|
Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (664. sayfa)
-
-
evet bende note 10 plus için olanı kullanıyorum hatta sıfırını arıyorum ama bulamadım malesef. bunuda yurt dışından sipariş vermiştim note 10 plus için fakat note 10 olarak gönderdiler iade ile uğraşmadım. cizik konusundada şöyle hocam bulabilirsem sıfırını şeffaf kaplama var onunla kaplıcam artık
-
Evet sıfırı yok bende baktım hep note 10 için var. Şeffaf kaplama yapmadığıma pişmanım ben malesef. -
Bulursanız haberleşelim hocam
-
👍 -
amazonSpia Samsung Galaxy Note 10 Plus Kılıf Siyah Panther Yüzüklü Silikon Orijinal Esnek İnce Geliştirilmiş Dayanıklı Darbe Karşıtı Koruyucu Yeni Nesil Tasarım (Samsung Galaxy Note 10 Plus, Siyah)https://www.amazon.com.tr/dp/B092RKYVTB?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1amazonSpia Samsung Galaxy Note 10 Plus Kılıf Lacivert Karbon Silikon Orijinal Esnek İnce Geliştirilmiş Dayanıklı Darbe Karşıtı Koruyucu Yeni Nesil Tasarım (Samsung Galaxy Note 10 Plus, Lacivert)https://www.amazon.com.tr/dp/B0975FBC9V?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
arkadaşlar bu 2 i kılıfı yeni almıştım ama sonrasında telefonu değiştirdim(biri çok az kullanıldı) ihtiyacı olan varsa antalyadan elden alabilir yada karşı ödemeli gönderebilirim ücretsiz(kılıflar ücretsiz kargo size ait :D)..antalyadan elden alabilecek kişiye öncelik tanıyacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendebur52 -- 3 Ekim 2024; 3:22:39 >
-
Ben hediye kabuledebilirim 😊 kargosu sorun değil 😊 kılıf takıntım varda biraz 😃 -
Samsung note 10 plus cihazımı satıyorum değerli arkadaşlar.
Serviste pil ekran kasa değişimi yapıldı.
25w sarj cihazı, hiç kullanılmamış type c şarj kablosu, kulaklık, type c başlık dönüştürücü kutusu faturası var. cihaza root atılmadı. Samsung Türkiye'den satın alındı.
link :
2.link :
https://www.sahibinden.com/s/ZyvLvS4V
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceandark -- 4 Ekim 2024; 0:14:7 >
-
Antalya Merkezdeyim arkadaşım, Note 10 Plus var bende şeffaf olanı kullanıyorum, yakınsak ben alabilirim.
Sizdeki kılıflar boşa çıktı galiba.
-
şarampol caddesi, markantalya, alibaba çorbacısı bu civardan alabilirsen olur .gelebileceksen tam yeri atarım sana
-
Tamam olur kardeşim, Bayındır dayım bende yarın olur, pazartesi olur, uğrarım yanına.
Adım Yüksel Çukurlu, nickinden sorarım teşekkürler hayırlı geceler 👍 -
Dm açık değil galiba, çok teşekkür ederim arkadaşım bugün uğradım ismime bırakmışsın işin gücün rast gelsin, rabbim iyilerle karşılaştırsın.
Allaha emanet ol. 🤲 -
ne demek.. güle güle kullan hayrını gör.. hepimizin işi rast gitsin inşallah
-
kusura bakmayın antalya içinden gelen arkadaş olunca ona verdim kılıfları
-
-
Aynısından buldum aldım taktım. Samsung membersta pil ömrü zayıf ve uyarı devam ediyor ve şarjım deji bataryaya göre daha hızlı bitiyor. Çıldıracağım. Kalibrasyonu da yaptım. Pil yeni tarihli ve her yeri jelatin orijinalim diye bağırıyor zaten bu fotodakiyle birebir aynı. Bu mesajı yazarken bile yüzde 2 düştü şaka gibi gerçekten boşuna uğraştım -
Arkadaşlar yukarıda paylaştığım note 10 plus satılık cihazımı 15.000 tl den satışa koymuştum. 14.000 e satılmıştır. Antalya'dan bir arkadaş almıştır. -
Selamlar, orijinal diye aldığını pilden memnun değil misiniz.
-
Bu pilden memnun değil misiniz?
-
Telefonum yurt dışı, sürüm yükseltince bu şekil İngilizce oldu, bunu nasıl geri Türkçe yapabilirim. Menüden ayarlardan hepsini yaptım, yedeklemem vardı odinden sürüm düşüreyim dedim, kod değiştiği için sürüm de değiştiremedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X