Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.292
Cevap
166
Favori
894.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sky__walker

Hocam gözü karartıp 10 bin baremine çıkıyorsanız biraz daha ekleyip plus alın. Bana göre asıl note 10 o. Normali Note 10 Lite gibi birsey.

Alıntıları Göster
    Merhaba plus düşünüyorum zaten de benim durum biraz karışık. Yurtdışında yaşıyorum burada note 10+ 512gb 6800tl ön siparişle alınırsa galaxy buds hediyeli. Şimdi ben bunu alıp benim note8'i de kardeşime vermeyi planlıyorum tr kayıtlı olduğu için.

fakat şöyle bir sorun var ki 23 24 ağustostan önce kimse vermiyor cihazı ben o tarihten önce türkiyeye geliyorum yani plan tutmuyor. Eğer gelmeden alamazsam döndüğümde karar vermeden mate 30 pro yu beklerim diye düşünüyorum. kamera konusunda çok büyük beklentiler var mate 30 pro için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: moustapha129

Note 2 den selam çatışmaya devam :D
    Çok merak ediyorum hala uygulamalarınız güncelleme alıyor mu yoksa custom rom mu yüklediniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunbah kullanıcısına yanıt
    şikayet edildin sibere, 10 tane note 10 parasını çatır çatır alır devlet senden artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abi cihaz 12 GB ram 256 GB hafıza ile geliyor
    Androidin kralı. Performans olarak Nirvana cihaz. Lakin fiyat yüzünden insanlar özelliklerini konuşup sohbet edemiyor bile
    Bunda biraz Samsung un payı var biraz da hatta Birazdan daha fazla diyelim hükümetin uyguladığı saçma sapan vergi politikası..
    Mate 30 pro en az 9999. İPhone xs Max 2. Nesil cihazlar da en az 13.999 TL den satışa sunulacak ne yazık ki..
    Amiral gemileri artık bizler için hayal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahir0368 -- 13 Ağustos 2019; 19:40:12 >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    edepsizliğin lüzumu yok, herkes haddini bilsin ve saygılı olsun, biz vatandaş olarak şikayetimizi yaptık ekran görüntüsü ve link ile, istediği kadar silsin kardeş boşver

• Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]

• o silsede biz de var

• bunlar böyle salak işte. herkes işine baksa, alan adama güle güle kullan kardeş dese olmaz. illa böyle ıvır zıvır işlerle uğraşcaklar. lafmı yani şu yazdığı. ne iğrenç bi konu başlığı oldu ya. resmen sabote ediyorlar. apple vergiler bu hale gelmeden önce yani 1 yıl önce bu fiyatları çekiyordu, bu delikanlı oğlan çocuklarını hiç göremiyorduk o başlıklarda...
  • Son yılların en sönük note kullanıcıları kulübü konusu.Devlet,samsung,ekonomik kriz,s10plus tan çok farkı olmaması bu durumun en büyük sorumluları.Keza s10 plus konusuna bakıyorum herkes sipariş geçmeye başlamış özellikle note bekleyenler.
    Herşey bir kenara 401 ppi ekranla bu fiyat vergiyle de açıklanacak bir durum değil.El birliğiyle avlanmayı bekliyor hepsi.Bu fiyata daha iyi donanım sunmalıydı samsung.
    Alanlara hayırlı olsun deneyimlerini bekliyoruz.Bende düşünüyordum ama mantığım beklemeyi seçti.Hatta aynı fiyata çıkarsa yeni iphone çok daha mantıklı olacak

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Telefonlar bu seviyeye ulasmadan, her yeni cikan cihazi istisanasiz siparis edip bizi bilgilenditen bir kitoe mevcuttu. Iron, siz ve bir kac kisi daha. Bu guruhtan bir tek siz kaldiniz ustad

Telefon elinize upasinca yorumlarinizi bekliyoruz. Hayirli olsun. Ben de bir note sever olarak, kalemden vazgecemeyecek olsam da apple, kalem uyumlu bir iphone cikarirsa ki cikarabilecegi konusuluyor, aninda apple tarafına gecerim diye düşünüyorum. Bu dusuncemde samsung musteri hizmetlerinin ve uygulama magazasi kalitesinin rolü buyuk olacaktir.

Yeniden hayırlı olsun. Note serisi basli basina ikonik bir seri. Note kullanmak ayricaliktir diye düşünüyorum

• Hakan kardeşim adına çok sevindim. Hayırlı olsun cihazın.
    Kaldırım mühendisleri veya başkasının parasının hesabını tutmayı iş edinen sayko gruplar S10 / S10+ grubunda aynı hareketi yapmış; sağa sola salyalarını akıtmışlar, havlamışlardı ama umursamadık, sizler de umursamayın. Fıstık gibi cihaz almışsınız, mutlaka izlenimleri bekliyoruz.

Selamlar, keyifli bayramlar...
  • note 10 kalemi note 9 da kullanılabilecekmi acaba, yani yuvaya olurmu ve özellikleri kullanılabilirmi çok merak ettim

• gunbah kullanıcısına yanıt
    e güzel, telefonun zaten kayıtlı donanımhaberde, bir de adres paylaşta yetkililer çok uğraşmasın cesur ve edepsiz adam

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkan23

e güzel, telefonun zaten kayıtlı donanımhaberde, bir de adres paylaşta yetkililer çok uğraşmasın cesur ve edepsiz adam
    Boş yapma ,formdakilerede terbiyesizlik ediyorsun .

• Saçma muhabbetin bir türlü bitmemesi üzerine 5. sayfada bulunan yorumumu tekrarlıyorum:

Adam telefon almis demediginiz birakmadiniz.

Edep yahu.

Bu forumda eline aylik 1000 lira gecen adam da var emin olun 100 bin lira gecen adam da var.

Kimsenin maddi durumu ve tuketim tercihleri kimseyi ilgilendirmez.

Herkesi edepli davranmaya ve hasetlenmemeye davet ediyorum.

Allah herkesin gonlune gore versin, iyi bayramlar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.