elle kullanirken istemeden ekrana degecek el.

Suan s10e kullaniyorum, yanlari simdiden biraz fazla ince geldi onceki telefonuma gore, tek elle uzak bir yere uzanirken avucum degebiliyor. Ust kisimda bu problem yok, o yuzden oranin ince olmasi daha mantikli.

• Artık haberini bile okuyasım gelmiyor ekonomi yüzünden heyecanlanmıyorum bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satan In Me

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Senin zoruna gitmiş ama saydığım modellerin birçoğu artık daha kaliteli ürünler çıkarıyor. Eskidendi o “Çin malı” muhabbeti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Satan In Me

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sen bayağı yağlı bir kazık yemişsin belli.

Şöyle bir baktım da kimle konuşuyorum diye; Çinliler iyi yemiş seni ki karın ağrın hala devam ediyor. Heryerde karalama peşindesin.

Ha bu arada Çin’de üretilen! iPhone X kullanıyorum.

Ön kamerası gizlenebilen Çin telefonlarından birine de yakın zamanda geçeceğim.

Bu sana son cevabım. İstediğin kadar karın ağrısı çekmeye devam edebilirsin . Küfür de etsen cevap yok sana daha!!!!

• Şu delikli çentikli telefonları üretmeyin artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera bütün işi bozuyor. Samsung tasarımda zirveyi Note 7 ile gördü bence. Note 8 ve 9 ile biraz daha geliştirdi ama şu an batırıyorlar.

• 10k h.o

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.