Bildirim
samsung galaxy note 2 yavaşlama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Xxxsoner58xxX
Arkadaşlar bir şey duydum mali-400mp grafikli işlemci 1-2 yıl sonra oyunlarda kasma yapar diyolar sizce bu doğrumu yani note2 1-2 yıl sonra grafik işlemcisi nedeniyle oyunlarda kasma yaparmı
nedendir bilmem ama arkadaşımda bu telefon var donma sorunları olmaya başladı bana gösterdi anlamadım yurt dışından gelmeydi telefon sonra yaptırmış 100 lira vermiş ama ne yapılmış sormadım belki dediğin şey olabilir düşüncesiyle söyledim -
quote:
Orijinalden alıntı: faziloglu
quote:
Orijinalden alıntı: Xxxsoner58xxX
Arkadaşlar bir şey duydum mali-400mp grafikli işlemci 1-2 yıl sonra oyunlarda kasma yapar diyolar sizce bu doğrumu yani note2 1-2 yıl sonra grafik işlemcisi nedeniyle oyunlarda kasma yaparmı
nedendir bilmem ama arkadaşımda bu telefon var donma sorunları olmaya başladı bana gösterdi anlamadım yurt dışından gelmeydi telefon sonra yaptırmış 100 lira vermiş ama ne yapılmış sormadım belki dediğin şey olabilir düşüncesiyle söyledim
Sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X