Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.993
Cevap
84
Favori
338.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar artık batarya 1 gün bile gitmiyor, var mı orjşnal tedarik edebileceğimiz, telefonu seviyorum kalem özelliği olmazsa olmaz ,bari batarya ile çözüm bulalım
  • emre_virüs kullanıcısına yanıt
    Taramayı nerede yaptı? Hangi uygulama ile?
    Batarya konusunda 8-10 ay önce samsungu aramıştım. servisin numarasını vermişti. orijinal dışında batarya taktırmak mantıklı değil, tabi o da varsa.
  • gadget46 G kullanıcısına yanıt

Mebers uygulamasından geldi bildirim.

Samsung un elinde batarsa vardır ama pahalı söyler.

Güncel fiyat alan var mi

• Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen

Şimdi de bu şekilde uyarı çıkıyor
  • emre_virüs kullanıcısına yanıt
    Baya bi süredir ben de bu uyarıyı alıyodum. Değiştirmem gerektiğini biliyodum haliyle iyi bile dayandı bence. Çol çabuk bitmeye başlamıştı şarjı.Ben samsung servisinde değiştirdim şu an gayet memnunum baya fark etti
  • Ben 1 ay kadar önce kendim pili değiştirdim. Orjinal değil yan sanayi aldım gayet memnunum. Almışken arka kapak da sipariş ettim. Eliniz yatkınsa cihazın arka kenarlarını ısıtıp kapağı sökebilirsiniz. Pil değişiminden sonra kapağı geri takmak için B7000 tarzı yapıştırıcıya ihtiyacınız olacak, yoksa tutmaz. Aldığım sitenin linkini aşağıya bırakıyorum.

Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-penwww.mobilsarf.com
    Samsung Note 10 Lite Yedek Parça Fiyatları | Mobilsarf - Cep Telefonu Yedek Parça Mağazası | MobilSarf™
    https://www.mobilsarf.com/samsung-note-10-lite-yedek-parca-fiyatlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMAMX -- 5 Kasım 2024; 1:22:39 >
  • Telefonu hala kullanan deneyimlerini yazabilir mi
  • meydanoglubaran62 M kullanıcısına yanıt

2 defa pil değişimi oldu, biri garanti bitmesine bir kaç ay kala diğeri ise bir kaç ay önce. En son Şubat ayında güvenlik güncellemesi geldi sonrasında başka güncelleme gelmedi. Samsung bu cihazdan çok sattı çok kar etti ama çok da zarar etmiştir. Çünkü kullananlar memnun değiştirmiyor. :) Şu dönemde temiz ikinci eli alınır mı? Günlük kullanıma uygun, üst düzey amiral gemiler gibi beklentisi olmayan biri tarafından rahatlıkla alınıp kullanılabilir.

• Arkadaşlar kamerada gece modunda yada normal modda gece çekimi yaparken pozlama süresi gözükmğyor sizdede böylemi s22 telwfonum var onda gözüküyordu

Kamerada pro modda pozlama süresine müdahele edebilirsiniz.

4 yıldır kullanıyorum, oldukça memnunun, 2 sene daha rahat kullanım verir diye düşünüyorum, güncellme desteği yıl başında bitti, ana kamera fotoğraf ve video çekimi oldukça iyi, ön kamerası hoşuma gitmiyor, ben halen orjinal bataryayı kullanıyorum, aşırı kullanmadığım için 1,5 gün gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.