Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 akıllı telefonda 6 ay taksit fırsatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fütursuz01

engelledim.

Alıntıları Göster
    Allah razi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Cok iceriksiz cevaplar gelmis. Paylasilan firsatin sadece taksit olmasindan oturu bir sicaklik icermedigini dusunsem de surekli gariban edebiyati yapilmasini da anlamiyorum

Siz bu firsat bolumune giren insanlarin hepsinin fakir filan oldugunu mu dusunuyorsunuz . Xs max kullanicisiyim, gerci y disindan aliyorum telefonlari her yil ama turkiyeden aliyor olsaydim her indirim, puan ya da taksit avantajina tesekkur ederdim

Insanin parasinin miktari, bir urunu daha ucuza alma istegiyle bire bir iliski kurulabilir bir done degildir. Bazi insan vardir ,cebinde 3 kurusu yokken dahi boyle firsat kampanya vs ugrasmayi sevmez, bazi insan vardir , tv alirken nereden 300-500 ucuza bulurum ugrasir.. 20.000 lira tv ye verebilecek olmak , akakceden veya buradan en ucuz nereden mal edebilirim diye arastirmayi anlamsiz kilmaz

Beyin terk bir yorum olan "bu parayi verecek adamin burada ne isi var" mantiksizligina bir son verin artik
    Bir malı en uygun fiyata almak suç değil. Bunu zengin fakir herkes yapmalı. Para kolay kazanılan bir şey değil. Kazandığınız miktar ne oluras olsun bu durum böyle. Kira rantından köşeyi dönenler bile o evleri alıncaya kadar neler çekmiştir.

Şahsen bu kadar çok paranın bir cep telefonuna verilmesine karşıyım. Ama bazı durumlarda yaptığını iş gereği bu fiyat segmentinden ürünler satın alamanız gerekiyor.

Herkesin cebinde elma taşıdığı bir toplantıya ucuz bir telefonlar gitmek bile kötü bir intiba bırakıyor. Bazı işler prestij üzerinden dönüyor. Telefonla da mı prestij olur demeyin. Oluyor...

• Devir degisiyor, algi yonetimi de bir sanat. Hic bir objeyi sadece kullanim alani ile degerlendirmedigimiz bir donem yasiyoruz, ama sorun bu da degil. Bu konustuklarimiz da aslinda basliga uygunsuz, yeri degil . Ama bizi bunlari konusmaya iten de millete akil vermeye merakli, ortaligi bulandiran, insanlara karisan tipler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.