Şimdi Ara

samsung galaxy note 2 yavaşlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir şey duydum mali-400mp grafikli işlemci 1-2 yıl sonra oyunlarda kasma yapar diyolar sizce bu doğrumu yani note2 1-2 yıl sonra grafik işlemcisi nedeniyle oyunlarda kasma yaparmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Xxxsoner58xxX

Arkadaşlar bir şey duydum mali-400mp grafikli işlemci 1-2 yıl sonra oyunlarda kasma yapar diyolar sizce bu doğrumu yani note2 1-2 yıl sonra grafik işlemcisi nedeniyle oyunlarda kasma yaparmı

nedendir bilmem ama arkadaşımda bu telefon var donma sorunları olmaya başladı bana gösterdi anlamadım yurt dışından gelmeydi telefon sonra yaptırmış 100 lira vermiş ama ne yapılmış sormadım belki dediğin şey olabilir düşüncesiyle söyledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: faziloglu

quote:

Orijinalden alıntı: Xxxsoner58xxX

Arkadaşlar bir şey duydum mali-400mp grafikli işlemci 1-2 yıl sonra oyunlarda kasma yapar diyolar sizce bu doğrumu yani note2 1-2 yıl sonra grafik işlemcisi nedeniyle oyunlarda kasma yaparmı

nedendir bilmem ama arkadaşımda bu telefon var donma sorunları olmaya başladı bana gösterdi anlamadım yurt dışından gelmeydi telefon sonra yaptırmış 100 lira vermiş ama ne yapılmış sormadım belki dediğin şey olabilir düşüncesiyle söyledim

Sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.