Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 ALICAM AMA HANGİ RENK??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi note 3 alıcam ama hangi renk almalıyım sizce ben eğer alırsam uzun süreli kullanmayı düşünüyorum ve aldığım renkteki telefon ileriki zamanda renginden dolayı beni utandırmamalı bu yüzden siz değerli DH forum üyelerine danışmak istedim sizce hangi rengi almalıyım . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatsalmann

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi note 3 alıcam ama hangi renk almalıyım sizce ben eğer alırsam uzun süreli kullanmayı düşünüyorum ve aldığım renkteki telefon ileriki zamanda renginden dolayı beni utandırmamalı bu yüzden siz değerli DH forum üyelerine danışmak istedim sizce hangi rengi almalıyım . . .

Siyah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaKemalAtatürk

quote:

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi note 3 alıcam ama hangi renk almalıyım sizce ben eğer alırsam uzun süreli kullanmayı düşünüyorum ve aldığım renkteki telefon ileriki zamanda renginden dolayı beni utandırmamalı bu yüzden siz değerli DH forum üyelerine danışmak istedim sizce hangi rengi almalıyım . . .

Siyah.

siyah der noktamı koyarım diyosun :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaKemalAtatürk

quote:

Siyah.

siyah der noktamı koyarım diyosun :D

Aynen öyle siyah asaletdir.Hiçbir zaman eskimez.Üstünde lekede olmaz koyuluğundan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Skiwer

quote:

Siyah.
    Pembe al kardeş.

Şaka bir yana senin zevkin git incele hangisi hoşuna giderse onu al.Beyazın tek handikapı kirlenebilmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Pembe al kardeş.

Şaka bir yana senin zevkin git incele hangisi hoşuna giderse onu al.Beyazın tek handikapı kirlenebilmesi.

Alıntıları Göster
    beyaz al daha şık duruyor bide kılıf oh mis... bide rengi senin tercihine kalmış şundan al tamhttp://www.spigen.com.tr/Galaxy-Note-3-Case-Neo-Hybrid,PR-379.html

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Pembe al kardeş.

pempe bizi bozar bea kardeş :D :D yinede sağol . . :D :D

• Siyah al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Siyah al.
    Siyah al derdim ama gönlüm el vermiyor Beyaz al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KasAdam

Siyah al derdim ama gönlüm el vermiyor Beyaz al.

aynen kardeş işte benimde içimde siyah almak var ama gönlüm e söz geçiremiyorum beyaza kaçıyo daima :D :D
  • Beyaz al turuncu kilif al tamamdir
  • ferhatsalmann kullanıcısına yanıt
    Beyaz note3 + siyah kilif?

Herkesin gonlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: xotac

Herkesin gonlu olsun
    beyaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-83A9DEA5A

beyaz

Alıntıları Göster
    Beyaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

Herkesin gonlu olsun

Felsefen önünde 1 dakikalık saygı duruşunda bekliyorum :D :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Beyaz al turuncu kilif al tamamdir

medcezir dizisinden gördün galiba :D :D : D
  • Hayir kendim kullaniyorum gayette hos (Oyle dizilerle isim olmaz hocam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 20 Mayıs 2014; 21:38:27 >
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    haa anladım . . :D :D turuncu kılıf nerelerden temin edebilirim ??
  • Ben bursada oturuyorum bir dukkandan aldim fakat siz internet sitelerine bakabilirsiniz (30 tlden fazla vermeyin)(S wiew ozellikli bulmaya calisin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 20 Mayıs 2014; 21:50:36 >
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    peki teşşekkür ederim . . ama tek sorun şu ki hala kafam bulanık :D siyahmı beyazmı :D :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.