< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (665. sayfa)
-
-
Merhabalar,elimde IMEI atilmis duz note 10 var, sinyal gucu iyi olmasina ragmen mobil internete girmede bayagi sorun yasiyorum. Cozumunu bilen var mi acaba? (Exynos islemcili Note 10)
-
Cihazınıza atılmış IMEI eski teknolojiye sahip bir cihaza, örneğin 2G, 3G bir cihaza hatta Nokia 3310'a bile ait olabilir. Operatörünüz cihazınızın mobil bağlantısını ona göre tanıyor, tanımlıyor. Operatörünüzden veya BTK'dan IMEI sorgulayın, hangi cihaza aitmiş öğrenin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
IMEI 4,5G ve VoLTE destekli bir cihazin,bulundugum yer ile alakali olabilir diyecegim ama arkadaslarimin telefonlarinda problem yok.
-
Cihaz hangi ülke için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avusturya
-
Selamlar. Samsung Note 10+ 5G yurt dışı cihazım Magisk kaldır seçeneğine tıkladıktan sonra RECOVERY modunda takılı kaldı, resetle hala devam ediyor. Açılış ekranında 5 saniye kaldıktan sonra tekrar RECOVERY moduna dönüş yapıyor.
-
Bugün bu note 10 plus aldım oldukça temiz görünüyor. Fakat, spen temazsız işlemler açtığımda bağlanamıyor. Normal kalemle yapılan işlemler sorunsuz. Çok önemli mi bu temassız işlemler? Başımıza iş çıkarır mı sonra?
Bir de yurtdışı olan cihaz nasıl anlaşılır? edevletten imei baktığımda note 10 plus olarak gözüküyor, yeterli midir? Bir de arkadaşta yurtdışı olanı vardı o yapıkredi mobili açamıyordu ben sorunsuz açıyorum.
Son olarak pil hızlı şarj etmeme rağmen yavaş doluyor ve pil korur ayarı aktif %85 seviyesinde sınırlı gözüküyor. Bu şekilde kullanmak pil sağlığı için daha iyi diyor.
-
Öncelikle hayırlı olsun iyi seçim yapmışsınız hala çok iyi telefon Note 10. Temassız komut çok kullanacağınız bir özellik değil. Olmasada olur yani. Çoğu kişide siz gibi hata alıyor zaten zamanla. Kayıt konusuna bilgisi olan arkadaşlar cevap verir görünce bilgim yok benim o konuda. Şarj konusunda ise hızlı dolmuyorsa kablo orjinal olmayabilir. Çünkü orjinal kablo şarj aleti takılıyken ekranda süper hızlı şarj yazısı çıkıyor. Orjinal olmayan kablolarda bu yazı çıkmıyor. Ama hızlı şarjı destekleyen kablolarda sadece hızlı şarj yazıyor. %85 sınır ile kullanmak tabiki pilin ömrüne olumlu etki yapıyor. Ama pil orjinal ilk piliyse kanımca zaten eskidiği için yıpranma oldugundan çok bir farkta yapmayacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, gerçekten güzel bir telefon içime sinerek aldım. Hiç aklımda yoktu aslında denk geldi, daha arka kapak üstüntedi jelatini duruyor, çok temizdi. Bugün de akşama kadar kullandım şarjı beklediğimden iyi gitti hala %38 var. Orjinal kablo ve adaptörü ile süper hızlı şarj oldu. S8+ sonrası hediye gelen A24 pek hoşuma gitmemişti, ama bu iyi oldu. Ses kalitesi de tatmin edici, bakalım diğer özelliklerini de zamanla keşfederim. Fakat, en kısa zamanda iyi bir kılıf almam lazım, tavsiyelere açığım. Amazonda aşağıdaki ürünü buldum, alabilirim.
amazonSpia Samsung Galaxy Note 10 Plus Kılıf Siyah Moss Silikon Kapak Orijinal Esnek İnce Geliştirilmiş Dayanıklı Darbe Karşıtı Koruyucu Yeni Nesil Tasarım (Samsung Galaxy Note 10 Plus, Siyah)https://www.amazon.com.tr/dp/B097TMZTK4?ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_A49BH8NBBYHPNGXG51AH&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_A49BH8NBBYHPNGXG51AH&social_share=cm_sw_r_cp_ud_dp_A49BH8NBBYHPNGXG51AH&_encoding=UTF8&psc=1&skipTwisterOG=1
-
Bulabilirseniz spiegen kılıflara bakın bence. Bende 2 tane var çok memnunum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X