Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.282
Cevap
166
Favori
894.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir güvenlik güncellemesi sürprizi yapsa samsung keşke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]

Deji almıştım 2 ay kullanmadım bile su gibi bitiyor normal durduğu yerde. Orijinal pil 1000 küsür gibi. Alıp almama konusunda hala tereddütlüyüm 5 yıl önceki cihaz sonuçta yedek pilin de tarihi eskidir Orijinal bile olsa?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, 2 3 ay önce telefon düştü güya samsungun taktığı koruma vardı ama camı kırıldı camı yaptırdım serviste. 2 hafta önce yine düştü bu sefer arkası hafif çatladı. Bu telefonu nasıl koruyabiliriz kırılmalara karşı. Oval geldiği için de sert kırılmaz cam takılamıyor. Linkteki koruma işe yarar mı kullanışlı mı ? Ya da tavsiye edebileceğiniz farklı bir ürün var mı ?

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]
    Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]trendyol.com
    Microsonic Samsung Galaxy Note 10 Plus Kılıf 6 Tarafı Tam Full Koruma 360 Clear Soft Şeffaf Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/microsonic/samsung-galaxy-note-10-plus-kilif-6-tarafi-tam-full-koruma-360-clear-soft-seffaf-p-33872707?boutiqueId=61&merchantId=107642

• digital90 kullanıcısına yanıt
    Deji Ben de yakın bir tanıdığımın cihazına taktım Note 10 plus

Eski içerisindeki pilden pek de fark göremedik bizde

IPhone'larda falan performansı epey başarılı fakat En azından Note 10 plus için konuşacak olursam ben de pek memnun kalmadım yani

• digital90 kullanıcısına yanıt
    Servis orijinal pil değişimi için 1800 civarı istiyordu en son

İstanbul'da var bir arkadaş Samsung bayiliği yapıyor servisten parçaları alıp satıyor 1000 ile 1200 bandına orijinal pil satıyordu en son yine 6 ay garantili servis ürünü

Orijinal pil arayan var ise yardımcı olmaya çalışayım tedarik konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receep 32 -- 15 Ağustos 2024; 18:9:31 >
  • brk5334 kullanıcısına yanıt
    amazonun sattığı bir şeffaf note 10 plus kılıfı var. bence ucuz ve yeterli. tabii çok sık düşüyorsa cihaz, armor kılıf bakmak daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 15 Ağustos 2024; 19:35:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce serviste (destek bilişim kadıköy) 1.590 liraya orjinal pil değişim yaptırttık. Bir sorun görünmüyor pilde.

• Antabi78 A kullanıcısına yanıt

Geçen sure zarfında yeni pil performansı nasıl acaba? Sanırım şu an herkeste pil.ile ilgili sorunlar başlıyor ve herkes performansı iyi bir pil bakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qzerty kullanıcısına yanıt
    Hocam herhangi sıkıntı yok.

• Bir yakınımın kullanmış olduğu Samsung Note 10 plus için bir tedarikçi arkadaşlar orijinal servis pili sipariş ettim bakalım

Üretim tarihine baktırdım tam hatırlayamadım da Ekim veya Kasım 2023 görünüyor
    Çok da eski değil zaten araştırdığım kadarıyla güzel muhafaza edilirse raf ömürleri 6 ile 7 yıl olduğu yazılmış

Kendimi değiştireceğim Dolayısıyla serviste işlem yapılmayacağı için pil resetleme olmayacak o yüzden uzaktan Samsung'a bağlanıp döngü veya sağlık baktırsan bile eski film verilerinin üzerine yazılacaktır Muhtemelen sağlıklı olmaz sağlık göstermesi

Birkaç uygulama ile sağlık testi yapacağım genelde 3 aşağı 5 yukarı tutuyor ve en önemlisi Kullanıma göre bakacağız artık sonuçları Buradan paylaşırım

• Arkadaşlar ui 2.5 3.1 ve 4.1 arasında seçim yapabilseniz hangisinş seçersiniz ?

• expressimo kullanıcısına yanıt
    4.1

Teşekkür ederim peki multitasking yani arkadaki uygulamaya dönüşte kaldığı yerden devam etme konusunda 4.1 hakkında fikriniz var mı ? İlk 4.1 sürümünü kurma niyetim var bir de pil 3.1'e kıyasla çok mu kötü merak etmekteyim ?

Hiçbir sıkıntı olmaz multi task konusunda. Kıyas yapamam çünkü uzun süredir 4.1 kullanıyorum ama pil konusunda bir sıkıntı yaşamadım.

peki 3.1 üstüne kurmam şart mı yoksa 2.5 üzerine sıfır rom odinden kursam fark eder mi ?

• Hocam rom işleri ile çok uğraşmadığım için pek bilgim yok ama bilgisi olan forumdaşlar paylaşırlar diye düşünüyorum

OneUI sürümünden ziyade kuracağınız ROM'un sondan 5. rakamına dikkat edin, bootloader sürümünü ifade eden bu rakam artınca bir önceki ROM'lara dönülemiyor, yüklenemiyor (downgrade edilemiyor).

Örneğin Note 10+ Türkiye cihazı (SM-N975F) için son yayınlanan ROM'un bootloader sürümü artıp 9 olduğu için önceki sürümlere dönülemez:

sammobile
    Latest Samsung Galaxy Note 10+ (SM-N975F) - TUR firmware
    https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-note-10-plus/firmware/SM-N975F/TUR/#SM-N975F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 30 Ağustos 2024; 12:38:55 >

• Rakamın farkındayım normalde s10 plus kullanıcısıyım ama cihazlar benzer ve farklı tecrübeler benim için önemli. Hala one ui 2.5 ile kullanıyorum bir süre daha gider sonra 12 kurabilirim gerçi alırken j7'de ota ile yaptığım güncellemeler sonucunda cihazdaki verimsizlik üzerine s10 plus eskirse yeni giriş seviyesi cihaz alırım iki cihaz kullanırım demiştim (çok severek kullanıyordum 4 yıllık cihazdı virüs sebebiyle yükseltmiştim ama tecrübem yoktu ve gittiği yere kadar yükseltince çöp oldu) demiştim ama 12 jilet gibi çalışıyor benim bildiğim. Ekim android 10 rom var bir yandan çok memnunum ama aklım 4.1'de. O akıcılık sanki 120hz ile sıfır alınmış a34 kullanmak gibiydi (a34 a54'e kıyasla bariz hızlı şu an favori f/p cihazlarım x9a realme pro serileri ve a34).

Tuhaf olan bir durum var sürüm düşürme ve yükseltmelerde de yaşadım.

Düşürmelerde o kadar mesele değil her ne kadar verimi düşse de (özellikle patch yerine sürüm düşüşünde fark ediyor ama yükseltmede durum iyi olmuyor).

"""Tuhaf olan şu, eğer önceki rom çok stabilse ve sonraki yani yüklenecek rom da çok veya kısmen stabilse herşey harika fakat birisinden birisi ters olunca maya tutmuyor isterseniz rom süper olsun önceki boot sürümündeki rom veya boot kötüyse romu çöp ediyor ısınma oluyor cihazda."""""

One ui 3.1 ilk sürümü mesela (boot dönüşü var) stabil ama kısmen eksikliydi ve one ui 3 üstüne kurunca cihaza yaramadı android 10'a kıyasla ısınmalar vardı ama android 10 ekim yaması üzerine one ui 3.1 kurunca şahane çalıştı öncekine göre, ısınma yoktu hatta pil daha uzun gidiyordu lakin bildirim çubuğu akmıyordu sağ sol yaparken buna takıntılıyım umarım 4.1 böyle değildir ve cihazın hızı a54/xiaomi orta şeker ama f/p olmayan cihazlar gibi olmuştu ki beğenmedim geri döndüm.

Bu konuda nasıl bir yol izlesem bilmiyorum Samsung'un rom konusundaki çakallığı dönüş olmaması beni zorluyor ben android 10'a göre daha çok ısınacak bir rom istemiyorum bu beni üzer.

Ben tam aksine olabilirse daha da verimli bir rom olacaksa yüklemek istiyorum, bir cihaza bakmıştım tanıdığımızındı fakat sıfırlama yaptığını sanmıyorum one ui 4.1 vardı ısıları ölçmedim ve pek ısınmamıştı ama 2 derece ılınmış olabilir de ama her an ısınmaya hazır gibi gelmişti ve gerçekten mükemmel bir rom olan 2.1 cihazım güncel cihazın yanında android 5 öncesi nexus gibi demode hissettiriyordu. Hız olarak kafa kafayaydı bir 2.1 bir 4.1 önde gidiyordu ama 4.1 akıcıydı 2.1 mekanikti ve dumur olmuştum.

Orjinal arayüzü çok seviyorum ben de ayrı bir yeri var ayrıca genel fikrim lanse edilen arayüz en iyisidir şeklindedir bu konuda biraz muhafakar davranıyorum kutudan çıktığı gibi kalmasını savunuyorum eskiden s2 ve s6 almak istiyordum s10 plus aldım ama ikinci bir s10 plus için para dökemem alırsam yeni cihaz alırım fakat s10 plus'u 4 yıl daha kullanmak istiyorum şimdilik 2 yıl daha garanti.

• Selam arkadaşlar note10 plus aldık zamanında 3 aydır bir sıkıntı var 3 g 4.5 g de Türk Telekom hatta arama yapamıyorum alamıyorum 10 aramanın 8 inde 10 saniyeden sonra bozuk cd gibi garip sesler geliyor 2 g de sorun yok öneri yâda aynı sorunu yaşayan varmı

• 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.