Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 ALICAM AMA HANGİ RENK?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferhatsalmann

peki teşşekkür ederim . . ama tek sorun şu ki hala kafam bulanık :D siyahmı beyazmı :D :D

Soyle bir genelleme yapabiliriz sanirim
    Siyah:Is adami tarzi
    Beyaz:Spor tarzli
    Ben beyazi tercih ettim ama siyahta fena degil (siyaha bakinca iciniz kararabilir:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki erkek rengi Siyah
  • Kesinlikle siyah yani asalet

• Beyaz bence.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatsalmann -- 21 Mayıs 2014; 14:24:30 >
  • herkese çok teşekkür ederim ve mutlu sona ulaştım BEYAZ aldım . .
  • Eti Negro al. İkiye ayır. Bisküvi kısmıyla krema kısmını ayrı ayrı ye. Bisküvi kısmı hoşuna giderse siyah; krema kısmı hoşuna giderse beyaz al.

Hey Allah'ım ya !

Hangisi gözüne güzel gözüküyorsa onu al arkadaşım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

Eti Negro al. İkiye ayır. Bisküvi kısmıyla krema kısmını ayrı ayrı ye. Bisküvi kısmı hoşuna giderse siyah; krema kısmı hoşuna giderse beyaz al.

Hey Allah'ım ya !

İyi güldürdün kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

Eti Negro al. İkiye ayır. Bisküvi kısmıyla krema kısmını ayrı ayrı ye. Bisküvi kısmı hoşuna giderse siyah; krema kısmı hoşuna giderse beyaz al.

Hey Allah'ım ya !

:D :D kreması hoşuma gitti kardeş ondan dolayı beyaz aldım :D :D
  • zıt renkli kılıfla 2 si de güzel durur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

zıt renkli kılıfla 2 si de güzel durur

kılıf ne önerirsiniz . . telefonun rengine kaar kıldık şimdide kendisini adam akıllı koruyacak kılıf bulamıyorum . . .
  • Öncelikle hayırlı olsun beyaz iyi seçim bende beyaz note 3 kullanıyorum beyaz sgp neo hybrid kılıf almıştım kalitesine ve koruyuculuğuna denecek söz yok fakat telefonu aşırı kabalaştırdı ve arkası siyah olduğu için beyaz telefonda uyumsuz durdu o yüzden bu kılıfı şahsen tavsiye etmem şuan piyasada sline modeli diye geçen şeffaf silikon kılıf ile kullanıyorum çok memnunum ekranda ise sgp glass t kullanıyorum bu ekran koruyucuyu kesinlikle almanızı öneririm hem kırılmaya karşı koruyor hemde çok kaliteli ekranda film yokmuş gibi cama dokunuyormuş gibi kullanım sunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BL@DE

Öncelikle hayırlı olsun beyaz iyi seçim bende beyaz note 3 kullanıyorum beyaz sgp neo hybrid kılıf almıştım kalitesine ve koruyuculuğuna denecek söz yok fakat telefonu aşırı kabalaştırdı ve arkası siyah olduğu için beyaz telefonda uyumsuz durdu o yüzden bu kılıfı şahsen tavsiye etmem şuan piyasada sline modeli diye geçen şeffaf silikon kılıf ile kullanıyorum çok memnunum ekranda ise sgp glass t kullanıyorum bu ekran koruyucuyu kesinlikle almanızı öneririm hem kırılmaya karşı koruyor hemde çok kaliteli ekranda film yokmuş gibi cama dokunuyormuş gibi kullanım sunuyor.

eyvallah kardeşim verdiğin bilgiler için . . . :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BL@DE

Öncelikle hayırlı olsun beyaz iyi seçim bende beyaz note 3 kullanıyorum beyaz sgp neo hybrid kılıf almıştım kalitesine ve koruyuculuğuna denecek söz yok fakat telefonu aşırı kabalaştırdı ve arkası siyah olduğu için beyaz telefonda uyumsuz durdu o yüzden bu kılıfı şahsen tavsiye etmem şuan piyasada sline modeli diye geçen şeffaf silikon kılıf ile kullanıyorum çok memnunum ekranda ise sgp glass t kullanıyorum bu ekran koruyucuyu kesinlikle almanızı öneririm hem kırılmaya karşı koruyor hemde çok kaliteli ekranda film yokmuş gibi cama dokunuyormuş gibi kullanım sunuyor.

eyvallah kardeşim verdiğin bilgiler için . . . :)

yardımcı olmuşsam ne mutlu rica ederim

• quote:

quote:

kılıf ne önerirsiniz . . telefonun rengine kaar kıldık şimdide kendisini adam akıllı koruyacak kılıf bulamıyorum . . .

ben kapaklı kılıflara karşıyım fakat 5+ inc cihazlarda kılıf farz haline geldi.
    Bilen biri vardır.
  • quote:

quote:

quote:

Bilen biri vardır.

kardeş bu kılıftan buldumda sence nasıldır ben daha canlı görmedim ama bi danışayım dedim ağırlıkta ve yaratacağı kabalıkta ne gibi bir etken oluşturabilir ??

http://www.aliexpress.com/item/Ultrathin-Anti-scratch-Matte-Metal-Aluminum-Hard-Case-for-Samsung-Galaxy-Note-3-III-N9000-Mobile/1649054236.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilen biri vardır.

kardeş bu kılıftan buldumda sence nasıldır ben daha canlı görmedim ama bi danışayım dedim ağırlıkta ve yaratacağı kabalıkta ne gibi bir etken oluşturabilir ??

http://www.aliexpress.com/item/Ultrathin-Anti-scratch-Matte-Metal-Aluminum-Hard-Case-for-Samsung-Galaxy-Note-3-III-N9000-Mobile/1649054236.html

Çok cool bir kılıf bence mükemmel yaptığı kalınlığa değer.
    Edit: resimlerine baktım arka kağaı çıkarıp takıyorsun kalınlık yapmaz fazla al bence kaçırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkhanBalta -- 26 Mayıs 2014; 15:31:08 >

• Beyaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Beyaz

2 ay sonra gelen aydınlatıcı cevap.

• kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.