Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 2 Kalemini Kaybettim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sözde bu telefonu kalemden uzaklaştırınca ötüyor iki günlüğüne yurt programında kaldım en son orda çıkarttım diye hatırlıyorum ama şimdi yok yeni fark ediyorum olmadığını acaba ne yapabiliriz tek kalem satılıyor mu

• Satılıyor istanbuldaysan eger optimum avm kozyatagindakinde media markette var bu hafta sonu gordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat olarak bişey gördün mü
  • İşini sağlama alıp sonra, telefona güvenecez hocam,,,http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-Orjinal-Kalem-Stylus-Siyah-Renk_31423.html#0
    ürün hakkında bilgim yok yanlız orjinalmi bilmiyorum ama gözüme çarpmıştı paylaşim dedim .
  • Şimdi ötüyor mu ötmüyor mu kalem uzaklasinca?
    Kaç metrede ötüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkeBenm

Arkadaşlar sözde bu telefonu kalemden uzaklaştırınca ötüyor iki günlüğüne yurt programında kaldım en son orda çıkarttım diye hatırlıyorum ama şimdi yok yeni fark ediyorum olmadığını acaba ne yapabiliriz tek kalem satılıyor mu

Ötmesini istiyorsan ayarlardan açman lazım ayrica bende mediamarkt da gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkeBenm

Arkadaşlar sözde bu telefonu kalemden uzaklaştırınca ötüyor iki günlüğüne yurt programında kaldım en son orda çıkarttım diye hatırlıyorum ama şimdi yok yeni fark ediyorum olmadığını acaba ne yapabiliriz tek kalem satılıyor mu

Satiliyor ama 40 TL civari.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.